Pestisori... pestisori... (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna fetele
Sa va spun (DaDa stie )am pus deci cele trei programe antivirus toate mi au dat alte si alte virusuri dar azi am ajuns la 21 de cai troienisi toti erau de la niste poze de pe FACEBOOK mai mult azi mi sa spus ca ieri am avut un atac cu ceva la naiba am uitat mult mai puternic si nu s a putut face mare lucru(dixit AVAST)
Se zicea ca a fost pt preluarea contolului calc si a datelor
Ce porcarie deci aveti mare grija cu FB ca puteti patii mare necaz
------------------------------------------------
DA am facut analizele de singe( dar sunt programata pe ecografie tocmai pe 24.11 si de abia apoi ma mai duc la doctor sa-mi dea tratament
Deci am facut asa
T4 =6.62E
TSH=9.90E
AOA-M=4.98E
AntiTH=4.98E
normal nu trebuia sa platesc dar trebuia sa astept pina pe 1.11 ASA CA am platit si le am facut azi
In rest zi nasoala
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

bate vant de plans

of unii oameni nu gandesc si ma pun in niste situatii asa penibile ... pur si simplu

hai sa vorbim lucruri frumoase

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Aoleu , vad ca ploaia de afara s-a transfert si la noi la pestisori ca suntem care mai de care mai plangacioase dar eu propun sa nu ne lasam doborate ... suntem luptatoare si mergem inainte cu fruntea sus pana in panzele albe . nu ? O imbratisare puternica de la mine pt. toate si va fi bine , veti vedea ..

Mergi la inceput

Buna fetelor
nu am scris astazi ca am facut tensiune si tirasc dupa mine o durere de cap infernala
Oricum ziua de astazi a fost la fel de proasta ca ceea de ieri
Sper sa treaca sapt asta mai repede
Pe Fb nu ma mai bag ca sunt satula de caluti(am verificat azi dupa fiecare conectare mai apare unul...)
Am gatit si am stat mai mult culcata cu toate ca afara era un soare....(25 de grade)
in rest pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

afara ploua ploua ploua si-i urat de tot

groaznica vremea asta

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Azi a fost soare pe aici , asa ca Danuta iti trimit si tie cateva raze ..

.......nu sunt prea vorbareata ca azi e zi trista pentru mine , era ziua de nastere a tatalui meu . Dumnezeu sa il ierte !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza
.

.......nu sunt prea vorbareata ca azi e zi trista pentru mine , era ziua de nastere a tatalui meu . Dumnezeu sa il ierte !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Dumnezeu sa-l odihneasca DaDa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Azi a fost soare pe aici , asa ca Danuta iti trimit si tie cateva raze ..

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

I miss u, sis!

Before you judge me, try hard to love me. MJ

o stea logostea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

------------------------------------------------
DA am facut analizele de singe( dar sunt programata pe ecografie tocmai pe 24.11 si de abia apoi ma mai duc la doctor sa-mi dea tratament
Deci am facut asa
T4 =6.62E
TSH=9.90E
AOA-M=4.98E
AntiTH=4.98E
normal nu trebuia sa platesc dar trebuia sa astept pina pe 1.11 ASA CA am platit si le am facut azi
In rest zi nasoala
pupici

Bag de seama ca nu prea esti in parametrii nici tu, ai valori total diferite, eu TSH l-am avut 0.02 facea misto doctorita ca da fapt mie imi lipseste cu desavarsire TSh si ca acei 0.02 il am ratacit prin vreun buzunar

I miss u, sis!

o stea logostea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

bate vant de plans

of unii oameni nu gandesc si ma pun in niste situatii asa penibile ... pur si simplu

hai sa vorbim lucruri frumoase

andanii

sa nu care cumva sa urc in tren si sa ma intorc la Timisoara ai vazut ca nu stau mult pe ganduri hai

I miss u, sis!

o stea logostea...

Mergi la inceput