Abdomen extra plat (45)
Raspunsuri - Pagina 13
emaaimee spune:
buna fetili!!!
la noi e f frumos, soare, bine e frigutz(13gr) dar e f insorit. si nu bate vantul.
si eu am o lene in mine si destula treaba pe ziua de azi.
ieri am facut sport( ora): 30 min banda( 5km), ex cu greutati si alte ex( picioare& abdomene), azi cred ca va fi la fel.
Pearl, sigur, ma pot uita. insa uneori pot intra des, uneori nu. uite un site f bun( pt cand ai intrebari diverse):
http://nutritiondata.self.com/
ce pot sa zic despre ceea ce gatesc: mi se pare normal nimic iesit din comun. gatesc de 16 ani si tot de atunci sunt pasionata de nutritie, caloriii, etc. si invat cate ceva nou in fiecare zi.
nu m-am uitat la poze, pot numai acasa. nu cred ca am timp azi.
Iulia, distractie placuta la nunta.
pune-l la treaba de pe acum sa stie ca nu vine nimic pe tava noi 2 facem totul in mod egal dintotdeauna. curatenie, mancare, lectiile cu fata, etc.
MD: acelasi ca si ieri
Snack: 2 mere
acum fac humus. apoi am diverse treburi. sa vad pe are le fac: vopsit, ojat musai. aranjat prin magazie si transferat cutii in pod. etc.
va pup
iulix spune:
Ema multumesc! Nu pot sa zic ca barbatu-miu nu face treba, ba din contra, dar la bucatarie nu intra pt. ca zice el nu se pricepe. Asta-i singurul lui cusur in materie de treburi casnice. In rest face de toate si chiar daca nu se pricepe isi baga nasul si pana la urma face treaba super. Astazi am prestat doar 15 min. de topaiala pe muzica energica si poate, daca nu imi e prea greu mai tarziu o serie de abdomene, dar mai astept sa se aseze mancarea. Si la noi vremea s-a incalzit, e chiar placut afara.
Interesant site-ul la prima vedere. Maine am timp sa il cercetez in amanunt.
Eu nu am chef de nunta, dar trebuie sa ma duc.
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"
nikole spune:
Eu am un chef de ducaaaa...asa de luat bagajul,cardul, copilul si sa plec pe undeva vreo 7 zile, in alt colt de lume...mi-as dori Australia,sau Canada, vreau natura, liniste, animalute, pasari sa-mi cante dimineata, m-am dilit
eu care eram fan zgarie nori, intersectii aglomerate, claxoane, zgomot, lume, nebuneala...
Iulix draguta mica, nu mergea linkul, da nu-i bai ca intre timp descarcasem programul, multumesc frumos
aseara m-am inchis in camera,am deschig geamul, mi-am facut reflexo la picioare, mi-am pus cd-ul cu enigma, si yoga time...intre timp s-au trezit amandoi prunci, numai ca al lor tata era instruitt, asa ca a avut el grija de ei, i-a adormit la loc pe amandoi.
Am avut pana acum un fresh de mure cu sfecla, ginger
cereale cu lapte
duminica frumoasa, cat a mai ramas din ea, voi probabil va faceti siesta de amiaza acum..
Allure, crezi ca ma poti ajuta si pe mine cu exercitiile alea de respirati?
Cum le faci, ca sunt mai multe tehnici...
Allure spune:
daaaaaa...morning, lume!
am facut prostia sa nu ma apuc de sport la ora la care fac de obicei si apoi m-a apucat foamea, am mincat... si restul e istorie...s-a facut ora 11+ si eu nu am apucat sa ma misc...asta pentru ca m-am apucat sa ma fatzai in fata oglinzii cu boarfele de mi le-am luat ieri dupa o zi intreaga de shopping.
mai precis: mi-am luat o geanta shic mai sportiva din piele (aveam nevoie mare), o pereche de cowboy boots (imi doream de mult pentru skinny jeans) un puloveras cu mineci scurte sa mearga cu ele, am comandat o pereche de ochelari de vedere Ralph Lauren, super shic, gen "sexy librarian" cu lentilele cele mai subtiri si performante si am mai luat niste lenjerie de bumbac (maiouri, ciorapi, chiloti)...am batut lejer peste 4 cifre $$$
ma rog, ochelarii au fost cei mai scumpi si de aia chiar aveam nevoie..
ah, am uitat : un sports bra si o crema Clarins
cu ocazia vizitei in cabina de proba mi-am vazut si celulita, frumoasa, la locul ei, minca-o-ar puricii! de slabit, am slabit fara doar si poate dar cintarul arata pe dos...asta e! nu ma mai cintaresc in veci ca e inutil...imi vad de programul meu linistita ca e bun si ma simt bine.
Elena, da, poti sa faci acupunctura chiar daca nu ai ceva anume, stai linistita ca iti gaseste el/ ea puncte slabe sa lucreze la ele; nimeni nu are energiile astea "chi" perfect armonizate
Emaaimee si eu as vrea sa vin la tine poate facem un schimb de esperientza frodata...daca ai o camaruta libera la subsol o inchiriez cu bucurie pentru un sejur de 7 zile ca mi-as dori sa vad Irlanda.
Cerealele alea sint chiar bune, vezi prin health food stores.
Nikole, o sa caut un video care explica bine...pina una alta fa pe asta cu Qi Gong ca e bun tare, mie imi ia durerile cu mina: http://www.youtube.com/watch?v=54pdoYpqCuY
ma jur ca fac si sport azi si nu orice...cu Shaun (il urasc cu programul lui cu tot dar mai tare urasc celulita-mi incapatinata - vorba lui Tony: "I hate it, but I love it" ) si niste abdominali 10 min cu Chalene, un programel excelent.
ieri mi-am luat si propolis tinctura plus inca o doza de D-mannose ca parca ma incearca un pipi cam des de cind cu frigul asta (iar eu tot fara sosete umblu!); le adaug si pe astea la regimul cu ulei de oregano & co
acum savurez un ceai verde de jasmine cu petale de trandafir si ma duc sa ma imbrac sa plec la piatza...blahhh
mai aveam ceva de zis pt Deus dar o sa revin pe seara ca tre sa ma car
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
Allure spune:
gentuta e de aici: http://canada.roots.com/leather/flat-handbags/leatherFlatBags,default,sc.html
eu o am pe "Venetian Satchel Rustler Leather "
calitatea este tzitza de mitza, piele de la mama ei, inside and out, miroase de te intoxica, merita toti banutzii...cred ca ma pensionez cu ea de gat!
imi place ca are bareta lunga si pot sa o pun ca postasul :)
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
giulia71 spune:
Salutare fetilii,
Bai va apreciez cata miscare puteti face, jos palaria nene!
Io mi-s mai incetuca da' nu ma las. Am mai slabit si acu profit ca vad ca nu prea am pofta de mancare si am mai descoperit , tot de la voi o tehnica de a pacali foamea ,cu alunele crude de padure.
Le tin la vedere la bucatarie si cand am pofta, hatz, mai iau una doua maxim patru.
Am o punga medie de vreo 3 saptamani si tot mai are in ea!
Cu miscarea mai slabut. Am un nene aici in Zalau care zicea ca are o banda de alrgat profi, daca mai lasa la pret vorbesc cu soata si poate o luam.
In rest, azi leneveala.
De maine lectii, proiecte Doamne ajuta sa hie si o saptamana usoara tuturor!
uneori gandesc prea mult....
Allure spune:
greu frate sa gasesc ce vreau! mi-a trebuit mult sa dau peste un video cit de cit decent...
nikole, cele 2 exercitii de respiratie pe care le fac eu se cheama: kapalbhati pranayama si anuloma viloma (respiratie fortata si alternate nostril breating)
am gasit aici http://www.youtube.com/watch?v=_kdhsfDEuY8&feature=fvw o explicatie a amindurora cu mentiunea ca eu fac exhalarea la primul mult mai puternic decit o face tipa aia (imping cu abdominalii cit de tare pot, ritmic) iar la al doilea exercitiu eu tin respiratia mai mult...cam ca in acest video: http://www.youtube.com/watch?v=1rAZH9S5w2I (asta e mai detaliat)
concret astupp nara dreapta cu indexul maiini drepte si inspir pe nara stinga sa zicem 4 timpi (4 secunde) apoi imi tin respiratia pe 8 timpi si pe urma expir cam tot pe 8 timpi dar pe nara dreapta (in timp ce stinga e blocata de inelar si degetul mic), fortind cu abdominalii cit mai mult aer afara din plamini...urmatoarea inspiratie se face pe nara dreapta si tot asa, se reia ciclul de circa 10-15 ori...de regula pina uit de mine
daca te doare spatele in pozitia aia turceasca (pe mine ma cam..) pune o pernutza mica sub fund sau o patura impachetata, orice iti ridica fundul de la sol...e mai comod asa.
bafta! revin.
nikole spune:
Allure, eram sigura ca tipul asta de geanta ti-ai luat, cand am citit de cowboy boots, si pulovaras cu maneci scurte, deja te-am si vazut cu geanta de gat, pai se potriveste perfect tinutei...sa o porti sanatoasa si fericita, e faina, cred ca e moaaaaloe pielea, nu?
Iubesc genul asta de piele, moale, fofaaaa:), mi-a placut mult cea rosie.
Elena, si eu recomand acupunctura, sa-ti spun ce am simtit la a doua sedinta, m-am speriat putin.
2o de minute dureaza sedinta, la cateva minute dupa ce dr. a terminat de introdus acele, am simtit de la degetele de la picioare si pana in crestetul capului, valuri de caldura, simteam parca niste cercuri de caldura puternica,( de asta m-am si speriat) in interiorul corpului, unul dupa altul, nu stiu daca m-am facut inteleasa...am vrut sa discut cu medicul despre asta, insa a venit asistenta sa scoata acele, si am zis ca o voi intreba data viitoare.
Boon...
aseara, mi-am facut reflexo vreo 30 minute, la fiecare picior, deci in total o ora....am inceput cu tehnicele de relaxare, apoi am lucrat zonele cu buba.
Am facut yoga, mi-am baut ceaiul, si am mers la somn...stand in pat, din nou am avut aceeasi senzatie, si o energie...nu-mi gaseam locul, nu-mi era dram de somn, asta pe la ora 2 a.m.
Inca nu mi-s lamurita, de ce si cum, am sa intreb medicul, ea m-a rugat sa-i spun absolut TOT ce simt nou in corp, fie durere, discomfort, senzatie fizica necunoscuta, stranie, absolut tot...
Allure, eu am niste materiale in calc. "Tibetan breathing for self-helping and complete body balance" si inca un dvd cu ex. qi qong ptr incepatori, insa am o retinere, parca nu m-as "juca" cu asa ceva singura...
te intreb ptr ca stiu ca...stii mai multe decat mine, cam vreau mura-n gura, nu?...si ma gandeam ca ex pe care le faci tu tre sa fie simplute , si merg ptr ..."inceput".
Ok...am mancat sarmale la pranz, merg sa-mi fac un suc de anans cu menta, am cumparat un ananas aseara, si vad ca se strica, nu stiam ca nu tine macar cateva zile la frigider
Giulia, bafta muuulta cu proiectele
Allure spune:
Deus, ziceai ceva de durerile de ceafa de dimineata...pai daca sint cronice si mai ales legate de vreme cam greu sa le rezolvi; se pot ameliora doar...banuiesc ca e vreo forma de reumatism osteo articular, multa lume trecuta de 30 simte fie la mijloc fie la ceafa semnele degenerarii; sint minunate baile/ impachetarile cu namol terapeutic, ape termale, masajul, acupunctura, cataplasme cu ulei de ricin (are efect antiinflamator - de cind ma tin sa-mi fac si eu una la mijloc dar cam greu singura)
ar trebui sa te duci intr-o vacanta intr-una din minunatele statiuni romanesti care trateaza asa ceva...banuiesc/sper ca ele mai exista.
mare parte din durerile pe care le simtim dimineata la prima ora in "oase" se datoreaza proastei circulatii pe timp de noapte (doh!)...singele are prostul obicei de a deveni mai viscos in absenta miscarii (o proprietate numita "thixotropism")... cam ca o cutie de vopsea care se intareste daca sta pe loc dar se subtiaza cind mesteci in ea; de la o virsta inaintata efectul e din ce in ce mai nasol, circulatia devine din ce in ce mai proasta, eu nici nu pot sa dorm mai mult de 7-8 ore ca ma scol de zici ca sint batuta
...am adus asta in discutie ca sa reamintesc daca mai e nevoie cit de important e sportul/ miscarea in viata de zi cu zi, nu numai ocazional sau cind avem chef