Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)
Raspunsuri - Pagina 20
bitza037 spune:
hello
Andreea si eu vreau sa-ti urez la multi ani !!!!cu intarziere ce-i drept

Zozelino esti in vacantion bre???
ai grija de tine
Anca si Kya sanatate puilor....da Doamne sa-i ocoleasca vreo panarama de enteroviroza!!!
bitza037 spune:
Alinutz pune mana de te hodine ca nu-i de gluma cu 2 -3 ore dormite pe noapte...trebuie sa-ti incarci bateriile!
ma bucur ca ai avut succes la BE
fetele, colega mea a scos azi la imprimanta o reteta dar a uitat sa o ia, am vazut-o dupa ce a plecat, v-o scriu si voua ca maine sa nu am treaba,si poate nu uit sa o intreb daca avem voie sa dam si puilor sau este numai pentru adulti:
-laptisor de matca-4 grame
-miere de salcam, luata de la Plafar - 1.5 kg
-polen macinat -300 gr.
-ser fiziologic-200 mililitri
-tinctura de propolis - 150 grame
se amesteca toate ingredientele, apoi pasta creata se pune la frigider(banuiesc ca intr-un borcan).Se ia o lingurita dimineata, la pranz si seara, pe stomacul gol, sau cu ceai.Puteti manca dupa 30 minute
PS..poate chair imi aduceti maine aminte sa intreb, ca ma iau cu treaba la servici si sa nu uit![]()
![]()
![]()
blankar spune:
salutare!
Gudinde la multi ani cu sanatate!
am vazut si eu pozele voastre de la munte,foarte dragute sunteti
toate!
Zoze,Olgu cand va vad ma apuca o nostalgie !
cat despre al doilea copil nu va pot spune decat ca primul sufera
la inceput
Eric e un copil foarte docil si intelegator dar venirea pe lume al
lui Marc a scos din el ce a fost mai rau
acuma de abia incepe sa se obisnuiasca cu ideea ca nu e singur
in fiecare zi e ceva eveniment
si Eric e la gradi,ii place ,nu am avut probleme de adaptare in schimb azi cand ma duc dupa el imi spune ca a fost pedepsit
eu am facut o fata
il intreb :" ce ai facut mami"?
la care el : "am lovit baiatul "
pana la urma am aflat partial ce s-a intamplat
i-a dat in cap la alt copil cu ceva roata de lemn
tot l-am intrebat daca l-a lovit baiatul dar el zicea ca nu
nciciodata nu l-am vazut sa loveasca fara motiv dar cine stie
toata ziua i-am tinut teorie ca nu ii voie sa loveasca daca nu e lovit
pana nu de mult lua bataie de la toata lumea si duceam munca de lamurire sa nu stea ca blegul sa incaseze si uite cum s-a intors roata
de cand s-a nascut Marc e mult mai agresiv in sensul ca nu mai sta
ca un bleg ci riposteaza si el
inainte toti ii luau jucariile,il impingeau si el plangea dar vad ca s-a mai schimbat
sa nu ma intelegeti gresit ca nu vreau sa fie bataus si agresiv dar nici sa stea sa planga
v-am obosit cu povestea mea
Gecko sunt tare draguti baietii tai,ai dreptate ca al 2 lea creste de
nici nu stii cand
ce dragut e si Albert si Luca
maiine ma duc la chirurg sa vad cand imi scoate colecistul
si al meu e bolnav,suntem ramoliti
pruncii sa fie sanatosi!
Discordia bine ai venit!
va pupez
gudinde spune:
Bitzulina multumesc de urari.
Amestecul ala nu trebuie lasat la macerat o perioada?
blankar multumesc pt urari.
Multa sanatate si tin pumnii sa rezolvi cu colecistul si sa sti ca nu obosesti pe nimeni
Nicoleta spune:
Salutare.
Greeeeu, greu tare sa gasesti apt in Viena, in zona in care vrem! Si culmea, nu e central sau mai stiu eu ce... ori sunt foarte scumpe chiriile, ori apartamentele se dau imediat, ori cele mai ieftine sunt naspa... sau au bube... Azi am vazut un apt (pentru asta erau pumnii), are "etaj" (ma gandesc la scara cu teama!), este la ultimul etaj (dormitoarele si baia, zic), are putina igrasie "de sezon" (cand vine frigul si nu e deschisa centrala). Nu are frigider mare. Trebuie deci cumparat... are bucatarie mica, fara geam in afara (asta nu e ceva nou...). Insa per total este luminos, sunt multi copii in bloc, deci inteleg cum e cu copii... arata ok! Se merge cu un singur mijl de transport la scoala si gradi, este plasat intr-o zona faina, verde! Parc aproape, chirie ok. Et 2, fara lift.
"Rivalul" - mai intunecat, nu locuieste nimeni dedesubt (dar este cam expus, are si podea expusa, si pereti multi in ext), chirie mai mica si totul inclus (incalzire, curent, apa etc). Nou varuit. Frigider mare, balcon micut, lift, parc treci doar strada... se iau 2 mijl de transport pana la scoala/gradi. Timpul e cam ca dincolo...
Ce ati alege? Eu inclin spre al doilea, desi primul arata foarte... altfel!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ariel_7000 spune:
nico, suna bine amandoua, insa si eu as vota cu nr.2 . mie igrasia aia mi se pare clar factor decisiv in situatia lui stefan. la alergia lui, numai igrasie nu-i trebuie.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
dudurutza spune:

pentru toata lumea si un ceai
special, pentru o persoana deosebita, Gudinde, La multi ani, scumpa mea, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si multa fericire

(Iarta-ma de intarziere
)
La multi ani Gecko, sa fii sanatoasa ca fericita ai de ce si cu ce, la ce frumuseti am vazut peste ocean, pupe Maria pe ei!(Iarta-ma de intarziere
)
Am citit, mai mult in diagonala, ca e scurta rau ziua pentru mine! Suntem bine, cu treaba, sanatosi sa fim, toate trec!
Sanatate puiulor, rabdare si putere mamicilor!
Sa avem o zi minunata si sa intalnim doar oameni cu suflet curat si ganduri bune!
tuchita spune:
neata!
Multam de cafea, Maria!
Ariel, vreau si eu jos din carusel!
mai, iar am intrat intr-o agitatie si o alergatura, ma simt ca un elastic intins la maxim....
Sa mai zic si eu ca Zoze e zuzu??
Relaxare maxima va doresc!
Am vazut toate pozele, evident, nu stiu pe care sa le laud mai mult.
Cert e ca fratii baieti toti seamana intre ei!
Nico, eu as alege primul apartament....spal peretele cu domestos, dau drumul la centrala....adik si din descrierea ta mi se pare primul mai bun.
Acum numai tu cu okii tai ai vazut cat de mare e igrasia...
Naty, eu vreau sa stiu despre ce ventuza e vorba! Ca nu-nteleg nimic!
cat despre admiratori...creste selfistimul!
Stela, a venit CM-ul???
Kya, din cate imi amintesc Sanziana a varsat la munte.
Scaunele decolorate pot fi urmarea varsaturii, pentru ca a varsat si bila( produsii ei de degradare fiind cei care coloreaza scaunul!).
Luny, cum e Muf??
mstela spune:
Neata.
Imi pare rau de bolnaviori,saracutii
.
Zoze,esti belea mare
..tin pumnii Mariucai..cum e la pension?![]()

Sovi,,off..sanatate rapida Anei sa poti pleca linistita.Asa se intampla cateodata.
Yete ca aparu Maria
...de cand te strig??zi mai multe.Ce face Daria?
Colega lu Geo mi-a spus-o clar ca au repetat nu stiu cate eco 3-4d si ca toate arata clar ventriculii f mariti
...si ca toti dr le-au spus ca nu mai e nik de facut pt a fi bine copilul si e recomandat ,,,,
.. mi-a spus-o clar ca s-au decis si mi se zbarleste rau pielea cand scriu acum,maine are loc provocarea avortului la Giulesti,amanunte nu stiu si nici nu-mi permit sa sar cu sfaturi sau recomandari ca nu-s chiar apropiata,sunt oricum distrusi si numai de sfaturi nu au nevoie..groaznic,groaznic,nu-mi pot imagina...si primul copil,dorit si asteptat...ce poate fi mai rau?
Doamne fereste.Ma rog doar sa-i dea Domnul putere sa treaca peste asta.
Si,n-a aparut cm-ul!
Dar dureri pre.. am de 3 zile.

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Kya spune:
Ok, hai sa va explic ce e cu mositul 
Una din indatoririle lui pe vapor este aceea cu "spitalul". Face periodic cursuri de prim ajutor, ceva farmacologie, infectioase, boli tropicale, etc, etc. Ideea ca daca tot esti in mijlocul oceanului si se intampla ceva, sa poti sa-l ajuti pe respectivul bolnav/accidentat pana ajungi la un doctor pe uscat.
Si d-aia vorbeam de experienta lui in domeniu. Problema e ca pe vapor nu sunt femei, so... a "mosit" doar barbati 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!