Aradence DC - (150)- Bun venit acasa Cristina!
Raspunsuri - Pagina 16
Somleac spune:
Aseara am avut musafiri pe Ada si Cristina.
Cristina ai reusit sa dormi azinoapte?
Noi mergem imediat la concursul de motociclism de pe aeroport.
Flavia cum te-ai distrat la petrecere?
Duminica frumoasa va doresc.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
maria_rubi spune:
Am dormit de la 23.30 pana la 6 dimineata, apoi m-am mai invartit un pic si am mai adormit pana la 8.30
Miha, clar am nevoie de masaj, ma dor umerii intr-un hal fara de hal Sa ma tii la curent cu tipa aia, sa ma framante un pic.
Diana, cand am fost la control la Vasile si i-am spus ca ma doare in dreptul omoplatului stang asa ca o arsura, pt ca acolo mi-au taiat un muschi si l-au cusut....el spunea ca nu muschiul ma doare. Il intrebi te rog ce poate sa fie altceva? Problema e ca, daca nu imi folosesc mana si umarul, atunci durerea se diminueaza, dar se amplifica mult cand dorm pe el. M-am facut inteleasa intr-un fel?
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
adablackcat spune:
Cristina, ma bucur c-ai dormit. A fost tare bine aseara, si pt. noi si pt. copii. Miha, multam de invitatie. Cristina arata foarte bine, fotomodel nu alta!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
maria_rubi spune:
Ada, lasa vrajeala Auzi tu, fotomodel
Da, si mie mi-a placut ieri la Miha, ascultam fascinata harmalaia pruncilor si ma uitam la Victoras care aduce mult cu Dora
alinamoro spune:
Salutare!
Am ajuns si noi acasa.
Nu prea sunt in apele mele...Danu (finu nostru de la Tinca care o are pe bb Oana) a avut un punct de grasime pe fata(asa zice el) pe care l-a "bazait" si apoi s-a inflamat zona si a crescut ceva acolo, in fiecare zi se facea tot mai mare. A fost la Szeged si l-au operat (curatat destul de adanc) si au trimis la biopsie. Ei cum l-au vazut au zis ca-i carcinom. Vineri primeste rezultatul biopsiei.
Inca nu l-au inchis ca daca rezultatul biopsiei nu-i bun atunci ii taie o portiune mai mare.
CristinaR, ma bucur ca esti mai bine si ai inceput sa iesi din casa.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Hai ca va pun ceva sa va distrati si voi, pe mine chiar m-a facut sa rad.
Am primit pe mail.
Fraza anului: castigatorul Premiului Nobel pentru Literatura
"In lumea actuala, se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si silicoane pentru femei, decat in vindecarea bolii Alzheimer. Din aceasta cauza in cativa ani, vom avea batrane cu bustul mare si batrani cu penisul tare. Dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc".
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Alina, imi pare tare rau pentru finul tau. Sper totusi sa iasa bine biopsia, Doamne-ajuta!
Faina fraza anului, m-am distrat.
Uau, ce activitate pe forum azi...se vede ca e weekend
Noapte buna tuturor!
Somleac spune:
Waw Cristina ce le-ai mai dormit. Cred ca te-a obosit mai tare harmalaia, dar si sportul et. 3- et.4. Las ca in curand vin fetele si vei pica lata in fiecare seara.
Alina imi pare rau de finul tau. Tin pumnii sa fie totul bine.
Super tare fraza anului.
Noi ne-am trezit de dimineata de la 6 dupa ce la 1 abia am dat stingerea. Pentru mine, care n-am decat un scop in viata sa mananc si sa dorm,a fost cumplit. A dormit prietenul lui Alex la noi si de aia am avut program asa bezmetic.
La aeroport a fost super, am prins deschis si hambarul celor de la Aeroclubul roman si au vazut pruncii tot felul de avioane mici si chiar i-a urcat un domn intr-un planor. La motociclism iar a fost fain ca i-au lasat motociclistii sa se catere pe toate motoarele, au probat castile, na sper sa naiba maine pretentia sa le iau motor.
Dupamasa au fost cu Susu la Sanleani ca a sosit mai repede si m-a salvat, asa ca am putut sa fac ce-mi place mie mai mult si mai mult
Fetele v-ati intalnit la film?
Somn usor
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
DianaR spune:
Cristina, Vasile zice ca ruptura/taietura muschiului in sine nu doare, in schimb durerea poate sa fie de la inflamatia secundara traumatismului local (in definitiv operatia e o trauma) sau poate de la filetele nervoase sectionate in cursul interventiei, ele nu se mai pot reface asa cum au fost si cresc aberant si dau senzatii ciudate, de cele mai multe ori durere, alteori arsura profunda etc.
Intreb si eu fetele mai cunoscute intr-ale bazarului, am castigat 2 licitatii umanitare de la Ducky, acum ce fac? Platesc in contul lui Cristina la BRD si ii duc dovada? Ce scriu acolo cand fac plata? Plata bazar umanitar si nick-ul meu? E nevoie sa dea Cristina sau Adi extras de cont? Help!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Intreb si eu fetele mai cunoscute intr-ale bazarului, am castigat 2 licitatii umanitare de la Ducky, acum ce fac? Platesc in contul lui Cristina la BRD si ii duc dovada? Ce scriu acolo cand fac plata? Plata bazar umanitar si nick-ul meu? E nevoie sa dea Cristina sau Adi extras de cont? Help! Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor! |
Diana, platesti in contul Cristinei(BRD sau ING). Daca platesti prin internet homebanking trimiti mail cu dovada la bazargeneral @ gmail. com(fara spatii) sau poate Cristina confirma cand scoate extrasul de cont si la bazar confirma Ada (ea e responsabila de caz). No, sper ca te-am lamurit.
La detalii eu scriu de obicei "Donatie" pentru "X"(bazar) de la..."nik-ul" DC.
Miha, esti mortala cu somnul tau! Tu care te culcai tarziu si te trezeai cu noaptea in cap!