Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

a intrat abia in 36 de saptamani, nu-s incheiate..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

36 abia incepute este super! Candva nici nu spera ca va ajunge aici!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

da, da, asta-i clar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Daca o intreaba cineva pe Claudia unde este plecat tati, ea raspunde ca la servici ca sa aduca milioane. Fata mea nu stie ce sunt banii, pentru ea nu exista decat milioane. Faza tare e cand imi cere milioane sa cumparam inghetata sau bomboane, se uita lumea la noi ca la ciudati.

Legat de reactia ei la venirea pe lume a celuilalt copil, in timpul sarcinii a fost ok, mai greu a fost dupa cand a vazut ca acum trebuie sa ma impart intre ei doi. Frumos a fost la botezul lui Dragos cand nasica s-a urcat cu el in masina si ea a inceput sa planga sa il iau eu in brate ca ni-l ia nasica.

De cateva zile sunt doar cu Dragos la mama din cauza unei probleme de sanatate, iar Claudia cand a descoperit ca cel mic nu mai este acasa a inceput sa planga ca ea vrea bebelusul inapoi.

Asadar depinde mult de copil si ce am vazut ca functioneaza la noi este implicarea Claudiei in diverse activitati ce tin de ingrijirea fratiorului.

Sanatate multa puisorilor bolnaviori.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Neata!

il aveam si pe Catalin, care a mai mosit ( e drept, doar barbati ) in spitalul de campanie de pe vapor, da' n-a vrut .
Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

ceva imi scapa :))
Tareeee Maria, face sport extrem dinainte sa se nasca! Vai, abia astept sa ii vad mokutza! (cat mai la termen, desigur!)

Bine de stiut ca prospanul poate da reactii alergice. Bine ca exista si atatea alte solutii anti-tuse.

Dadu frica in voi cu rivalitatea frateasca? Se obisnuiesc ei pana la urma! Noi cu cat am fost mai calmi si mai jucausi cu sasa, cu atat mai rare spre deloc am remarcat ca au fost muscaturile catre sor'sa. Acum stam chiar bine la capitolul asta (sa nu zic intr-un ceas rau). Ana a inceput sa se joace si ea cat o duce capul cu frac'su, si el e foarte multumit ca are cine sa il "fugareasca" sau sa il imite.

Cica e bine sa vanam semnele cand "coc" ceva naspa catre fratior/surioara, si sa ii deturnam repede, ca sa nu se ajunga la raul consumat.
Stiu ca voi nu sunteti adeptele pedepsei, dar la mine a functionat foarte bine (pe langa explicatia la nesfarsit despre cum o doare pe ana) - deci am mers pe o pedeapsa soft, si anume deposedarea de jucaria cu care se juca atunci sau inchis calculatorul daca se uita la vreun iutub, toate astea pe un ton f calm. ii ziceam ca e pedepsit si 5 minute nu mai are voie. desigur, nu prea des pedeapsa, ca isi pierdea eficacitatea.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sovi, o sa mai fac o incercare cu picaturile de aerosoli. Vad ca sunt altceva decat siropul. Nu stiu insa daca la alergii conteaza cantitatea. Teoretic as zice ca nu, dar habar n-am.

In alta ordine de idei, mie imi este greata, greata, greata...
Randunoiul se plange ca a racit si el de la fii-sa. Dar macar Sanziana are un colt de masea care a spart, deci tot e ceva!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sovi, stai, cred ca in relatia cauza-efect, ce spui tu e logic: ii da cu jucaria in cap => jucaria se confisca, cu jucariile ne jucam, nu lovim copiii/fratii. De preferat cu avertisment, dar daca stie deja lucrul asta, fara avertisment. Nu cred si nu aplic pedepse de genul: ai pocnit-o pe Ana cu jucaria => nu mai iesi in parc. Intelegi? Adica trebuie sa aiba treaba aia cu prefectura, nu aiurea in tramvai.

Stiu tot ce spuneti voi, eu am mare incredere in mine si in Sof ca vom gestiona corect aparitia lui bebe langa noi. Va tin la curent, nu scapati, oricum!

Zoze pleaca la Craiova, se intoarce joi la Bucuresti.

Kya, nu ai nimic sa ne spui in plus ?

Discordia, cum te simti?

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Asta cu pedepsele... sunt de acord cu Olga. La noi se intampla cu Stefan: se joaca la Lego Star Wars si apoi nu ne mai intelegem cu el. De fiecare data e asa, il oboseste teribil. Si, nu ca pedeapsa (desi asa apare), ci ca o masura, nu mai are voie decat o data pe saptamana la laptop.

Ce te faci inca cand musca? Sau bate? Cum il pedepsesti sa aiba legatura cu fapta? In afara de explicatii... (ai mei nu se bat, nici nu se musca, ci se cearta pe jucarii... si Stefan il sacaie pe Matei din pura placere: repeta ceva ce-l supara pe Matei... Matei tipa... Stefan repeta...).

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Da, da, ce mai faci Kya? iti tragi liniute?

Mami de Claudia Andrada si de Dragos Ovidiu bine ai venit! Scuza-ma, am uitat sa te intampin frumos.

Olgu, da, maine plec, multumesc de urare. Am la treaba de nu ma vad, dar tre sa stau cuminte sa ascult flexurile si bormasinile maimutoilor
si nu pot nici sa imi fac bagajul ca e totul acoperit. Mi-au zis mesterii ca stau pana la 9 jumate, cand culcam copiii

Bine ca am avut unde sa trimit copiii. Ana saracuta doarme pe strazi in carucior.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Muffy meu a adormit cu febra, 38,6 ma lasa nervii, zau...
sovi distractie maxima sa ai, sa vii cu povesti si poze frumoase de p-acolo!

Mergi la inceput