Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (70)
Raspunsuri - Pagina 18
ziki spune:
pai la expresia lui de tot ... *&*^% :
Boc: Trebuie redus#259; "generozitatea" indemniza#355;iilor. Cea pentru cre#351;terea copilului trebuie regāndit#259;
oribil. mi se pare o bataie de joc.
andri, felicitari si bun venit noului pui de om! 

sanziana mami de flavia si
cu felix
de 18+
trib
Codruta84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ziki buna dimineata fetelor, azi am implinit 18 spatamani! si tocmai azi am citit minunatul articol despre "generozitatea" guvernului boc... sper ca pana nastem noi sa nu se mai schimbe nimic in rau ![]() pana una alta, va doresc o zi frumoasa tuturor! sanziana mami de flavia si cu felix de 18+ trib |
La ce te referi cand zici "generozitatea" guvernului Boc?
Codruta
cu
de 25+
ziki spune:
Primul ministru Emil Boc a declarat astazi, in Parlament, ca trebuie redusa "generozitatea" in privinta unor indemnizatii, iar cea privind cresterea copilului "trebuie regandita"
la asta, fetelor 
sanziana mami de flavia si
cu felix
de 18+
trib
vas spune:
astia chiar sunt tembeli de tot!!!!!!!!!! nii eu nu vreau mai mult decat sa stau linistita acasa pentru 800 lei. Nimic.
da Gabi, cred ca ai dreptate cu usturimile, dar sigur nu se va intampla prea des asa ca ......sper sa trecem cu bine.
Eu nu ma simt bine deloc......mi-e rau, imi vine sa lesin, m-a luat brusc, si parca si bebe simte starea mea.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
luciact spune:
felicitari andri, sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa va bucurati de ea
unde si cu dr a nascut??
20+
gabivalceanu spune:
Mama, regindita!!! De acord, dar de cineva care are capacitatea de a gindi! Eu ma temeam de mult ca se vor lua de concediul de crestere a copilului, ma mindream eu deunazi ca in alte europe stau cu bebeii 2 luni si gata! statul nu mai plateste, inapoi la munca si ca iata, avem si noi chestii misto pe linga alti ciilizati. Na, ca poate ca poate ne-o trage ista si ne lasa doar 3 luni acasa!
Gabi
zumzu spune:
eu stiu asa: 85% din baza de calcul pt ultimile 6 luni. Mie mi-au facut cei de la munca o simulare si intr-adevar as lua mai mult decat salariul meu net lunar.
Aa..si inca ceva, baza asta de impozitare din care se calculeaza cei 85% este limitata la 7200 de ron brut(12 salarii brute minime am impresia).
25+ 
bebelu86 spune:
helllooo
Andri felicitari pt nepotica,. sa fie santoasa si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata
vas si eu cand luam utro, la fel ma ustura la contactu sexual.
in leg cu prenatalu sunt 126zile din care obligatoriu 42 dupa nastere iar banii se calc 85%din brut.
stiu k am zis k fac poze si va arat cu hainutele dar cum ieri am stat toata ziua in pat, nu am facut nimic ![]()
acu ma pun sa facun pic de curatenie pe aici si dupa fac si poze..k dupa vreau sa le bag la spalat

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
25+ cu
Natalia Maria
zumzu spune:
Cand va calculati preatal/postnatal sa aveti mare grija sa va ramana cele 42 de zile dupa (tineti cont ca bebe se poate naste si cu 2 sapt mai tarziu decat data preconizata).
De ce e asa important: am citit de un caz pe un forum de avocati unde parintii respectivi isi calculasera la limita, bebe s-a nascut mai tarziu cu 2 sapt sau ceva de genul si nu le-au mai ramas cele 42 de zile: pierzi dreptul la indemnizatia de crestere a copilului!!!
Daca tii neaparat sa intrii ceva mai devreme mai bine bagi un CM.
25+ 
maimutzica10 spune:
aoileu, ce urati, astia cu taierile lor !!!
macar sa nu taie din perioada de stat cu maimutzicile acasa, ca-s asa dragalasi! uof, macar un an sa ne lase
.. da' poate avem noroc si nu se schimba nimic in juma de an 
rox 19 + 
think pink