Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)
Raspunsuri - Pagina 21
blankar spune:
Nico si eu a-si vota nr 1 daca ai rezolva igrasia
nu suport igrasia
in Muntenegru era un miros de mucegai in camera de 
a trebuit sa arunc slteaua lui Eric din pat cand am ajuns acasa
nicicum nu iesea mirosul din ea
Tuchi baietii mei nu seamana deloc,in schimb al lui Vali si Gecko
foarte tare
Ariel spor la treaba!
Stela groaznic ce povestesti tu!
sa te faci bine sa scapi si tu cat mai repede de cutit!
http://community.webshots.com/user/blanka75
clauclau spune:
Hello crenguta, ce zi frumoasa!
Nico, eu as opta pentru al doilea apartament dar e mai dificil cu transportul.
Blankar, sanatate, sa scapi repede de colecist.
Anca, cum e Mufilici?
Zozelici zuzulici, relaxare maxima pe ultima suta de metri.

Valen, poza aia e superba, musai sa faci un tablou.

Ramo, cum e cu serviciul, v-ati obisnuit toti?
Dudu, dar pe unde umblasi bre?
Ai cam lipsit o perioada de pe crenguta.
raluca2107 spune:
Mostra de gandire pozitiva
Sunt recunoscator / recunoscatoare :
Sotiei / sotului care sforaie toata noaptea,pentru ca doarme acasa cu mine si nu cu altcineva !
Fiicei mele adolescente care se plange ca trebuie sa spele vasele,
Pentru ca inseamna ca este acasa si nu pe strazi.
Impozitelor pe care le platesc, pentru ca inseamna ca sunt angajat.
Murdariei de curatat dupa o petrecere, pentru ca inseamna ca am fost
inconjurat de prieteni.
Hainelor care sunt putin cam strimte, pentru ca inseamna ca am destul de mincare.
Umbrei mele care ma insoteste la munca, pentru ca inseamna ca sunt afara la lumina soarelui.
Podelei care trebuie stearsa si ferestrelor care trebuiesc spalate,
Pentru ca inseamna ca am o locuinta.
Tuturor nemultumirilor la adresa guvernului pe care le aud, pentru ca inseamna ca avem libertatea cuvintului.
Locului de parcare pe care il gasesc tocmai la capatul parcarii, pentru ca inseamna ca pot sa merg si ca am fost binecuvantat cu un mijloc de transport.
Zgomotului pe care trebuie sa-l suport de la vecini,pentru ca inseamna ca pot auzi.
Gramezii de rufe de spalat si calcat, pentru ca inseamna ca am haine de imbracat.
Oboselii si durerilor musculare la sfarsitul unei zile, pentru ca inseamna ca am fost capabil sa muncesc din greu.
Soneriei care ma trezeste in zorii zilei, pentru ca inseamna ca sunt viu.
SI , IN SFARSIT, ... pentru e-mail-uri, deoarece inseamna ca am prieteni care se gandesc la mine.
O zi frumoasa...si incercati sa ganditi pozitiv...doar avem atatea
daruri... pe care le uitam, din pacate !
mstela spune:
Super,Raluca!

Clau,blanka
Face careva capitol sau fac eu?
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Ia sariti aici!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
luny spune:
ziua buna.. multumim ca va ganditi la noi
sunt cam zombi iar, am avute nasoala, si.. bizara!Mateiul a adormit la 7,30 pm, s-a trezit peste 40 min si s-a mai culcat la 11,30, timp in care m-a marait de numa.. peste noapte i-a crescut febra, abia am reusit sa-i pun la mau termometrul si avea 39,2 sau mai mult ca nu a stat.. la un moment dat, ma trezesc pt ca il aud ca respira repede, si cand ma duc la patul lui, il vad ca zvacneste din maini si picioare, normal ca mi-a stat inima si ma gandeam la convulsii..
.. dar m-am uitat atent la el, am pus mana pe el si se vedea ca visa ceva.. il trezesc usor, deschide ochii, zice ceva, cere apa, bea si se culca la loc, iar intr-un minut, o ia de la capat.. l-am luat din pat in brate si parca tremura de frisoane si tot asa, arunca mainile si picioarele.. parca fugea sau ceva..
noroc ca in Bulgaria cunoscusem o familie cu 2 baieti care mergeau la Stanciu, cel mare facuse convulsii de 2 ori si-mi povestise cum s-au manifestat, asa ca acum stiu sa le recunosc... Doamne fereste de asa ceva..brrr
cert e ca i-am pus novocalmin si abia dupa vreo ora i-a scazut febra.. acum e bine, in forma maxima, mucii au disparut, febra nu are... o fi trecut??
blanka tin pumnii, sa ne tii la curent!!
nicoleta instinctul ce-ti spune fata de cele 2 ap?.. eu l-as urma..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!