Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (195)
Raspunsuri - Pagina 17
ioanaiub spune:
noroc cu Mychy ca mi-a amintit de somnul de pranz ... ai mei copii dorm
, chiar si David (sau mai ales David
) ... pe la ora 12 zici ca i-a muscat musca tzetze
si dorm vreo 2-3 ore
la gradinita dorm, acasa in week-end dorm ... e drept ca se trezesc devreme, in timpul saptamanii ii trezesc pe la 6,30 si in week-end se trezesc ei la 7
... seara la ora 21 sunt in pat, mai povestesc ei, mai rad si apoi adorm 
edit: si Mara mai plange ca vrea la buni (la mama mea), o mai apuca seara dorul de ea, dar daca o duc acolo plange ca vrea la mine ![]()
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
musso17 spune:
neatza
elena,felicitari!!!!superba senzatia.sanatate lui razvan,sa stii cu eu am invatat ceva din experienta cu mihnea si tusea lui de o luna,e bine sa-l lasi o perioada sa expectoreze insa la un momendat trebuie intervenit ca mama lor de muci coboara usor,usor si sa nu se ajunga la altceva.
mychy,sa stii ca si al meu isi cere drepturile desi petrec mult timp cu el,daca intr-o zi ma apuca harnicia maxima la un momentdat vine si spune sa ne jucam sau sa stau langa el in pat si sa ne uitam la desene.ceva homepoat pentru depresie nu este?cred ca tot pulsatila aia.
sunflower1979 spune:
ce de vesti bune!
elena, mi s-a facut pielea de gaina citind vestea de la tine, desi eram sigura ca s-a inselat doctorul prima data.
dana, felicitari super-mami pentru baietelul cel grasunel si spor la alaptat!
alina, carla, elena, ioana ce mai trageti cu copilasii si chiar si voi! tare e nasol cu virozele astea si ti-e mai mare ciuda cand duci copilul sanatos si-n trei zile il iei mucos. v-am zis, am patit si eu cu denis in primul an, il tineam acasa, il faceam bine, il duceam fara un muc si-n 3 zile, maxim o saptamana iar era racit.
poate si pentru ca era mai micut, chiar nu fusese bolnav pana l-am dat la cresa, asa ca m-am simtit cam depasita de situatie atunci si chiar am vrut sa-l retrag.
va doresc sanatate si refacere cat mai rapida!
micky e aiurea ca andrei o prefera pe soacra, dar inceraca chiar si cand faci treaba sa-l implici pe andrei si sa-l iei cu tine peste tot. eu chiar sa vreau sa fac altfel si nu pot; denis e scai, ma striga intruna, umbla dupa mine si chiar daca treaba merge mai greu il fac sa creada ca fara ajutorul lui nu m-as fi descurcat si e asa bucuros! hai, pleaca oleaca in Turcia/ ini-mini si-o lalea... ![]()
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
karligutza spune:
neata...
Cristina va asteptam si noi aici in RO... eu cred ca ai sanse mari ca Ingrid sa prinda romaneste... intr-o luna jumatate si langa copii de varsta ei, va fi perfect!
nepotelele mele au prins romaneste imediat, cel putin cea mica de 2 ani si 11 luni nu stia o boaba romaneste si aici a invatat intr-o luna de nu mai voia in Italia sa le vorbeasca in italiana rudelor si educatoarelor de acolo
e adevarat ca limbile se aseamana dar eu am sperante ca si mica ta vorbitoare de engleza va fi incantata de cuvintele romanesti... ca doar nici tu nu esti vreo frantuzoaica... are de la cine prinde accent si cuvinte si acasa cat stati in RO.. va pup si multumim pt.ca ne cititi (si eu incerc sa scriu macar zilnic)

Mychy deci asa.... ini mini si-o lalea, iti doresti in TURCIA?
ai vrea si tu sa fii zburatoare macar pentru o secunda? ![]()
noi azi stam acasa, ca mi s-a parut usor febrila Adeluta de dimineata si n-as vrea sa o agravez asa incat macar sper ca pana luni sa fie FRESH!
aaaa, DANA bine ati revenit acasa! 

ai avut mare curaj ti-am zis sa te vezi acolo "la taiere"... eu lesinam pe loc! cu toata bucuria ca as vedea bebeu'.... chiar, cum e Dariuca? vrea sa se ocupe ea de bebe? sa-l butoneze ca pe o jucarie? sau e rezervata inca?
Violeta multumesc!
ref.la painicile tale
se vede ca-ti place mult ce faci ca ai reclama in sange pentru produsele fabricii la care lucrezi; macar de era pe jumatate a ta
Sper sa fie intr-adevar cea mai grozava paine din lume
la cat ne-ai tot promis si ne-ai 'zapacit' aici asteptand 
eu inca n-am cautat... se gaseste si in CORA? daca da, de care exact exact?
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Vivela spune:
neata
Elena, felicitari, sarcina usoara
. sper ca te-ai mai linistit acum cu asa vesti bune. deci de ziua copilului faci un copil, mi se pare normal
.
Dana, bun venit acasa, bafta cu alaptatul. pune-l pe printisor cat de des la san, nu la ore fixe (stii tu!), sa stimuleze lactatia. si relaxare maxima, e barbat, trebuie sa se descurce cumva cu 2 tzatze, nu? ![]()
X-ray, ti-am vazut pozele, ca le am la favorite, m-ati dat pe spate cu sporturile extreme. eu nici intr-un copac n-am curaj sa ma sui, tre' sa fiu cu picioarele pe pamant, altfel e jale. bravo voua
.
si am vazut si filmuletul, ce diferenta este intre o poza si un film. in poze, Eli mi se parea maricica (fata de ce am eu acasa, na, fac si eu comparatii de genul asta) insa in filmuletul acela unde cantau si dansau copilasii se vede ca e micuta, o scumpa
.
Mychy, daca te consoleaza cu ceva, al meu imi zice ca nu-l mai iubesc, alea-alea. iar aseara mi-a facut un tantrum de am zis ca innebunesc, urla de parca era posedat, nu se linistea cu nimic. ca el vroia sa doarma transversal pe perne (zic, ok, dormi cum ai chef), dar vroia si EU sa dorm tot asa, si bebe la fel...si macar daca era patul cat de cat lat sa-i facem hatarul...
de fapt el vroia doar sa planga, gasise motiv. ca ma asezasem cum vroia el, si tot era nemultumit, gasea altceva.
a plans asa de tare pana a vomitat, e prima oara cand i se intampla (si de plans, a tot plans in 3 ani!). s-a cam speriat si doar asa s-a linistit.
e f stresat de gradinita, desi zice ca-i place, e mereu obosit cand il iau de acolo (si nu-l pun aia sa frece podelele, de dormit doarme, se joaca si cam atat). nu-mi prea explic de ce e asa fara vlaga si nervos, trebuie sa stau de vorba cu educatoarea neaparat. si daca continua asa, chiar ma bate gandul sa fac o vizita la psihopedagog de la gradi, am vazut-o pe doamna si mi s-a parut ok.
_
Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
xerxe2005 spune:
Multumesc frumos, fetelor
.
Vad ca deja ma incearca niste greturi. Ce ma fac eu oare urmatoarele 2 luni?
Noi la serviciu suntem in toiul intocmirii listelor de disponibilzari,. Sunt nevoita sa tin totul secret, ca altfel ma trezesc cap de lista.
Vreau sa organizez o iesire cu fratii, cumnatul si sora mea, nasii mei ca se le dau vestea sis a ii instruiesc si pe ei sa tina totul secret.
Sa nu care cumva sa ma felicite careva pe facebook de exemplu...ca ma cheama directoarea apoi sa dau nota explicativa.
Bine, sa vad daca reusesc sa maschez greturile...data trecuta am reusit, acum nu stiu cum va fi. Data trecuta am spus la serviciu cand aveam 5 luni. Eu sunt mai grasunica si nu se cunostea.
Razvan doarme 1-2 ore pe zi, in functie de cata apa a baut inainte de somn, ca se trezeste sa faca pipi si rareori adoarme la loc. uneori e foarte obosit si face pisu in scutec si atunci poate dormi chiar si 2 ore jumatate. In weekend, daca dorm langa el, doarme mai mult si mai bine. Si eu, bineinteles...
Alina, mi-au placut pozele din Turcia. Se vede ca v-ati distrat, desi voi cred ca va distrati oriunde mergeti. Sotul tau pare un tip jovial.
Georgi, eu stiam de Sedatif PC. Parca luase si mychydutza acum ceva vreme.
Eu cred ca Luna a primit o oferta super de job, ori sotul...si poate nu mai trebuie sa plece din UK, cum zicea ea ca ar putea sotul sa fie relocat cu serviciul.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
Vivela spune:
Elena, dar nu mai bine iei tu de la medic o adeverinta ca esti insarcinata si faci o instiintare oficiala la serviciu? ca daca ii instiintezi oficial, NU MAI AU VOIE sa te dea afara
. dar daca afla ei inainte de hartia asta sau au banuieli, poate se gandesc sa scape de tine mai repede...
dar tu stii mai bine cum e mediul acolo, sa nu-ti faca magarii incat sa-ti doresti tu sa pleci. ca am mai auzit si varianta ca unor gravidute le dau mai multe sarcini de serviciu "ca oricum pleaca si ii lasa balta dupa ce naste".
dar daca ai niste sefi ok, poate te menajeaza cumva si e mai bine sa stie.
_
Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
mychydutza spune:
xerxe, mie imi trebuiau pilulele alea nu lui georgi!
cat despre tinut totul secret, nush cat e de bine. daca te simti oarecum vizata, sau ai cel mai mic dubiu ar trebui sa faci o instiintare oficiala catre companie, cum ca esti gravida in , "x" saptamani, atasat si ecografia, depusa cu numar de inregistrare la registratura si pastrata copia. legal , atata vreme cat esti gravida, si pana te intorci la servici, nu au dreptul sa te disponibilizeze, cu atat mai mult cu cat lucrezi in companie de stat. eu asa as face in locul tau...dar tu stii mai bine cum e situatia. daca nu te simti vizata, poti sa nu anunti acum....bafta!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
mychydutza spune:
vivela, gand la gand!
imi pare rau de razvratirile lui david. andrei e pe aproape, ma rog, fara crizele de rigoare, dar simte nevoie sa-mi tot aminteasca: eu vreau sa stau cu...., eu o iubesc pe ....... cred ca ma si santajeaza, sau simte ca ma enerveaza. intr-o seara am cedat(eram si obosita) si i-am zis mai raspicat: daca vrei la .....du-te! mi-a venit sa-mi trag palme dupa.......saracu copil, ce vina are el
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
cristina26 spune:
mychydutza noi o sa fim in Anglia, pana pe 12 octombrie. Ingrid merge la gradi aici (sau mergea, inca nu m-am decis ce fac). Ieri am gasit-o plangand de mama focului. Nu era tinuta in brate, nu vorbea nimeni cu ea... cand m-a vazut educatoarea care tinea in brate un copil care era ok si nu plngea mi-a zis ca pe a mea o doare burtica. Am intrebat-o pe Ingrid de ce plange si mi-a spus ca un copil a lovit-o si a impins-o. I-am zis ca ea e fetita curajoasa si stie sa le zica ca nu ii place sa fie impinsa si il roaga sa nu o mai faca... Nu stiu ce s-a intamplat ca nu am fost acolo, dar m-a deranjat foarte tare faptul ca au lasat-o sa planga atat de mult. Eu am cerut un singur lucru la educatoare, daca nu reusesc sa o calmeze sa ma sune. A suspinat pana am ajuns acasa Ingridutza, poate daca am sa o mai duc am sa stau cu ea, daca nu ma lasa nu o mai duc si pace buna. In pare tare rau ca Andrei cere la buni (desi nu e nimic rau in asta) iti inteleg of-ul. Iar faptul ca i-ai zis sa mearga la cine vrea rastit, este normal, nu cred ca este nici una dintre noi care poata sa zica ca nu a spus ceea ce gresit si pe ton gresit copilului.
xerxe2005 Felicitari! Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun.
Luna1 A ghicit careva? Te-am sunat ieri dar nu am dat de tine. Suna-ma cand ai timp
.