Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Buna dimineata fetele...
Am intrat repejor sa va spun si voua, ca eu sunt tare bucuroasa.Cumnatica mea a nascut acum 5 minute o mandrete de baietel, a fost dusa la maternitate acum o ora, si deja a scapat. Multumesc lui Dumnezeu, sunt asa de fericita ca a scapat atat de repede. Nu am apucat sa vorbesc inca cu ea, stiu doar de la fratele meu ca a nascut usor (natural) si ca amandoi sunt bine, apgar 10... etc. In rest aflu mai multe mai tarziu. Dar sper sa fie la fel de rapida si usoara nasterea la fiecare dintre noi.
Va pup!
Happy 22+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Sa va traiasca nepotelul si sa fie sanatos.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Sa-ti traiasc nepotelul! Sa creasca mare si sanatos!
Bine ar fi sa nastem toate asa iute iute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

sa-ti traiasca nepotelu

ce repede a nascut.
vrem si noi asa repede si usor

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna fetelor
Ma doale bulta
Eu nu mai pot
Imi caut o femeie sa vina sa ma ajute macar la curatenie
nu mai merge...
Ieri am umblat de nebun in Brasov...saraca bebeina bin burtica...am mers300 km..si inca t ziua in picioare...cred ca era sifonata...draga de ea

Pana la urma mi-am gasit cate ceva
mai mult bluzite mi-am luat..cv pantofi.La copii erau niste preturi...dar am l si lui Mario la Kenvelo
bebelule-am fa alea la 10 sapt...

pup

Tunde fix 18 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata burtici!
am venit dintr-o mini-excursie, sambata pitesti si duminica buzau (vulcanii noroiosi, muntele de sare, tabara de la magura), a fost SUPERB!

mama, cate capitole am ratat!! oare sa mai citesc din urma, sau sa stau aici la taclale cu voi?

Oricum ar fi, eu va pup pe toate si va urez o zi super!

sanziana mami de flavia si cu felix de 17+
trib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

ce repede a nascut! ma bucur ca i-a fost usor. Era la prima nastere?
Eu ma gandeam sa nasc la vreo 90 de km de unde stau si daca mi se intampla asa de repede....nu cred ca mai ajung...:) teebuie sa ma hotarasc

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

ce repede a nascut! ma bucur ca i-a fost usor. Era la prima nastere?
Eu ma gandeam sa nasc la vreo 90 de km de unde stau si daca mi se intampla asa de repede....nu cred ca mai ajung...:) teebuie sa ma hotarasc

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Pupici la fete si burtici.
Am aparut si eu,dupa vreo 2 zile...sambata am facut galusti cu prune si n-am mai fost buna de nimic dupa aia,nici ca mai fac prea curand.Ieri am lenevit toata ziua,am iesit la o plimbare spre seara la zilele Bucurestiului.Am stat 10 minute maxim.Doamne,ce era acolo!!!Nu m-as mai duce nici picata cu ceara.
Acuma astept sa se faca 12-1 sa ma duc pana la 2 farmacii care mi-au promis ca se intereseaza de antibioticele magice.Se pare ca n-am sanse prea mari sa le gasesc,nu stiu ce-o sa fac.Am gasit un site care vinde fara reteta,dar nu stiu cata incredere sa am...

21+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Shubulina incearca si la farmacia Academia, e chiar pe strada Academiei, intre Novotelul de pe Calea Victoriei si Magheru, vara-mea lucreaza la ei (da' e in conced acuma) si imi spune ca sunt unii dintre cei mai bine aprovizionati din Bucuresti. Am inteles ca aceeasi proprietari sunt si la o farmacie pe langa Mariott, da' nush sa zic pe unde e aia. Daca vrei, zi-mi cum se numesc si pot s-o sun eu sa vaz dc ii spune ceva numele medicamentului (sau da si ea un tzar, dc e asa raritate de medicament)
Succes!
toate maimutzicile

rox 18+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

aaaaa am uitat sa va zic.
ieri am dat peste un sensiblue. am intrat si am intrebat de setu ala dela avent...
desi p eticheta scrie clar: sterilizator, 8 biberoane si pompa de san cadou, de fapt, e sterilizator PT 8 biberoane...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput