Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (195)
Raspunsuri - Pagina 14
Luna1 spune:
Hola girls!
EU azi sunt intr-o dispozitie buna, insa nu poci ca sa spun de ce.![]()
Sa scriu si eu din amintiri:
Carla ce fac fetele? Nu stiu de ce dar m-am gandit la voi aseara si m-am trezit dimineata cu gandul sa va intreb ce faceti.
Roxy tot ce pot sa zic e sa il inveti sa se aseze pe toaleta si cand face pipi. La Cosmin asa am rezolvat problema ca facea pe langa.
X-ray unde is pozele? Vreau si eu!
Karli ma bucur ca Adeluta se adapteaza, bravo. S-a intors D de la Paris?
Mychy mersi mult pt bila alba, pupici IT-istului. Ai gasit sioricioaca pt soacra? Adica pt soricel?![]()
Kariris esti tare cu oala ta. Au mancat fetele galusti?
Ioana sanatate Marei.
Va pup, atat am retinut doar.
ioanaiub spune:
"mai m-am" linistit
, n-are nimic Mara, face doar curatenie in nas si in gat, de aia tuseste
... bai si ce ma speriasem, ca ma gandeam ca am pus-o de mamaliga, mama denaturata
... si asa ma "blagoslovesc" toti ca de ce duc copila la gradinita, in loc sa o tin acasa, ca are cine sa stea cu ea

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Vivela spune:
salutare
sanatate multa bolnaviorilor, ceea ce ne dorim si noi. al mic inca tuseste magareste dar parca mai rar. ii dam inainte cu aconitum si cu stodal, se pare ca are oarece efect. plus tzitzi anticorpoasa
.
diseara avem program de circ. nu, nu din cel obisnuit de fiecare seara, ci dinala adevarat, cu lei si tigri sau ce-or mai fi...de fapt am facut program "tata si fiul", ca eu cu damian nu ma duc, se duc doar ei doi, ca barbatii.
ca asta e ultima expresie dobandita: "mami, pune-mi sapca invers, ca barbatii"
, "mami, fac pipi din picioare, ca barbatii"
etc.
uite, roxi, ca am ajuns la capitolul wc de copii. noua ne-a zis educatoarea ca reusesc toti copiii sa se urce pe wc-uri, ca-s micute la inaltimea lor. acasa, la wc normal, al meu si-o propteste
de marginea vasului spre disperarea mea, ca trebuie sa frec wc-ul sa fie "aproape aseptic" pt operatiunea asta. uneori face regulamentar, fara sa tina mainile in par, ca sa zic asa, ci unde trebuie. la gradinita insa banuiesc ca se descurca, nu am intrebat in mod special ce face cu mainile, dar nici schimbat de haine nu l-am gasit inca.
revin
_
Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
musso17 spune:
intru repede ca sunt rupta de oboseala
roxy,al meu face din picioare,isi da chilotul pana sub putza o ia in degete si o directioneaza,pana a invatat a facut si pe langa si pe chilot,e chestie de deprindere..eu te sfatuiesc sa nu-l pui pe wc,sa invetete sa faca cum trebuie chiar de sunt si accidente,al meu e si inalt si nu se propteste pe colac dar ca si vivela sunt terminata de nervi cu wc-ul si colacul,cate un domestos la 3 zile
vio,am papat "fetisoara",miroase a paine facuta in casa,are si o textura aparte,sper sa aveti succes,am luat-o de la mega image insa nu o au decat pe asta si una clasic,ceva cu seminte/secara/graham nu aveti?
anca,o mare imbratisare!!
revin,ma duc sa fac nani![]()
xerxe2005 spune:
Somn usor, Georgi.
Razvan al meu cand ii e somn spune: "Nani, nani, pui" si eu trebuie sa inteleg ca e obosit si vrea sa mergem sa facem nani.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
Vivela spune:
am una bucata copil marait azi, plus ca am primit o decizie de impunere de la fisc gresita (in favoarea lor, normal) si am draci. din cauza asta am ars si mancarea
(am stat sa refac calculele si am uitat de ea pe foc), iar sotul tocmai ce m-a anuntat ca vine acasa ca-i e foame
.
deci nu mai revin.![]()
_
Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
andreea c spune:
Buna fetelor!
Noi suntem in plina criza la gradinita. A urlat astazi de ne-a auzit tot cartierul. Prima zi a fost ok, a doua asa si asa, iar din a treia zi s-a pus pe bocit. Ca el vrea la "mamica lui" ca vrea sa ma iubeasca, adica sa ma imbratiseze
si tot felul de motive ca sa ramana acasa.
A fost haios cand i-am zis ca si eu ma duc la serviciu ca tata, iar pe Alexandra o duc la cresa (un fel de gradinita pentru copii mai mici), iar dimineata imi tot spunea ca vrea "la cruce" unde o duc pe Alexandra
. S-a transformat peste noapte din cresa in cruce.
Sper sa se acomodeze cat mai repede ca tare mai sufera
si noi pe langa el deasemenea.
Felicitari Dana pentru bebe! Sa fie sanatos si sa isi incante parintii asa cum o face si surioara lui mai mare. 
strumfilor bolnaviori.
Andreea cu
Alexandra Maria (05.07.2009) si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
X-ray spune:
da ati intuit corect,nu avut nimic cu al meu cand a facut sporturi extreme dar cand m-a vazut pe mine jale
...
poze aici
la eli parca s-a intors iar raceala iar tuseste mai rau,azi a trebuit sa fug de la lucru ca nu mai facea fata bona

.
monica merci de intrebare,da cam ocupata,am iar ore la scoala de asistente si la studenti cica si mai multe...
A mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
mychydutza spune:
x-ray, ce poze frumoase...cred ca ati avut o vacanta de vis.of, ce pofta mi-ai facut......si eu stau in biroul asta 

pupici la gradinarii cu mucii-n brau! sa va faceti sanatosi!
totusi, luna de ce esti vesela?![]()
![]()
. am gasit soricioaica de fapt lipici pt prins soareci....pt soricel cu pt altcineva ![]()
![]()
![]()
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
violetan spune:
x-ray, io nu reusesc sa vad pozele !
dar sunt sigura ca-s misto ![]()

andreea, ce dulce! 
acomodare usoara!
georgi, multumim frumos ca ai papat fetisoare; o sa avem reclama si aici, pe DC, asa ca o sa vezi toate mutritele: sunt si cu graham, si cu secara, si integrala si extrasoft, adik cu unt. Mie cel mai mult imi plac clasicul, aia cu unt si integrala. Nush de ce nu au la voi din toate categorile dar ma interesez. 
luna, bravo, tine-o tot asa! sa fii vesela si binedispusa in permanenta! 
Apropo de ce zicea andreea cu cruce/cresa, laur ne zicea cand ne plimbam prin sat ca el vrea la "pilot" (preot) la biserica.
Dupa aia s-a prins ca a gresit...
Multa, multa sanatate puilor bolnaviori! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007