Aradence DC - (150)- Bun venit acasa Cristina!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Noi vineri seara mergem la o zi de nastere la Gemi, apoi sambata la o alta fetita la ziua ei, pe undeva in Micalaca. Dar o duc doar pe Iulia si eu cu Vlad misunam prin oras. Hai sa ne vedem la un loc de joaca, dar unde? Ca sigur sambata dupamasa la toate sunt zile de nastere... Haideti cu propuneri pentru sambata dupamasa, sau duminica...
Cristina, cred ca si io fac febra musculara acum daca urc cateva etaje. In afara de casa-masina-birou nici eu nu fac prea multe. Noroc ca ma mai misc prin casa cu treburile obisnuite.
Clau, tu iar ai disparut? Tot mananci inca si ma suni dup-aia? Am sunat-o pe Clau de vreo trei zile si a zis ca e la job, mananca, si ma suna dupa... Inca n-a sunat! Vezi pisi ca te ingrasi!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Miha ai niste copii minunati....super reactia lui Alex.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

miha ce fain.Doamne ajuta sa fie sanatos(a) si ce vrei tu.
cristina stai linistita asa se vor bucura sa te vada.
flavia multa sanatate!
eli dupa4 zile de "bine" relativ o ia de la capat cu muci....
diana eu am lucrat la aquila in primele 6 luni cand s-a deschis depozitul.am fost preluati de la sapico,eram merchandiser(adica frecatoare de menta...).

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Iar va inghesuiti toate la intalnire????? Mai incet ca n-o sa incapem! Ma enervati! M-am suparat!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu as veni.Numai sambata dimineata nu pot.Dar dupa-amiaza mi-e ok si sambata si duminica,numai ca dupa ora 17 cand se trezeste Diana.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Noi plecam la Bihor sambata dimineata si ne intoarcem duminica seara, deci lipsim motivat.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Hello, nu am citit tot, am vazut ceva legat de o intalneala. Io daca is in Arad, ca inca nu stiu, vreau intalnire. Sa ma bazaiti daca cumva nu intru sa vad.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Alina...cand sa-ti aduc si eu lucrusoarele... Na asta este! Distractie faina la Bihor sa aveti!
Moni, doar dupamasa ne intalnim daca ne intalnim.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Noi mergem la film sambata de la 12 ls Toy story, iar seara la un chef( fara copii).
Duminica dimineata la biserica iar seara am zis ca mergem la circ...
Asa ca propuneti voi cele care sunteti mai disponibile si poate reusim si noi sa venim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Na, schimbare de planuri, nu am cum sa ma plictisesc ... Bogdi e cu durere de ureche si tuse din ce in ce mai deasa. Am vorbit cu pediatra si maine dupa-masa mergem la control, pana atunci, Otocalm, Nurofen si Prospan.
Multumesc de urari, eu sunt mai bine, cu nasu inca putin infundat, dar fara acele senzatii de caldura, friguri, etc.

Intrebare, sa nu radeti ... cum pisici se scrie dupa-masa? Asa sau impreuna "dupamasa"?

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput