Pestisori... pestisori... (64)
Raspunsuri - Pagina 5
marami spune:
Danezo, ce pana mea imi trimiti ca io n-am priceput nika din
I miss u, sis!
Before you judge me, try hard to love me. MJ
o stea logostea...
elyanne spune:
La muuuuulti ani, Miruna!!!
Scuze pentru intarziere... dar e motivata absenta... n-am avut net
Dany cum n-ai pt. cine
danuta36 spune:
Hello!
baby merci de sfat,o sa-l incerc...banuiesc ca am tras curent,ori de la raceala.A scazut temperatura si in casa,cred ca diseara dam drumul la caldura,ca nu mai tine...a venit frigul..
Dany,Ely multumim de urari
Cristiano n-ai mai dat pe la Hd..sau?
Noi azi am fost sa vizitam biserica de la Ghelari,intr-adevar frumoasa si impunatoare,cum tot auzisem...un pic pe la Cincis,apoi la o pizza cu prietenii loganisti.
Poze noi,incepand de aici
http://family.webshots.com/photo/2091320460101708002eHuJzF
Duminica faina in continuare!
daniela_daneza spune:
coliva ce sa iti trimit
Citat: |
citat din mesajul lui marami Danezo, ce pana mea imi trimiti ca io n-am priceput nika din I miss u, sis! Before you judge me, try hard to love me. MJ o stea logostea... |
daniela_daneza spune:
La multi ani , Andrei !Sa fii sanatos sa ai parte numai de minuni in viata si sa ai noroc! Dana sa va traiasca feciorul!
daniela_daneza spune:
Charlitos , daca am retinut eu bine cu neuronul meu de fata indragostita maine ar trebui sa decolezi ...eu iti doresc drum bun , un nou inceput cu sperante si vise implinite si asteptam sa te acomodezi repede si sa ne da-i curand vesti ! te sarut ,fata frumoasa!
daniela_daneza spune:
Sirenutelor chiar sa nu apareti nici una prin balta , ati inghetat pe fundul lacului.. hai va rog veniti .. chiar daca nu avem noutati as vrea ca macar din cand in cand sa ne reunim aici .
Eu sufar ca mi-a plekat iubitul...nu credeam ca sunt asa de indragostita ....vailei de mine .. dar eu zic ca am avansat un pas in relatie si suntem pe drumul cel bun.Poate nu ar trebuie sa scriu asa ceva pe un forum public dar voi sunteti prietenele mele si imi permit!
Va astept aici!
Merg sa pun nsite gogosari cu sos .
daniela_daneza spune:
Porumbelul albastru !
Primarul Parisului era foarte îngrijorat în privinta invaziei de porumbei de pe Champs-Élysées.
Nu putea nicidecum să-i alunge din oras. Întregul Paris era plin de rahat de porumbei.
Parizienii nici nu mai puteau călca pe alei, nici să conduci nu mai avea niciun haz.
Costa o avere să tot cureti străzile si trotuarele.
Într-o zi intră în primărie un om care-i face primarului o ofertă.
„Îti pot scăpa frumosul oras de plaga columbească fără nicio plată.Dar trebuie să promiti că nu-mi vei pune nicio întrebare.
Sau, îmi poti plăti un milion de euro si să-mi pui o întrebare.”
Primarul cântări oferta si o acceptă rapid.
A doua zi, omul se cătără în vârful Turnului Eiffel, îsi descheie redingota si eliberă un porumbel albastru.
Porumbelul albastru dădu de câteva ori din aripi si apoi se pierdu în înaltul cerului parizian.
Toti porumbeii din Paris au văzut porumbelul cel albastru si s-au adunat în aer în urma acestuia.
L-au urmat cu totii într-un nor urias spre Răsărit, departe, departe.
A doua zi, porumbelul cel albastru s-a întors complet singur la omul ce-l astepta încă în vârful Turnului Eiffel.
Primarul era în extaz. A considerat că omul si porumbelul albastru au înfăptuit o adevărată minune scăpând Parisul de plaga porumbească.
Desi omul cu porumbelul nu ceruse nimic, primarul i-a înmânat un cec cu un milion de euro si i-a spus că, într-adevăr, voia să-i pună o
întrebare.
Chiar dacă s-au înteles că nu-l costa nimic pentru curătarea orasului, se hotărâse să plătească un milion pentru a putea pune O ÎNTREBARE.
Omul acceptă banii si-l invită pe primar să-i pună UNICA întrebare.
Primarul întrebă:
„Aveti cumva si un tigan albastru??”
daniela_daneza spune:
Cum se formeaza caracterul la romani?
1. Prima poezioara pe care o invatam este... "Catelus cu parul cret"...care ne invata: "Fura rata din cotetz / Si se jura ca nu fura..."
2. a doua poezie semnificativa pe care o invatzam este... "Mioritza"...care ne invatza ca doi romani invidiosi se asociaza si-l omoara pe al treilea care era cel mai productiv in domeniul lor de activitate...
3. a treia poezie semnificativa pe care o invatzam este... "Luceafarul"...care ne invatza ca tanara romanca de maritat il aduce pe geniul roman in pragul sacrificiului suprem dar il prefera pe un viclean baiat din flori si de pripas...
Si ne mai miram?