Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

superbe toate pozele ,frumoase burticoasele,imi era dor de blondanetul oltean...si de ursuletii mici si mami lor care arata superrr..ma bucur pentru voi,ma bucur pentru maria ca mai sta la caldurica ..doamne ajuta!!!

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ha,m-am conversat si cu Ursulica acum cateva minute!!Si pe ea o cunosc de-o viata!
La fel ca si pe Nicoleta!!

Si ca tot mi-am amintit-imi cer mii de scuze fetelor carora nu le-am raspuns la telefon/sms-uri,zilele astea! Ca si scuza-am facut schimb de telefoane cu Dan si astfel am pierdut multe dintre nr.,nu aveam habar cine suna,am avut momente de stres,durere fizica,oboseala,dezamagire,panica,in care..chiar nu aveam putere sa vorbesc cu nimeni

Am citit tot,tot,acum vizionam de zor pozici frumoase! I-am vazut pe dragii de australieni-niste minunatii de copii!! I-am vazut si pe ai nostri-alte minunatii-doamne ce bine s-au distrat!! Imi pare asa de rau ca am ratat momentele de tandrete dintre Mihai si Soph..Mi-a zis Dan ca asa s-au mangaiat,pupacit,tinut de mana Puii Valentinei sunt atat de frumosi si cuminti;mezinul e absolut adorabil-vesel si ochiosValen,poza aia e
Ah Doamne-si Tio-o fasneata de fata!Nota 10,mamo!
Mimo! Mimo abereaza atat cu grasimile ei-sa nu o credeti in veci!!
M-a dat gata si Ilincuta a Cataliei-brunetica,ochi mari si stralucitori-am sorbit-o,macar sa fi luat si a mea ceva de la ea
Despre Liviu pomp'eru'..ce sa mai zic-ciorba fu ,placinta cu mere..oh,Doamne Baietii l-ar fi luat de nevasta
Si..si muulte ar mai fi de zis,dar m-as intinde prea mult si.sigur nu as reusi sa si termin scrisorica,pt ca s-a facut asa de cald in camera si asa m-a luat un sooomn
Sau..o fi vorba despre marea odihna de dinainte de marea furtuna?!

Livi-bine ati venit acasa!Va tin pumnii sa va adaptati repede la viata in 4!

Sanatate muulta,multa,puiutilor bolnaviori!

discordia,bine ai venit!

Vad ca v-a spus Nati ca n-am intalnit si-uite ca am supravietuit amandoua Si ne-am si pupat,sa stiti!!
Mie mi s-a parut asa de diferita de ceea ce am vazut in poze,ori freza,ori..nu stiu..Oricum,mi-a placut-e maruntica si pare asa de..jucausa As jura ca nu-i una si aceeasi persoana cu cea pe care as fi jumulit-o,pana nu demult

Sovi,sa ai parte de o iesire frumoasa!! Sa nu te lasi! Si..sa te gandesti si la mine cand mananci prajitura aia!

Vad ca va zisese si Olga despre intentiile de mosire ale Kyului Doamne fer'

Ma topeesc,nu mai pooot!!S-a facut o caldura aiicii-zici ca afara e iarna geroasa si noi stam cuminti la gura sobei Imi dau seama ca am scris o varza de masaj,dar..atat am putut in conditiile date Promit sa revin si maine,fresh,coerenta si cu cearceaf corespunzator!

si iar

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tonic si Ramo multumesc mult pt urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

lesin de ras, sor-mea e la concert la Guns si imi spune ca se plictiseste de moarte, ar fi trebuit sa fie misto si nu-i place, au intrat in scena abia acu juma de ora si-s nesimtiti ptr asta, si nici nu canta bine, dar bonusul e ca se incalzeste intre niste oameni grasi ce-s lipiti de ea
sovi bine punctat, noroc cu mobilul! sunt sigura ca o sa se descurce randunoiul cu copiii, asa ca have fun!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

