Gradinita 161(Brandusa)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TUDPAUL spune:

DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE EXAGERATI. EVIDENT CA SUNT SI NEMULTUMITI, DAR ACEASTA UNITATE ESTE FOARTE APRECIATA , FIIND COTATA CA UNA DIN CELE MAI BUNE DIN SECTOR, DREPT DOVATA NUMARUL MARE DE DOSARE LA INSCRIERI, PERSONALUL DIDACTIC ESTE CALIFICAT. IMI PARE RAU CA S-A INTAMPLAT ASA .... DAR DE MULTE ORI ESTE SI VINA PARINTILOR CARE APELEAZA LA PERSOANE INFLUENTE SA INTRE IN ACEASTA GRADINITA... PROBABIL ESTE SI CAZUL DUMNEAVOASTRA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TUDPAUL spune:

TOT TIMPUL VOR EXISTA CARCOTASI, SI RECLAMA NEGATIVA , TOT RECLAMA E. POATE AVETI O PARTE DIN VINA SI NU DORITI SA VI-O ASUMATI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Imi dau seama ca nu prea am cum sa ajut, decat poate cu ideea de a solicita de la inspectorat dreptul de a merge cu copilul la alta gradi de stat din zona (daca exista).
Ma intriga insa mesajul precedent! Cu ce a exagerat mamica? Ca isi iubeste puiul si ca vrea sa i se vorbeasca cu respect? Chiar nu cred ca sunt exagerari. Se stie ca la grupa mica vin copii care nu au mai fost in colectivitate. Ce pretentii sa ai de la ei micutii?
Nici eu nu sunt multumita de gradi unde merge puiul meu si deocamdata sunt inca in expectativa pentru a decide daca vom continua sau nu aici, dar daca mi se intampla asa ceva sigur reactionam la fel.

Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna ziua,

intrand pe site-ul gradinite/scoli...subiecte care ma intereseaza ..am vazut acest subiect - gradinita 161...ambii mei copii sunt aici - grupa pregatitoare 4 si grupa mijlocie 2...

ma intereseaza care sunt parerile si altor mamici despre aceasta gradinita pentru a-mi da seama daca este vorba de o impresie de-a mea cu privire la aceasta gradi sau chiar asa stau lucrurile...

povestea mamicii cu baiteleul " scos" din gradi este trista , insa m-as bucura daca am auzi si alte povesti despre aceasta gradi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Baietelul meu tocmai a terminat la gradinita 161.N-am avut nici o problema.Le-am avut educatoare pe d-ne a Silvia(pe care copiii au iubit-o mult) si d-na Catalin(a venit in ultimii 2 ani),un pic mai dificila,mai cicalitoare,insa nu trebuie luata in seama.Mie mi s-a parut ok si stiu despre ce vorbesc,fetita am avut-o la o gradinita particulara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

eli, care a fost motivul pentru care ai dus-o pe fetita la gradi particulara si nu ai dus-o tot la branduselor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

fetita e mai mare decat baiatul cu 5 ani si nici nu stateam in zona.
Baiatul a stat la gradinita asta 4 ani si ,repet ,am fost foarte multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msfhbo spune:

Paul,
vina mea sa fie oare ca mi-am dorit ca fiul meu sa mearga la gradinita la 3 ani?Sau ca nu mi-am cerut scuze ca exist colectivului acestei gradinite?
Nu-mi place deloc sa-mi expun public problemele, a fost prima data cand am facut asta si, crede-ma, am fost mai mult decat motivata s-o fac.
M-am simtit atat de umilita de aceste "doamne" incat am trecut peste tot si am decis a scriu pentru a arata ca nu tot ce sclipeste inseamna aur.
Dar...povestea e veche de un an.Acum suntem foarte bine, la o gradi micuta, dar cu oameni cu suflet.Deci...se poate.Trebuie doar sa-ti si doresti in gradinita copiii pe care i-ai inscris, nu doar sa vrei sa-ti urce cota cu sute de dosare admise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu_r spune:

E pacat ca multe dintre doamnele educatoare se comporta de parca au un avantaj asupra parintilor. La fel si noi ne confruntam acum cu o mica situatie. La gradinita noastra a mai aparut o doamna educatoare un pic ciudatica. Anul trecut, cand a fost grupa mica, totul a fost minunat. Era o singura educatoare pe care toti copiii o iubeau - si o iubesc inca - de anul asta, grupa mijlocie, nu a mai putut sa stea norma dubla. asa ca a aparut inca o doamna, bine trecuta de prima tinerete,totusi abia iesita de pe bancile scolii. Si, ca prim gest, i-a spus copilului meu ca e mincinos, fara ca macar sa se intereseze daca puiul povestea sau nu adevarul. eu, acasa, nu l-am prins niciodata mintind. poate povestile specifice varstei, ca stim bine , la patru anisori, imaginatia prinde aripi.
Oricum , doamna pare ca are usoare probleme cu nervii. Nu se uita in ochii mei cand vorbim, privirea ii zboara in toate colturile camerei sau pleaca capul si se uita in jos.
Copiii spun toti ca "e rea si tipa la noi". Am pus asta pe seama lipsei de experienta, dar imi e teama ca nu cumva tocmai copilul meu sa aiba de suferit din cauza asta.
Ma gandesc serios sa il trec in sistemul privat. Chiar daca partea financiara nu e deloc de neglijat.
Am auzit ceva lucrui bune despre o gradinita, Puiutul Pufos, sau asa cumva.
pacat insa ca aceste cadre didactice nepregatite ne fac sa luam astfel de masuri.

Mergi la inceput