Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)
Raspunsuri - Pagina 17
discordia spune:
mstela, spune-i prietenei tale sa mai consulte si alti medici, poate copilul este sanatos, de exemplu, eu cand eram gravida cu Claudia, cam prin luna a saptea un medic de la mine din oras ma chema la cezariana ca are copilul capul prea mare si e in suferinta fetala. Doamne, ce stres am avut pana am nascut, si chiar si dupa nastere o analizam bine sa vad daca are totusi capul mare.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
natynic spune:
LA MULTI ANI ANDREEA!
Si...stii cat si ce iti doresc, da?

of fetelor, sanatate puiutilor!
Scaune moi si mai albicioase pot fi si de la o enteroviroza...si, pna una alta, Matei si Sanzi s-au mai si intalnit recent...E de regim si de urmarit.
Luny, sper sa nu creasca febra mai mult! Daca da, stii ce ai de facut si daca uiti cumva sunt pe aici sa-ti amintesc dar sper sa nu fie cazul. Eu habar nu am cu cat scazi temperatura, nene, eu i-o iau numai rectal ca altfel nu sta, la subrat n-ar sta cu termometrul nici sa o omori. Temperatura rectala e cea interna, reala.
Ahh, deci Zoze s-a razgandit, slaaaava Domnului. Asta am tot insistat si eu-bine, nu tare ca o inteleg ca i se rupe inima de dorul lui Mihai dar in clipa asta siguranta ei si a Mariei conteaza in primul rand. Olgu, GPS-ul tau a trecut Dan si mi l-a lasat mie ca stiau ca ne vedem maine (asa ca acum MUSAI tre sa ne vedem!
)-ce fain!!! Ieri m-am vazut cu Zoze, azi cu Stela, maine cu Olgu
...Nu mai poftiti fetelor, pe la serviciul meu cald si primitor? 
Ce-ar fi sa-i facem lui Zoze o vizita la hotel??
Vali, scaun de masa eu ti-as da ca la mine Iulia nu mai sta sa manance decat de pe scaun normal, bona insa prefera sa-i dea din scaunul de masa. Ma sfatuiesc si cu ea si daca nu are nimic impotriva (nu vad ce ar avea) ti-l dau cu placere.
A, sa nu uit: insasi iedera continuta in Prospan poate fi FOARTE alergena, nu e nimic de mirare!
Si cum vad ca azi nimeni nu a vb cu mine deduc ca v-am socat cu povestea mea, cine stie ce credeti despre mine asa ca o sterg!

ursuleata spune:
HELLOOO!!!
Ce dor imi era de o intalneala si aflu ca v-ati vazut. Noi am fost sapt trecuta la vila lui nea marin, in comuna magura, o frumusete. Cand ne-am intors am vrut sa o sun pe olga sa trecem prin ploiesti dar am zis ca trebuia sa o anunt mai din timp....daca sunam, aterizam si noi la voi
.
Andreea, la multi ani! sa fii fericita si sanatoasa!
Ma apuc sa pun si eu poze sa ne mai vedeti. Eu am savurat toate pozele voastre, f frumoase.
Baietii mei dorm, toti 3, ce viata!!!
tonic spune:
NatyCredem ca esti f. sepsi si te "agata" barbatii pe strada
Eu in locul tau as raspunde la telefon si i-as spune omului de bine sa inteleaga ca nu te intereseaza cu maxima raceala, ca unii nu pricep de loc. Si ca sa te amuzi sa stii ca si Luki ne-a facut o poza in care nu ni se vad decat picioarele si eram in blugi, dar tot te-a remarcat
.
Kya asa a avut Luki, am tras destul de mult, a inceput cu febra cam 38.5 doua zile, scaune cand bune, cand rele, pana nu l-am trecut pe regim nu si-a revenit. Eu am noroc ca lui ii place orezul, supa cu rez+morcovi si nu aveam si pb cu maselele, una singura a fost de spart, celelalte erau iesite. Eu i-am dat Hydrasec si Enterol, le-a luat fara pb, dar lui ii plac, asa ca nu stiu daca te ajuta cu ceva. Multa sanatate va doresc.
Alina de ce esti suparata? N-a iesit bine la BE? Alte probleme? Sunteti bine? 
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic Kya asa a avut Luki, am tras destul de mult, a inceput cu febra cam 38.5 doua zile, scaune cand bune, cand rele, pana nu l-am trecut pe regim nu si-a revenit. Eu am noroc ca lui ii place orezul, supa cu rez+morcovi si nu aveam si pb cu maselele, una singura a fost de spart, celelalte erau iesite. Eu i-am dat Hydrasec si Enterol, le-a luat fara pb, dar lui ii plac, asa ca nu stiu daca te ajuta cu ceva. Multa sanatate va doresc. |
Stii ce m-ar ajuta? Sa vina Luki sa-i spuna Sanzianei ca sunt foarte bune prafurile alea, poate o convinge!
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Am facut cererea de concediu de odihna, am inregistrat-o si am lasat-o pe biroul sefei mele. Care maine vine din concediu. Iar eu sunt la Municipal...hait, mi-a raspuns la mailul in care ii scriam ca intarzii maine
Acum imi povesteste de la Paris, ne veselim tare...o sa ii treaca dragul de mine maine
Asta este!
Naty, vroiam sa ne vedem la tura 2 a mea de Municipal, dar cred ca ne vedem si la prima
Tu la ce ora ai raportul sau cum se numeste? Eu pe 7:15 ajung acolo, las sange, imi face monitorizarea si ar trebui sa o tai spre Agronomie. Cica as avea varianta pe sub pasarela Baneasa, dar nestiind cum e pe acolo, as lua GPS-ul de la tine
Totul e sa ne sincronizam, sa nu fii tu la raport, nu? A mai urcat Dan iar sa iti lase si ventuza, pana la urma? Lasa povestea acolo, de ce o stergi? Admiratia indragostitului face fuarte bine la self-esteem, nuuu
?
ma duc acasa, va 
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Ursulico, data viitoare incearca-ma
Daca nu poci sa ies, iti spun
. Fug la poze.
Kya, Sof a luat excelent Bioticsul in bibele de lapte ( HN, fireste ). A mea nu a mancat nimic azi, nici laptele nu l-a vrut de dimineata ( asa ceva nu s-a mai intalnit
). Ce o fi...om vedea...
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
luny spune:
kya si eu tot in lapte i-am pus hydrasec si biotics, nu au niciun gust, sau macar nu schimba gustul laptelui, ca si asta ar arunca bibele daca nu ar fi gust de lapte si atat![]()
naty mersi de help, am inca memoria prospata, sau m-a marcat sperietura de la 40,6, incat... nu's daca am cum sa uit!
buna ideea, as merge maine pe la Zoze, numa sa fie omu' acasa cu Matei, daca stabiliti ceva, poate ma luati si pe mine de pe undeva, ca n-am idee deloc zona aia..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
fataa, ursuuu, ce bine arati, ce a crescut Albert, si ce seamana cu fra-su

mai stergeti si voi lentila aia de la aparat, ca-s in ceata toate pozele
.. arata bine pensiunea, cum ii spune? in octombrie mai vrem o tura la munte, ca ies ghebele, asa ca ai in vedere, de data asta!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!