In mare,cam asta-i baza:
http://www.ghotel.ro/ro/prezentare-pensiuni
Noi sedem in viluta din stanga,jos si va facem cu mana de la etaj,camera din dreapta

pUUP

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

lesin de ras, sor-mea e la concert la Guns si imi spune ca se plictiseste de moarte, ar fi trebuit sa fie misto si nu-i place, au intrat in scena abia acu juma de ora si-s nesimtiti ptr asta, si nici nu canta bine, dar bonusul e ca se incalzeste intre niste oameni grasi ce-s lipiti de ea
sovi bine punctat, noroc cu mobilul! sunt sigura ca o sa se descurce randunoiul cu copiii, asa ca have fun!!

Norocul meu e ca nu-i pe Zone Arena.
Da, las' ca nu rad mult timp. Ozzy Osburne e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Gudinde, bafta la Ozzy
Zozelici, ce bine suna la tine acolo, am vazut si pensiunea unde stai, pare dragut.. noua ne plac locurile cu multa verdeata, acolo parca e prea mult beton.. am parte de el din belsug in Bucuresti, cand plecam de-acasa, vrem verde sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deci Zoze nu mi-a lasat placerea sa anunt eu ca e in concediu in 2 pe Valea Prahovei...Mi-a luat maul cand mi-a zis unde e, n-am fost in stare decat sa-i reamintesc sa nu induca nascarea daca s-au gasit sa fie porumbei...
Aaa, Zoze, azi freza s-a schimbat, m-am tuns iar stil Maria Dinulescu...
Olgule, nu mai pun mah povestea inapoi ca nu stiu cine ma mai citeste pe aici, mi-e deja destul de nasol sa ma stiu asa urmarita de unul care stie cum ma cheama si unde stau si ma suna de cateva ori pe zi. A sunat si azi...sms...n-am raspuns, nici n-am avut loc, eram la serviciu cu lume, apoi acasa cu Iulia si pur si simplu mi-a fost jena de ea sa port astfel de discutii la tel dar Tonic are dreptate, probabil ca pana nu voi pune lucrurile transant la punct individul nuo sa priceapa si deja devine super-stresant...
Olgu, raportul meu incepe la 8.15, eu la 8 oricum sunt in spital, am toate inclusiv ventuza puse bine la mine in vestiar asa ca te sun imediat ce ajung
Ma duc la tv ca m-a prins noua telenovea de pe Antena 1, "Narcisa salbatica"
Aaa, Ursu, eu stiu pensiunea aia a voastra, e super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ursule, nitel obosita aici?http://family.webshots.com/photo/2725880100102382701csIKun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

zozelici cu sclipici, abia aseara am reusit sa citesc patania ta. dar, deja raul trecuse si uite, acum esti la gura sobei, la munte. sa ai zile senine si linistite, sa te relaxezi si sa o astepti pe Mariuca cu pace in sufletel. Imi pare rau ca nu am fost in we cu voi, sa te pot pupa si eu.

cata, tonic, a iesit nesperat de bine la BE, insa cred ca ma cam rapune oboseala. Am deja 2 sapt de somn 2-3 ore pe noapte, stres si munca nebuna. Ma gandeam la senzatia asta. Seamana ca atunci cand am ajuns in Prater si m-am dus fix la "Volare", in intentia sa gust adrenalina. Ajunsa in el, nu stiam cum sa il opresc sa ma dau jos. Asa ma simt si acum. Ca sunt intr-un carusel care se invarte nebuneste si vreau sa se opreasca o clipa, sa respir, sa "ascult" linistea si pacea...ceea ce ma duce cu gandul la pasajul ala postat de sovi si ma oftic ca am cam intrat pe pilot automat de la un timp si am cam uitat de mine...am timp si energie pt tpt si toti, insa uit de mine si....mi-e dor de mine si de timpul petrecut cu mine!!!

asa ca...inapoi in butoi la numarat tzoale (o fi si astenia de toamna...nu stiu).

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput