Abdomen extra plat (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Eu am intrat doar sa va zic noapte buna. Ma duc sa ma plimb si maine ma duc devreme devreme la cules de vie la ai mei bunici.
Pearl ce visez si eu la mare, la soare, la caldura...
toate fetili si revin maine seara daca mai pot sau duminica. Weekend placut sa aveti!

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare,
Xio felicitari!
Ce fac fetele, vad ca sunteti active.
Iote si baba vine din urma cu oleac de sport, dans mai bine zis prestat seara de seara, asa cat mi-a permis salele. Da' fu bine
Toata saptamana a fost una horror, prestat lectii dimineata cu fii-miu, apoi lucrat ceva proiecte, apoi iarasi o parte din lectii seara. Numa intr-o duduiala am tinut-o, grea e clasa V-a, da' o dovedim noi.
Si cantaru arata muuult mai bine.
Azi insa mi-am facut de cap, va recomand combinatia gorgonzola cu mascarpone, asa straturi nu amestecata, este o minunatie. Si nu multa ca e gretoasa, asa un toast sau cu paine prajita.
Va pupic si va doresc un we linistit!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

seara buna:-)
sper la voi este ca la mine-i agitata...nori gri pe cerul de la job...
eu sunt cica manager 1/2 de zi si tin si ore de sport. Normal ca apar n chestii aiurea si din cauza asta se cauta una bucata tap ispasitor..dar eu cand sunt la ore nu pot sa observ/verific nimic si nu-s pusa pe parat colegii/zbierat/pedepsit..ca nu suntem la gradinita. Si azi seful s-a pus pe urlat/telefoane cu urlete la toata lumea pe rand. Am 35 de ani, nu mai am nici chef, nici chef, sa ascult ragetele nimanuitoata seara am avut draci in stomac asa ca i-am spus ca prefer sa tin doar ore de sport nu mai vreau sa imi mananc nervii cu birocratia 5-6 ore /zi pe langa trei ore de sport. Sa ma credeti ca, sa faci o ora ca si instructor este de 5 ori mai greu decat sa o faci singura acasa sau ca si client la o sala. Trebuie sa zambesti, vorbesti, numeri, sa te uiti la toti, sa corectezi, sa dai senzatia ca pt tine este usor...nu-i usor si nu ai tot timpul chef sau energie. La clasa de bdomene (30 min) eu fac intre 800-1000 de abdomene si intre timp numar tare, rad, le incurajez, le corectez...si eu trebuie sa arat ca ce simplu-i :-)

si asta trece!

Allure ce mai faci?

va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Yoy Deus....uite, sotia unui bun amic de-al sotului este profesoara de sport,a lucrat cativa ani pe la diverse sali de fitness, adica fugea de colo colo cu masina,pana cand s-a saturat efectiv!
Acum are clientii ei, merge acasa la client(de ai' cu case ca-n novele, cu gradina, piscina, adica..conditii, liniste sa le tihneasca oamenilor sedintele de yoga/pilates/aerobic)sau strange grupusoara si face la ea acasa in gradina, un spatiu frumos, special amenajat in acest scop.
Castiga in jur de 1500$,plus ca mai colaboreaza cu doua sali de fitness, unde tine cateva ore/zi, doua zile/sapt.

Per total e mai odihnita, multumita, relaxata...si cu 5 kg in plus

Greu cand lucrezi ptr altul:(

Mi-e dor de Conchitel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Mah...pai daca voi bagati programe intense cu greutati si alte minuni...io's mic copil.

Asa ca raportez program soft:banda.
Mancat ok,vreau sa dau jos 500 grame si nu vor ele sa se dezlipeasca de mine.Deocamdata le las acolo,or pleca ele intr-o zi.

Aaa,ca sa vedeti ce soata am.Se apuca sa faca prajituri pentru barbati...Un prieten are azi maraton(24 ore).Si drept incurajare sau recompensa,ii face o praji cu almond si cioco.Cica eu n-am voie,doar daca ies la anu' la maraton...Eu care inca nu alerg nici 5 km.
Poate in doi ani asa...

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

neata

azi mergem la padure sa strandem gunoaiesper sa iasa cat mai multa lume

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata..pana la 11 am dormit, asa varza sunt..azi mai rau ca ieri:-)))
sunt chiar dejaba
tre' sa merg si la munca, e funny rau viata asta:-))
am baut echinaceea acum, o sa merg sa caut si Zinc, o sa imi cumpar kiwi si portocale sa bag in mine si pana maine sper sa fiu mai oke

sportul pe ziua de azi nu va exista

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Servus fetelor

Imediat imi beau cafeaua si trec la miscare..poate yoga x sau cardio astazi. Ma chinuie febra musculara de ieri.

Sunt in Abu Dhabi la niste prieteni..socializam..alea-alea, dar de sport tot nu ma las.

Va, vin cu raportul mai tarziu.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

salutare la toata lumea pe fuga!
m-am trezit la 6...mi-am terminat rutina de sanatate si frumusete, tocmai ce am intrat in casa, fusei pe balcon sa-mi fac exercitiile de respiratie si Qi Gong (thank you, Loma!)...e o dimineata frumoasa, aer crispy...m-am trezit cu o nara infundata, acum vad ca si-a revenit dupa atitea manevre (traiasca neti pot!)...toamna/ iarna asta nu se lipeste de mine nimic!

peste 2 ore am programare la acupunctura (monthly tune-up, sedinta mea dureaza o ora aproape) iar restul zilei nitel shopping (niste cosmetice bune), sport desigur si o carte de suflet cu un ceai in mina.

Luni am programare la masaj, 90 de minute full body Taking care of my good ol' body!

Am descoperit niste cereale minunate, singurele fara strop de zahar.. ma duc sa imi prepar un castronel: http://www.reallynatural.com/archives/food/eco_food_friday_food_for_life.php

O sa revin mai tirziu sa va citesc din urma si sa scriu daca mai e de scris.

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

No gata cu yoga x..asa mai usurel azi, ca in vacanta

Acuma imi iau gustarea de 1 para si 1 nectarina...apoi merg in oras..'pe floashter", cum zicea o prietena de-a mea.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput