Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicoleta spune:
Luny, imi pare rau :(. Sanatate!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Olgutzika spune:
Nico, alta solutie decat separarea lor in cazul asta nu vad acum
Of, alta e treaba cu doi tot timpul...Ma rog, Stefan ridicat de acolo si trimis sa faca altceva, dupa ce i se explica ca nu se mai joaca cu Matei cata vreme nu face decat sa il scoata din sarite deliberat, sau ii explic lui Stefan cat de tare greseste, ca ma irita si pe mine si pe Matei ce face si in consecinta Matei se va juca cu mine, si el singur
As face un role-play, in care Stefan ar fi Matei si ar face ceva ce lui Stefan nu ii place...zic ![]()
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Iete-te la Sovi
! Ii sta gandul numa' la liniute
Nu imi mai aduce aminte de maimutoi, de fiecare data traiesc aceeasi jena ca atunci
. Zgomot-zgomot, dar cine o sa aiba caldurica ( apropos, va aduceti aminte de www.220.ro/reclame/Caldurica-De-La-Pasarica/KvHUuk1spm/" target="_blank">Caldurica de la pasarica
? ) dupa bunul plac, aud?
Luny, bleah! Stai cu geana de vultur pe el!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Zgomot-zgomot, dar cine o sa aiba caldurica ( apropos, va aduceti aminte de www.220.ro/reclame/Caldurica-De-La-Pasarica/KvHUuk1spm/" target="_blank">Caldurica de la pasarica Luny, bleah! Stai cu geana de vultur pe el! Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |
looool, n-o stiam, am pus-o si pe fb

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Olga, crede-ma ca am incercat o mie de solutii! Cand se cearta pe jucarii, de obicei Matei este cel care "deranjeaza", reusesc sa-i distrag usor sau greu atentia (solutia exista)... Cu sacaiala... uf, Stefan se amuza teribil cand il vede pe pici furios si tipand! Au tot fost explicatii peste explicatii si, daca il trimit pe Stefan sa isi faca de lucru in alta parte, se supara si el, dar si Matei... e asa de complicat! Uneori crede-ma ca nu ma mai tin balamalele si avertismentele/pedepsele nu functioneaza. Mai ales fiindca si Matei se supara daca nu-l las pe Stefan sa se joace cu el... A fost in vizita o prietena fara copii care, auzindu-i ca se certau pe jucarii, mi-a zis ca ea i-ar lasa sa se si certe (nu se bat), ca in timp vor ajunge ei la un compromis. Insa Stefan imi cere "ajutorul", cum pot sa-l ignor?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
discordia spune:
Olgutzika, ma simt bine, ma recuperez dupa o operatie facuta saptamana trecuta.
Sovietica, am admirat puiutii tai, sunt frumosi foc amandoi. Ca vorbeai de pedepsit baiatul cand ii face ceva fetitei, saptamana trecuta cat eram eu internata, Claudia l-a muscat pe cel mic de un degetel, iar sotul nu stia ce are copilul de plange, daca nu ii spunea Claudia nu ar fi descoperit. La astfel de faze, ce-i drept rare, chiar nu stiu cum sa procedez cu ea in afara de explicat ca asa si pe dincolo.
In plus Claudia este de un egoism ce n-am vazut. Nu vrea sa dea la nimeni nimic, inclusiv daca mai iau si eu cate o bluza de-a lui tati pe mine, ma cearta sa o dau jos ca nu e a mea. Am mult de lucrat cu ea la capitolul asta, desi eu ii turui continuu, de ea nu se lipeste nimic. De pedepsit, am bagat-o in casa odata ca nu mai voia sa ii dea inapoi papusa verisoarei ei, Doamne ce a mai plans, suspina, nici nu mai putea sa vorbeasca. Asa ca sunt atenta la voi cum procedati, o functiona si la noi ceva.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
discordia spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Olga, crede-ma ca am incercat o mie de solutii! Cand se cearta pe jucarii, de obicei Matei este cel care "deranjeaza", reusesc sa-i distrag usor sau greu atentia (solutia exista)... Cu sacaiala... uf, Stefan se amuza teribil cand il vede pe pici furios si tipand! Au tot fost explicatii peste explicatii si, daca il trimit pe Stefan sa isi faca de lucru in alta parte, se supara si el, dar si Matei... e asa de complicat! Uneori crede-ma ca nu ma mai tin balamalele si avertismentele/pedepsele nu functioneaza. Mai ales fiindca si Matei se supara daca nu-l las pe Stefan sa se joace cu el... A fost in vizita o prietena fara copii care, auzindu-i ca se certau pe jucarii, mi-a zis ca ea i-ar lasa sa se si certe (nu se bat), ca in timp vor ajunge ei la un compromis. Insa Stefan imi cere "ajutorul", cum pot sa-l ignor? ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
Claudia se cearta cu verisoara ei mai mare cu 3,5 luni decat ea, la fel mi-a zis si mie o vecina sa nu mai intervin intre ele, dar nici o intalnire nu se lasa fara ca cele doua sa nu se impinga sau sa se ciupeasca ori muste. Sunt ceva de groaza amandoua. In relatiile cu alti copii, Claudia nu este agresiva, dar daca se apropie vreun copil de jucariile ei, nu stie unde sa fuga mai repede cu ele sau mi le da mie sa le tin ca sa nu i le ia copiii.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
gudinde spune:
Multumesc din suflet pentru urari!

Poftiti la o mica tratatie

gecko am ramas
. Nu ma asteptam sa-si aduca aminte cineva de ziua mea. Multumesc.
La multi ani tati de Cami!

Cami sa va traiasca si sa fiti fericiti si uniti!
mimo servici usor si sper ca ai ajuns la timp
Luny multa sanatate Mufului!
Nico tin pumnii sa gasiti casuta pe care v-o doriti.
mstelasanatate multa si-ti doresc refacere usoara dupa operatie.
Kya sanatate multa Sanzianei si randunoiului. Sa sti ca eu le-am luat celor mici un nebulizator de la Omron si e foarte bun. O minune la casa omului.
Vali succes la gradi.
Olga ce faci? Mai rezisti? Inca un pic si concediuuuuu....
clau n-am apucat sa vad poze cu Razvanel, dar felicitari pt inceperea clasei a treia.
sovi sa te auda DD!
Tuchisor multumesc de urare!
Draga mea, tu esti exemplul viu ca dupa furtuna iese soarele.
Discordia bine ai venit!
sovietica spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika Iete-te la Sovi ! Ii sta gandul numa' la liniute Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |
Olguuu ce tare e!

ghici ce centrala am eu la 1 metru de mine inca sigilata in cutie?? SAUNIER DUVAL! 
Luny, multumesc de urare. Sanatate Mufului!
Discordia, of, imi pare rau ca iti e asa greu. Fetitele se zice ca sunt uneori mai posesive. Si eu am avut momente cand mi se parea ca nu vad luminita de la capatul tunelului. Dar trec toate, noi sa fim sanatosi..[b]
Multumesc de complimente
poate intr-o zi va aratati si voi in poze.(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Kya spune:
Discordia apropos de returnatul jucatiilor, uite cum am facut eu cu Sanziana la munte.
Se indragostise de un ursulet cantator al lui bebe Luca. Il tinea doar in brate, nu vroia sa il dea la nimeni, cu atat mai putin sa-l returneze posesorului. In dimineata ultimei zile am inceput sa-i tot spun ca urmeaza sa plecam la pranz si ca trebuie sa ajunga ursuletul inapoi la Luca. Explicatii scurte si la obiect dar mereu aceleasi.
Initial a inceput sa maraie ca nu vrea sa i-o dea. I-am spus ca deocamdata mai poate sa se joace cu el, dar sa tina minte ca inainte de plecare il returneaza. Si tot asa, aceeasi placa repetata din jumate in jumate de ora.
Rezultatul a fost ca la plecare, s-a dus ea singura, din proprie initiativa si i-a dat ursuletul inapoi! De unde cu o zi inainte fusese jale in secunda in care altcineva punea mana pe jucarie, acum s-a desfasurat totul cu calm si liniste.
Asta pentru ca, zic eu, a fost pregatita din timp, a avut timp sa se obisnuiasca cu situatia (adica nu i-am smuls-o din maini sa-i spun "ACUM i-o dai inapoi!"), a avut timp sa o accepte ca atare.
In parc, la fel. Daca se joaca cu jucaria altui copil, ii spun din start ca se poate juca daca i se da voie, dar sa tina minte ca nu e a ei, si ca trebuie sa o dam inapoi. Bine, asta nu ma scuteste intotdeauna de plansete, dar suntem pe drumul cel bun.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!