Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)
Raspunsuri - Pagina 9
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko daca vad ca nici mimo nu munceste va las cateva poze sa vedeti "serviciul" meu. |
Am vizionat impreuna cu Iulia care mi-a cerut repetir si a zis" vei bebe asta mic" (adica vroia sa i-l dau ei pe bebe mic
)-deci...
Nicoleta spune:
Gecko 
Vali 
Lyvy 
Si acum la munca!!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
luny spune:
naty ce mai faci, ai cam disparut..
ai vazut pozele de la munte? daca tot ma intrebai cum a fost, mai bine sa vezi tu singura![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
| citat din mesajul lui mimonix Hai ca-s haotica, intrebase o duamna cum e cu schiul.Inca nu stim noi exact ce si cum, dar ce stim e ca sotii nostri vor sa ne trimita pe noi doua la Londra si noi inca nu ne-am luat bilete de avion, nu stiu ce-o fi in capul nostru ![]() Te bagi? Un singur dezavantaj ar avea Raluca,avantajul lui Gecko cand ii lipseste barbatul![]() Apoi mergem si la mancat de prajituri impreuna, ca si eu tot la asta ma pricep mai bine |
Duamna Mimo, singura problema este ca pe mine nu vrea sa ma trimita barbatu la Londra
! Tu zi-mi cu schiul ala, nu ma mai oftica si cu Londra... la munte ai mers, la Londra te duci... Cat mai verde crezi ca ma pot face? Si mai zi-mi si ca pe mine nu m-ai pomenit la munte... 

discordia spune:
Multumesc fetelor de primire.
Cand am vazut postarea lui Lyvy, parca vorbea de mine cand am venit acasa de la maternitate cu Dragos, iar Claudia era geloasa. Acum s-a mai remediat cat de cat situatia, mai mult plange daca il ia altcineva decat cei din familie in brate pe cel mic, dar nu ne descurcam la alte capitole. Si greul de abia acum incepe.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
natynic spune:
| citat din mesajul lui luny naty ce mai faci, ai cam disparut.. |
Da, Luny, sigur ca le-am vazut si inca o data m-am ofticat ca n-am fost cu voi. Sper macar-chit ca n-ati zis-o- ca v-ati gandit si la mine nitel pe acolo. Iulia cred ca ar fi fost in al noualea cer sa se joace cu puii vostri in curte si livada. Si regret partile care nu v-au placut (mai ales faza cu centrala de care ma mir sincer) dar de fapt n-am afirmat niciodata ca pensiunea ar fi vreun hotel de 5 stele; doar ca eu am simtit mereu acolo o energie extrem de pozitiva si, se pare, ca de fapt de asta ati avut parte si voi per total. Ei, daca Mimo nu m-a omorat inseamna ca...s-a dat nota de trecere
Cateva vorbe si povesti de la Paltinu mi-a zis azi si Zoze cu care am reusit sa ma vad pret de cateva minute, eu fiind destul de innebunita de trebile gramada revarsate daca tot m-am intors "proaspata" din concediu
. Dar bine macar ca ne-am vazut, ca -in sfarsit- ne-am pupat, ca am vazut cu ochii mei cat e de frumoasa si calda si, cel putin in acele momente, ceva mai linistita si optimista. E numai o sacaiala care se va termina cu bine, cu conditia sa fie cuminte si sa se mai abtina de acum de la nebuniiSambata ne-am vazut si noi in Botanica cu Tonic si Luki, ne propusesem sa vedem care se crizeaza mai tare si daca se iau la cafteala. Aiurea! Desi ambii si-au aratat personalitatea extrem de puternica, s-au inteles de minune, Iulia l-a si pupat de cateva ori
mstela spune:
Yete ce s-a iscat aici.
Vecinik
,tu numai "victorime" vezi peste tot?![]()
Mi-a transmis ca apare maine cm=ul,asa ca zi o vorba de incurajare,si lasa.![]()
Sa nu uit sa-i zic Nicoletei ce curaj mi-a dat,amintindu-mi de "daca-i musai,cu placere!"...
![]()
Lyvy,tin pumnii..of.
Si am vazut-o pe gecko in miniatura
...ptiu,dar ce flacaneata leita gecko,iar Patrick stiam ca-i leit tacso![]()
..ptiu,dragii de ei.
Fug la ale casei..NB
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Stela, sunt multe lucruri care ne sperie, care nu ne plac... pe unele le putem evita, pe altele nu! Gandeste-te ca vei fi mai ok dupa interventia asta!
Gecko, piciul-cel-mai-pici are EXACT expresia ta (cum am vazut in cele cateva poze de-a lungul timpului :D).
Lyvy, rabdare multa, micuta ta se simte "detronata", probabil. ii va trece, usurel.
Discordia, bine ai venit printre noi!
Maine am nevoie de cativa... pumni :). Ma duc spre nani... Va pup!