Mamici&Burtici de Sept-Oct 2010 - HAI LUY!(167)
Raspunsuri - Pagina 2
alynta27 spune:
Am vazut ca ati intrebat de noi! Am scris mai sus de ce nu am intrat!
Camisv am vazut ca si la voi bb are muci! Cu ce va "tratati"?! Eu ii pun ser fiziologic si aspir cu pompita!
Mari eu am trecut cu copii prin ambele etape :scaun rar si scaun des! E normal dupa cum ti s-a raspuns! Daca alaptezi la san e de evitat orice ceai! Mai bine masaj pe burtica, termometrul si siropel de colici! pe tine si bb mic!
Clary la molifta de 40 de zile se merge fara bebe in cazul cand acesta e nebotezat!
Pity vad ca te-ai lamurit cum sta treaba cu scaunul maro si cel galben!
Klarisse un pic si vine si bb Matei! Cred ca sunteti nerabdatori!
Ana
Vazut bebeii!
Am sa mai scriu, nu abandonez! Dar numai un pic sa ma acomodez! David de maine e din nou la gradi, tati la munca si eu voi fi cu Matei si Maria! Maine vine si pediatra!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paticut nu stiu de ce mi-a aparut de doua ori mesajul... ma scuzati! ana.. pai ce sa fac altceva? la Miron am racit rau prin luna a 3-a si nu aveam voie sa iau nimic... nici paracetamol.., eu ceai nu beau ..nici sa ma pici cu ceara, lamaie as manca si goala.. si-mi aduc aminte ca eram undeva la timisoara.. la o lucrare cu baietii mei si m-au trimis din santier acasa(la gazda) sa stau in pat. mi-a adus saraca, ceai, miere, bomboane de menta.. tuseam de ma auzea tot cartierul.. degeaba..si seara cand s-au intors baietii din santier, februarie fiind, frig, ger, etc.. au pus de-o tuica fiarta si m-au imbiat.. "hai sefa ca nu are nimic daca beti putin, acolo.. alea alea.. mie cum imi place tuica mai ales iarna la gura sobei.. am zis e no fi foc..si hop un toi pe gat..." si asa am dus-o doua zile .. cate un toi pe seara, fiarta .. cu piper si coaja de lamaie... si m-am dres imediat. asa ca daca atunci nu am imbatat un mormoloc ce nu avea decat sistem nervos... ma gandesc ca nu o sa fac nimic rau acu.. doar doar sa ma simt mai bine. NU MAI POT!! oricum multumesc de .. asa virtual ca sa nu va dau si voua! paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 34+ |
Tuica!Brr! Mie nu-mi place nici mirosul!!
Dar daca tie-ti place si crezi ca o sa te dreaga...da-i un toi!!
Sa-ti fie de bine!
Mama inainte sa nasca,a baut cu tata o sticla de vin rosu! (cred ca da aia-s putin taca )
Ana37+ Maia Elena lu' mama
kiti2205 spune:
Buna seara! Ne-am strans si noi de pe drumuri
Mariuk - si noi am avut pb cu constipatia, iar mie mi-a zis dr sa nu il las in niciun caz 5-6 zile, ca asta este o aberatie. Vladutul tau are aproape o luna - noua, la o luna, ne-a zis ca putem sa ii dam 50ml de ceai de musetel, in decursul a catorva ore, adica sa nu il bea pe tot o data. Si ii mai poti da, dar tb sa intrebi pediatra, Humana Milkzukher - se pune in ceai sau il laptic - este o chestie naturala, impotriva constipatiei la bebelusi si gravidute.
Si mai poti rezolva din constipatia lui prin alimentatia ta. La noi era legatura clara - cum eram eu constipata, era si el. Deci incearca niste compoturi, multe lichide, poate il ajuta si pe el.
Pupam si cat mai mult caca
Kiti, 36+ si mami de Vlad 15.05.2006
2ingerasi spune:
Buna din nou. Am pus pozele de ieri de la spital. Sunt in albumul Magdy. Inca o data scuze pentru calitatea slaba a pozelor cu bebelina Maria, dar a fost singura solutie de a pleca cu o imagine a minunii nascute de Magdy.
Paticut, multumim mult de si dam si noi cativa
Burta mea se balanseaza de peo parte pe cealalta,asa ca va las ca nu stau prea comod asa, in pat, cu laptopul pe burta...Mai intru peste vreo jumate de ora sa va urez noapte buna...
2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 39+ Antonia Maria
ana_25 spune:
2ingerasi multumim frumos pt vesti si poze!! Maria e o minune mica si dulcica foc! Transmite-i lui Magdy multa sanatate din partea noastra .Recuperare usoara si multi
kiti2205 spune:
Andreea - am vazut pozele cu Alexandra. Este o frumusica si jumatate, cred ca tati nu-si mai incape in piele de fericire. Walter ce parere are?
Sau e exilat la bunici?
Cat despre trezit noaptea, atata timp cat ia ceva in greutate, este ok, probabil papa destul cat sa se sature si nu ii trebuie asa des. Deci bucurati-va ca va lasa sa dormiti
Pupam cu drag
clary spune:
buna seara fete dragi!
Felicitari noilor mamici,recuperare rapida,bebei sanatosi,mancaciosi si fara colici!
Fetele care urmeaza sa nasca..va tin pumni sa fie totul bine pentru voi si cei mici!
MAriuk si mie mi+a zis pediatra de humana dar nu i-am luat.asa cum a spus kiti,am fost un pic atenta la alimentatie,mananc mai mult supe,beau ceai,compot si vad ca de cateva zile s-a reglat,face si de 2-3 ori pe zi acum.Acum fimea sta aproape toata ziua atarnata de tzitzi,supliment nu-mi mai cere,bem ceiut de musetel facut mai slab si babydrink si..dormim toata noaptea..ii fac baita la 9 seara si pana la 5 dimineata nu se mai trezeste.atungi suge de la un san,adoarme iar si cand se trezeste suge din celalalt...si dupa aia incepem sa radem,sa zambim ,gungurim..o nebunie
Pe zi ce trece ma minunez de ea ..deja poate sa-si tina capul dar inca mi-e teama,daca o tin de manute ma strange si incearca sa se ridice,daca o las in pat,trebuie sa-i pun perne ca se intoarce singura..ma scuzati ca m-am intins atat dar despre ea as vb pana maine dimineata.
Va pup si va urez o noapte linistita!
ana_25 spune:
CLARY,ce frumos!!
Nu te-ai intins deloc! Mie imi place sa citesc despre bebei!!
Ce bine ca Bianca e cumintica ,papacioasa si face nani!
Abia astept sa o am si eu pe bebita in brate!
Mai fa-i ceva pozici ca e tare dulcica!
clary spune:
citat din mesajul lui ana_25 CLARY,ce frumos!! Nu te-ai intins deloc! Mie imi place sa citesc despre bebei!! Ce bine ca Bianca e cumintica ,papacioasa si face nani! Abia astept sa o am si eu pe bebita in brate! Mai fa-i ceva pozici ca e tare dulcica! Ana37+ Maia Elena lu' mama |
Merci ana.Pun pozici dar a cum astept sa-mi aduca sormea cablu de date sa le scot.Te lasa masca cat de inteligenti sunt ,chiar daca au cateva zile sau saptamani.
Azi eram la o prietena sa vb de tortul de nunta si am fost cu ea,pregatita cu biberonul cu lapte praf ca stiam ca va dura pana aleg modelul,din ce sa fie si toate cele(ca eram tare nehotarat).si i s-a facut foame,i-am dat biberonul si dupa juma de ora a inceput sa planga exact cum plange cand e foame,o iau in brate ca si cum as alaptao(ca nu stiu sa descriu altfel pozitia) si va jur fetelor ca se uita la piept cu atat dor.. imi spunea din privire ca vrea piept si cand am scos tzitzi s-a luminat deodata si zambea cu toata gurita ei fara dinti..a tras de cateva ori si dupa s-a linistit..stiti ca am fost terminata toata ziua..ce copil inteligent am..(si eu ca cioara care isi lauda puiul)
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui clary buna seara fete dragi! Felicitari noilor mamici,recuperare rapida,bebei sanatosi,mancaciosi si fara colici! Fetele care urmeaza sa nasca..va tin pumni sa fie totul bine pentru voi si cei mici! MAriuk si mie mi+a zis pediatra de humana dar nu i-am luat.asa cum a spus kiti,am fost un pic atenta la alimentatie,mananc mai mult supe,beau ceai,compot si vad ca de cateva zile s-a reglat,face si de 2-3 ori pe zi acum.Acum fimea sta aproape toata ziua atarnata de tzitzi,supliment nu-mi mai cere,bem ceiut de musetel facut mai slab si babydrink si..dormim toata noaptea..ii fac baita la 9 seara si pana la 5 dimineata nu se mai trezeste.atungi suge de la un san,adoarme iar si cand se trezeste suge din celalalt...si dupa aia incepem sa radem,sa zambim ,gungurim..o nebunie Pe zi ce trece ma minunez de ea ..deja poate sa-si tina capul dar inca mi-e teama,daca o tin de manute ma strange si incearca sa se ridice,daca o las in pat,trebuie sa-i pun perne ca se intoarce singura..ma scuzati ca m-am intins atat dar despre ea as vb pana maine dimineata. Va pup si va urez o noapte linistita! Fericita mamica de bebe-Bianca Gabriela |
Pai poti sa ne mai zici, ca ne place sa auzim de bebei
Vreau si eu un bebe de asta de doarme..de la 9 la 5..oau...te invidiez. Musiu' asta al meu se trezea si noaptea si solicita mancare. Asa am ajuns sa dormim cu el in pat, ca il luam sa ii dau sa pape, adormeam cu el mancand si, cand ma trezeam, vedeam ca in o ora maxim urma sa se trezeasca din nou, asa ca il lasam langa mine si ma culcam inapoi.
Pupam