Abdomen extra plat (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Neatza fetele,

Azi m-am trezit cu noaptea in cap la 7:30, ca am avut treaba, ceea ce e de neinchipuit pt mine in weekend. De obicei cel devreme la 10-11 fac ochi cred ca ma bag sub plapuma inapoi ca asa bine e .. Imi ajunge programul infernal din timpul saptamanii !

Deus, antrenoarea mea de bootcamp nu face exercitiile cu noi tocmai pt ca sa fie in forma sa numere, sa treaca pe la fiecare sa corecteze postura, sa ne motiveze. Noi facem intr-o sala mare, in care amenajeaza niste statii, in jur de 10-15, jumate cardio, jumate forta/greutati, si la inceputul antrenamentului ne arata cum sa folosim fiecare statie si cum sa trecem prin ele. Daca ar face odata cu noi nici nu ar mai avea suflu sa mai zica nimic, e greu.. Asa, in schimb, o avem proaspata si energetica sa tipe la noi cat pofteste

Sabina, dar sotul tau e tare de tot la bucatarie! esti o norocoasa !

Allure, ma bate si pe mine gandul sa incerc acupunctura.. pot sa fac o sedinta chiar daca nu e in scopul unei anumite afectiuni, ci doar asa de relaxare? Naturopathul meu face si acupunctura, dar cred ca trebuie sa gasesc o femeie, ca mi-e cam urat sa ma dezbrac in fata lui..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

va salut si eu rapid.
mersic mult de urari. ieri am primit scrisoarea oficiala- am deci un post nou de vineri. joi termin jobul, iau redundancy money. aseara am facut cinste cu Baileys, tiramisu, creme brule raspberry cheese cake. am fost f cuminte, numai 2 linguri de cheese cake, eram extrasatula. nu beau oricum.
azi am in plan sport.
si mai fac gratar maine. fac cinste
xio, cred ca eu nu sunt tocmai in masura sa iti povestesc despre Irl. pt ca nu pot fi obiectiva. sunt aici de aproape 9 ani, nu am de gand sa plec, ne-am luat casa aici si iubesc tara asta mica la nebunie. oamenii sunt extraordinar de relaxati si buni, te ajuta oricand. clima est cam umeda, ploua des primavara si toamna pana iarna. temperaturile maxime vara, 28( exceptii pt ca media de vara este 26) si iarna peste 0 gr ziua. poate doar noaptea un -1-2 cumva prin ianuarie. nu vorbesc de anul trecut cand a fost un an ciudat cu temperaturi extreme in toata lumea.
accentul irlandez:
http://www.youtube.com/watch?v=6GO-irf4ZP4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=keAw_EbhZcw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7FabzUaLEsk&feature=related
accent irlandez, de oameni educati/tv/radio:
http://www.youtube.com/watch?v=vbgrFFK9M24&feature=related
sa nu te duci sa lucrezi in Cork, este f funny, nici irlandezii nu il inteleg
nu am avut probleme, i-am inteles bine de la inceput, cu exceptia accentului din Cork la care trebuie sa ciulesc bine de tot urechea. avem cativa clienti din Cork, sunt dementiali, vorbesc cantat
daca mai ai intrebari, nu ezita, pls.

Mergi la inceput

inca una xio, super tare:
http://www.youtube.com/watch?v=hbsb3DmVgmk&feature=related

Mergi la inceput

lumi, multa sanatate, sa te faci bine repede.
Deus, si eu zic ca ar trebui sa o lasi mai moale, daca se poate. spor la cules gunoaie. aici nu prea sunt. noi reciclam gunoiul, avem tomberon special pt plastice, tins, cutii, cartoane. este si punct de colectare sticle, la fel haine vechi( ori le donam la charity). saraca de tine, cred ca esti extenuata
Elena, pai fugi la odihna, pe mine ma trezeste scumpa
Sabina, da-ne si noua reteta de incurajare. io cica faceam eclere, dar nu mai am chef.
Pearl, super la capitala, nu? si mie imi place in Dublin. acum doar muncim in D. am stat cinci ani in centru, iubesc Dublinul, insa nu e locul potrivit daca vrei sa ai o familie/ copii.
allure, oare livreaza si in Irl? chiar vreau sa ma uit. ce program super ai, vin si eu la tine
am facut lasagna pt carnivori si stir fry pt mine si nu numai.
MD: rye flakes, lapte, pudra in, goji berrries(uitasem de ele), susan
Snack: cateva nuci
Pranz: stir fry( bean sprouts, bamboo shots, ceapa uscat& arpagic gradina, usturoi verde gradina, pastai, putin spanac, peste alb, vin alb, lapte cocos, sos de soia tamari, coriandru& un praf de curry powder) cu hrisca fiarta.
am scos cheese cake si nu am vrut, am taiat mamei tiramisu, o bucatica mica in stilul meu. ca si ea a slabit 3 kg de cand a venit aici.
ooo, sa nu ma deochi nu vreau dulce, please sa ma tina
va urez un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am pus ceva poze...nu se vede clar culoarea si mai ales suviteletotusi sa mai vedeti noutati si de la mine

M-am uitat prin albume, toate sunteti faine

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Am venit si eu de la treaba si ma pun dupa ce fac baita pe facut un pic de sport ca se simte mancare papata astazi cam greu.
Sabina ce norocoasa esti. Al meu barbat nu ar face o mancare nici sa il pici cu ceara. Insa mai trag speranta ca dupa ce vor venii mostenitorii va arunca o mana de ajutor.
Allure ce program relaxant ai. Mi-ar placea si mie sa am parte de un masaj bun, dar slabe sanse.
Ema si noi avem tomberoane speciale pt. sticla, hartie, plastic si de alte gunoaie, dar degeaba... tot arunca pe langa.
Pearl cum e viata in Emirate?
Giulia bravo. Tine-o tot asa!!!
Luminita
Deus vazut poze. Ce bine arati!!! Imi plac si culoarea si suvitele!

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Nikole scuze de intarziere dar acum am vazut PM-ul tau. Ti-am trimis fisierul. Sa imi spui daca merge.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Hop si eu pe acasa..

Ema, tot citesc ce mancaruri exotice faci tu p-acolo..super. Ai vrea sa te uiti la ce mananc eu pe zi si sa-mi spui daca e ok? Ti-am mai zis si acu 10 pagini, da s-a pierdut intrebarea...

Abu Dhabi-ul e fainutz, dupa parerea mea mai fain ca Dubaiul. E plin de verdeata...Iulix, eu abia astept sa ne mutam inapoi in Romania! Crde ca asta zice tot despre viata in Emirate (parerea mea of corz, ca sunt la care le place..).

Noapte buna, ma bag la niste MASH

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Buna dimineatza!! Astazi am in program ceva sport ca sa fiu in forma diseara cand ma dantui la nunta. Insa cred ca prima data ma duc sa pap putin si sa imi beau cafeluta.
ici si o zi frumoasa sa aveti si cu mult soare, ca la mine e innorat si ploua.

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

neata

raportez pt azi - un fresh super gustos, seminte de in si cafeluta - lene maxima

va doresc o zi frumoasa

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput