Pestisori... pestisori... (64)
Raspunsuri - Pagina 6
babylina spune:
Acum am vazut ca eu am scris si nu mi-a aparut mesajul Nu stiu de ce.
L-am scris sambata seara.
Spuneam ca noi eram tot cu muci si tuse, ca am ajuns la spital si i-a dat un tratament mai bun. Acum cu o usoara amintire mucoasa e ok.
pe toata lumea.
andanii spune:
ce sa mai zic .... ma agit zilele astea .... andrei tine party sambata , si-a chemat niste copii acasa ... va dati seama ca ma chinui sa imi fac meniu de apritive, ce tort ???? cand sa fac ???? cum sa reusesc sa termin ??? imi fac liste acuma .... ceva idei de bucatarese pricepute ????
danezoooo da unde ti-a plecat iubitelul ????
normal ca-ti permiti sa ne spui asa vesti, cum nu , ca doar noi stim cum suntem in diverse cazuri si stim sa ne sprijinim cel mai bine
si eu sufar ca-s grasa si nu mai reusesc sa ma abtin si sa slabesc
la noi e frig , caldura inca nu ne dau .... groaznic ... la voi cum e ????
andanii
daniela_daneza spune:
Buna dimineata !
Baby, multa sanatate si sa treca mucii repede .Tu cum esti ?
Dana , sa ai spor la pregatiri .O sa iasa fain , vei vedea , nu imi inchipui altfel! Pai aperitive cu diverse bunatati, poti face nsite cosulete umplute cu cascaval ras , briose cu spanac , clatite umplute cu carne / branza apoi taiate oblic asa , turnulete din cascaval /sunca paine toast .. habar nu mai am dar daca mai am idei scriu ..
Va pup si va urez o zi plakuta ! Mergs a pun nsite gogosari cu sos .
marami spune:
Andanii, sa-ti traiasca feciorul si sa va bucurati unii de altii, eu ca de obicei sunt in inatarziere cu urarile, dar, ma gandesc ca v-ati obisnuit deja si e mai bine mai tarziu decat niciodata, este?
I miss u, sis!
Before you judge me, try hard to love me. MJ
o stea logostea...
Charlie spune:
Iaca scrie si decolata.. :-) Vai Dany dar de ce sa nu scri ca esti enamorata... Ce ma bucur pentru tine.
Da mai Dany am plecat. A fost un drum cu multe peripetii si multe ore pe aeroportul din Budapesta. Dar am ajuns cu bine la Stockholm deocamdata. Zilele astea si la Copenhaga si duminica la camin. Apoi voi incepe vanatoarea de joburi. :-)
Abia astept.
Va pupic si mai apar cu vesti.
Pup toate fetele si sarbatoritii..
daniela_daneza spune:
Charlitos, ma bucur ca in final ai ajuns cu bine si succes in toate .Stii doar ca noi pestisorii intotdeauna reusim sa obtinem ce ne dorim .SUCCES !
Multi, multi pupici si te asteptam cu mega vesti bune .
Dana , daca mai imi vine idei iti scriu ..
Cristiana
am terminat de facut gogosarii , acum am de spalat vasele si arAgazul ... apoi sa imi fac curaj sa ies putin pe afara ...
Multumesc ca ati mai scris si voi ..ia sa mai strig catalogul "
Baby
Nicol
Danuta
Ely
Miha..............
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Va servesc o cafea calda sau un ceai , ca sa va incalziti .
Pe mai tarziu!