Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata ..sper sa reusesc sa trimit acest mesaj ca am probleme cu netul si deja ma scoate din sarite

mada imi pare f rau ca te confrunti cu asemena prb , offff sistemul asta de rahat , poate te scoate cei de la munka pe stat cumva , se poate daca vor ...multa bafta si ai grija de tine , linisteste-te se va rezolva cumva

vas....legat de fufu cam asa a fost si la mine , tot vreo doua luni pauza .... si eu simt ceva acolo , nu stiu daca arsura , un fel de jena .... parca e locul stramt , na nu mai este ca inainte

laura ..am inteles acum ....

legat de prenatal eu stiu ca se intra cam din saptamana 30 , asa mi-a zis dr de fam , la el tb sa mergeti sa va calculeze medicalul pt ca el urmeaza sa va dea , mie mi-a zis ca intru la 7 luni si zece zile .... intram in luna a 7 la 28 de sapt si plus alte inca 10 zile ...deci ap de s 30 , sper ca sa inteles ce am vrut sa zic ma grabesc sa nu ma lase netul......legat de plata .....si eu stiam de 85 % ....deci nu are cum sa iei mai multi bani ca un salariu intreg , iei mai putin ....

bafta celor care merg la eco sa veniti cu vesti super

pupicei tuturor

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

da, asa stiam si eu, ca Magne B6 , ar ajuta in caz de carcei. Eu nu am deocamdata, dar si iau Magne de la 7 saptamani.
In schimb pe mine ma ooara spatele, si asta mai ales seara dupa ce stau un pic intinsa in pat. Cred ca de vina sunt orele petrecute la birou in fata Pc-lui.

FVL heterozigot, 21 de saptamani

Mergi la inceput

si pe mine ma doare spatele ..mai ales cand merg pe jos sau stau mult in picioare ma rupe ...

nici eu nu am carcei in schimb imi amortesc mainile si picioarele , oare ajuta si la asta magne b 6??

aditza24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Zumzu, am avut la prima sarcina, acum nu am carcei deloc. Nu-mi explic de ce dar stiu ca sunt groaznici. Incearca cu magneB6.
Bebelu, si eu am pus.o pe seama la Utro. Deci s-ar putea de aici sa fie.
Dangabriela, lasa.i pe sefi ca stii cum sunt ei: cat vii la munca esti bun, daca te imbolnavesti nu ii pasa nimanui. Am vazut eu cum e lumea. Eu am zis din 3 decembrie gata munca. Nu mai pun ca in fiecare cand sunt nervoasa zic ca de maine nu mai vin.
Andri, felciitari pentru noul puiut!
Irinuka, nu am avut probleme de genul asta niciodata, dar acum, si tocmai de aia am intrebat.
Nu ma supar , chiar frumoasa gluma cu bricheta, o sa-i spun sotului sa fie pregatit...

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

fetelor se calc 85 % din brut sau din net pe ultimele 6 luni??

aditza24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

fetelor se calc 85 % din brut sau din net pe ultimele 6 luni??

aditza24+

Din brut

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

O sa incerc cu magneB6..mai citisem pe net ca ar fi de la lipsa de mangneziu. Dar la doctor nu ajung decat peste 2 sapt, sa iau asa..?

Of..si am fost ieri la medicul de fam. si am uitat sa intreb.
Inainte de sarcina nu aveam deloc...sau fffffff rar...unul la 7 luni, dar acum noapte de noapte.

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

zumzu ms ...

aditza24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Simis,
"Antiacidele sunt, in general, medicamente sigure in timpul sarcinii. Totusi, nu uitati ca bicarbonatul de sodiu este absorbit de sange si prin circuitul sanguin ajunge la bebelus. De aceea trebuie evitat, deoarece un aport prea mare de sodiu este daunator bebelusului."
Ca mai exista intr-un biscuite sau altceva e una, dar sa-l iei asa pe gura e alta. Daca ai arsuri, si eu stiu ce spun ca am gastruta de cand ma stiu, bea lapte caldut incet, cate o gura iar daca nu si nu trece, ca nu trece pe loc, ia un dicarbocalm(am intrebat si e ok doar ca nu des) sau Malox sau Rennie.

fetele, de ce nu mi-a spus nimeni ca Maltoferul e masticabil???
Ca eu aseara si azi dimineata l-am beut tot.
tre sa iau 3 pe zi, dar pot fi luate intr-o singura doza, asa ca iau unul dimineata si altele 2 la amiaza si gata.

Deea, ai PM.

Deci v-a placut burtica mea?! Mersi fain!

Mai vb diseara, ma intorc la munca mea de birou

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAPITOLUL 71

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput