Aradence DC - (150)- Bun venit acasa Cristina!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

niko cand ati lucrat voi la aquila ca si io am lucrat.si hasbandul ii freca cu targetul.na dar atunci nu eram impreuna

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Miha, tu vrei sa animi subiectul???

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaArad spune:

Miha, felicitari .

X-Ray, eu am lucrat la Aquila 3 ani, din 2003 pana in 2006. Tu si sotul tau in ce perioada?

Niko, ce mai fac Maia si Bogdanel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha . Vrei musai surioara pt. Daria, ha?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, felicitari! Sa fie o fetita si sa fie sanatoasa!
Hai ca te sun...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Miha ce veste! Felicitari. Sarcina usoara si fara greturi.
Eu am fost azi cu copiii la oftalmolog si sunt OK.
In rest... nu mai am timp de net, toate le fac pe fuga...sunt intr-o vesnica criza de timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha te felicit si iti doresc din tot sufletul o fetita !

Ada tu urmezi!parca tu aveai nostalgii,sau care dintre noi nu are ?!

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

POZE CONCURSwww.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=6" target="_blank"> 1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=6" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

No cine urmeaza?

Carmen, am vazut ca ai poze in concurs, ce super sunt!

Ducky, si eu sunt cu alergiile, iau Aerius acum.

DianaArad, la ce medic mergi cu Andrei in Arad?
Eu am stat 2 ani acasa cu fiecare copil. La inceput a fost greu sa stau acasa, apoi m-am obisnuit de nu-mi venea sa mai merg la lucru. Acomodarea la lucru a durat 1-2 luni.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Miha, felicitari si iti doresc din suflet o fetita...
Cine urmeaza?
Cristina, ce fac fetetele tale? Recuperare rapida in continuare...
Azi am fost dupa adev pt ed fizica la dr de familie si m-am enervat- 10 ron bucata...Voi ati platit adev pt copii?
Gabi , unde ai fost la oftalmolog, tot pe Victoriei? Si eu ar trebui sa merg cu fetele...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Deci e pe bune Miha??? Io-s Toma necredinciosu ca ne tot amenintai tu cu reanimare subiect cateodata. Felicitari si cum au zis si fetele, Doamne ajuta sa fie o fetita, sa aiba Daria o surioara.

Eu sunt in pat, ma ia o raceala, ma dor toate, ma usutra gatul asa ca l-a luat Sorin pe Bogdi si eu am facut o baie calda, am stat cu picioarele in apa fierbinte cu sare si beau ceaiuri cu lamaie si miere + paracetamol. Sper ca dimineata sa fiu mai ok, sa transpir la noapte sa iasa raceala ca altfel nu stiu ce fac, am niste zile pline pline la lucru si nu fac fata bolnava.

Cristina, eu nu am platit niciodata adeverinte. Au dreptul sa taxeze, dar dr noastra nu o face.

Diana, eu am stat 1 an si 8 luni, acomodarea a fost cu 2 taisuri pt ca eu am mers la un loc nou de munca, cu totul opus fata de ce faceam eu, a fost greu, dar in acelasi timp a fost o gura mare de aer pentru ca deja de pe la 1 an am simtit ca sunt intr-o rutina de nedescris, cu toate ca, normal, mi-a placut sa fiu acolo pentru fiecare progres al lui Bogdi, dar eu nu sunt genul care sa stau locului si o perioada e ok, dar apoi nu mai rezist.

Bogdi e ok, cativa muci si atat.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput