Aradence DC - (150)- Bun venit acasa Cristina!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Uau Miha, felicitari!Sarcina usoara si bebe sanatos!
N-o sa mai fi soacra cu trei nurori!
Alina in perioada 2004-2006 am lucrat eu la Aquila!
Diana sunt bine copiii.Am fost singuri saptamana trecuta , fara Cipri si n-am apucat sa bag ochiu pe aici pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina, merci mult. Nu platesc online, platesc la banca la BRD. Atunci trimit hartia ce ti-o da banca scanata/fotografiata la adresa bazarului? Merci mult!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Alina, merci mult. Nu platesc online, platesc la banca la BRD. Atunci trimit hartia ce ti-o da banca scanata/fotografiata la adresa bazarului? Merci mult!

Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

Diana, exact, trimiti hartia scanata la bazargeneral si fetele responsabile cu bazarul confirma plata. Tu trebuie sa scrii la bazar(topicul de la umanitare) ca ai platit si trimis dovada pe mail si sa pui link-urile la produsele cumparate.

No merg si eu la culcare...

O saptamana frumoasa va doresc!

Edit ca mi-am amintit: Diana, poate sa confirme si Cristina plata dupa extrasul de cont si apoi Ada sa confirme la bazar. Daca nu ai chef sa mai scanezi, trimiti mail...

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

-am copiii si mamicile virusate!Sanatate multa!
Cristina recuperare rapida!O sa fie bine cu fetele,o sa vezi.[:)
Miha ma bucur ca sunt fericiti copii cei mari de bebe!Genunchii tai cum mai sunt?
Ce fain ca v-ati intalnit!Eu am musafira, de cateva zile, surioara de la Valcea ca e bobocica in Arad la facultate!.
diana cu reintegrarea in campul muncii nu stiu ce sa-ti spun ca eu muncesc acasa cu jumatate de norma de cand avea Maia 2 luni;inca n-am ajuns la reintegrare in colectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Diana, multumesc frumos pentru raspunsul complex . Oare senzatia asta de arsura va disparea vreodata? O sa iau extras de la BRD si o sa confirm si eu plata daca vrei. Multumesc mult!

Nico, ce fac copiii? Nu ne-am mai auzit de un secol.... La ce facultate e sora ta?

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Diana am nevoie de un extras CF. Cum dau de tine?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multam fain fetelor. Asa o sa fac ca e mai simplu. Platesc zilele astea si anunt apoi astept dupa extras. Nu-i nici o graba cu extrasul, nu arde nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

DianaR, multumim de casuta. Trec azi sa-ti dau banutii . Mersi ca m-a ajutat Vasile cu transportul.

Cristina, ma bucur ca ai dormit bine dupa vizita la fete.

Niko, nu v-am vazut de mult.

Alina, fain citatul .

Noi suntem ok, eu nu scap de vocea mai ragusita putin si de nas infundat. Bogdi e si el mai ok, mai il doare o urechiusa si mai tuseste ceva, dar azi e la gradi, merg la Macea la gradina in excursie. Miercuri mergem la control.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha cum mai rezisti?
Cristina cand vin fetele acasa?
Alina cat timp are finutul vostru?Simpatica situatia cu silicoanele..
Gabi cum e la scoala?ii place lui Tudor?Ce v-a spus Corciu?

In sfarsit incepe activitatea la Palatul copiilor .

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen e fain la scoala, nu s-a plans decat la inceput ca au teme ca la gradi si el se astepta la ceva mai complicat. Azi nu a vrut la tenis, cred ca a fost prea obosit, si mai era si vremea nasoala care numa la sport in aer liber nu te indeamna. Nu am insistat, daca nu a vrut asta e! Mi-a cazut bine si mie ca azi chiar nu aveam dispozitie sa stau in frig si ploaie o ora. De miine o duc pe Ioana la balet in Aradul Nou.
Alina imi pare rau de finul tau. Sper sa nu iasa bine biopsia.
Diana tu ce ai mai cusut? Ai ceva noutati?
Carmen ai intrebat de Corciu... A zis o gramada de chestii. Ne-a zis de stresul scolarului si in ce forme se poate manifesta. De programul copilului dupa-masa, despre cat de importante unt regulile, sa avem o cina in famile, sa nu se ridice nimeni de la masa pana nu manaca toti, la televizor/calculator nu au voie mai mult de o ora /zi(cica nu se dezvolta creieru in timpu asta). Sa-ti mi zic? Teoria e frumoasa, practica e mai grea Au pus parintii tot felul de intrebari. A mai zis ca pe net gasim doar informatii trunchiate despre psihologia copilului, de fapt cu asta a inceput...

Aradencele alaturi de maria_rubi

Mergi la inceput