Mamici&Burtici de Sept-Oct 2010 - HAI LUY!(167)
Raspunsuri - Pagina 11
camy81 spune:
MERSI FFF MULT ANIAST 72 SA ITI DEA DD SANATATE TIE SI FAM. TALE
UM-28.12.2009
DPN-4.10.2010
DN-25.09.1981
SA AVETI O NASTERE USOARA SI BB SANATOSI
CAMELIA 38+ SI MAMI DE ALEXIA
paticut spune:
donna si un
Aniast - vreau si eu sa-ti vad flacaii...cum fac?
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 34+
sorana_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Moshulik,Oana Georgescu cum mai sunteti,cum va simtiti? toate fetele! 35+ cu http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Am vazut ca Oana Georgescu mai scrie pe facebook, din cate inteleg sta mai mult prin spital pt ca are contractii si face tratament. Sper sa fie bine si sa vina bebelusul la termen.
sorana 34+ cu Tudor
donna79 spune:
citat din mesajul lui mari_paun m-a sunat medicul joi dimineata ma opereaza. La bolintin o sa ma internez deoarece la Giulesti nu au toate avizele, mai dureaza cateva zile si a zis ca e cel mai bine asa ca sa nu apuc sa intru in travaliu. mai rezist 2 zile si-l am in brate pe bebe felicitari mamicilor care au adus zilele astea bebei pe lume BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA AMR 2-3 zile |
...putin a mai ramas! Iti tinem pumnii!
Donna 37+ cu Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!
alexuza spune:
FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU DEVENIT MAMICI SI LE ASTEPTAM PE RESTUL SA ISI TINA BEBEII IN BRATE
Eu nu am mai apucat sa intru , pt ca mai tot timpul am treaba . cand doarme Emma fac curat , mancare si mai trebuie sa iesim si in parc , k acolo dormim cel mai bine . Sper k sa pot intra mai des de acum
AM PUS 2 POZE CU GRASUNA CA NU AM AVUT RABDARE PT MAI MULTE PT CA SE INCARCA F GREU
http://picasaweb.google.com/106054890396999819053/EMMA?authkey=Gv1sRgCOac992xz4WGwAE#
VA
MAMICA MINUNI DE [/size=3] EMMA ANTONIA
donna79 spune:
Am vazut niste puisori frumosi in albumul bebelusilor!!! Chiar ca sunt toti copii de reclama!
Nici nu-mi vine a crede ca in curand o sa am si eu asa o minune mica in brate!
donna79 spune:
citat din mesajul lui alexuza FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU DEVENIT MAMICI SI LE ASTEPTAM PE RESTUL SA ISI TINA BEBEII IN BRATE Eu nu am mai apucat sa intru , pt ca mai tot timpul am treaba . cand doarme Emma fac curat , mancare si mai trebuie sa iesim si in parc , k acolo dormim cel mai bine . Sper k sa pot intra mai des de acum AM PUS 2 POZE CU GRASUNA CA NU AM AVUT RABDARE PT MAI MULTE PT CA SE INCARCA F GREU http://picasaweb.google.com/106054890396999819053/EMMA?authkey=Gv1sRgCOac992xz4WGwAE# VA MAMICA MINUNI DE [/size=3] EMMA ANTONIA |
Pupici pt frumusetea mica si pt mamica ei!
alexuza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui donna79
Pupici pt frumusetea mica si pt mamica ei! Donna 37+ cu Tudor Gabriel Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica! |
Multumim
MAMICA MINUNI DE [/size=3] EMMA ANTONIA
danaisa20 spune:
Feicitari Tanamera pt semnaturica noua! Tine-o tot asa!
Ce frumosi bebelusi de Alexuza si Camisv, dar si poza pusa de clary pe invitatia la nunta/botez cu Bianca e superba!
Mult succes deseara eveline! Iti dorim sa ai parte de un "cal" cat mai putin naravas... si sa vii cu vesti bune!
Mari_paun uite ca nu mai ai mult!
danaisa20 fericita 35+
cu
ana_25 spune:
Alexuzaaaaa in sfarsit "te vedem" si pe tine pe aici! Chiar ma intrebam ce-o fi cu tine de nu ai mai zis nimic! Azi am vrut sa te sun,sa vad ce mai faci! Bolfosenia Emma e superba!!Sa-ti traiasca grasunica!
Te asteptam mai des!!
Ana37+ Maia Elena lu' mama