Condica salajencelor ( 110 )
Raspunsuri - Pagina 11
olim spune:
uite ca apar si salajencele la raport
adriana, saiti fie de bine urarile
Va doresc un an scolar excelent tuturor
noi am schimbat scoala, mai bine spus regiunea, ne=am mutat 300 de km de unde am stat, dar suntem obisnuiti..
vestea buna este ca asteptam un am trecut in luna a 4-a, asa ca va astept cu sfaturile.Se pare ca este tot baietel, inc anu stim sigur, cel putin la primul eco asa parea, acum asteptam pe 4 eco, poate se vede mai clar.
va pe toate si va astept in zona
Bimilit spune:
'neata!!!!!!!!!!!!!!!!natiune
fete dragi mi-e dor de voi.de povestile voastre.mi-e dor sa radem impreuna, sa facem schimb de pareri si impresi.oare ne putem aduna la un raport?
mihaela_s spune:
Io-s prezenta. Acu' ma duc la nani, ca maine am un test de la ora 9 si trebe sa-l iau. Dar in principiu is departe de casa, am de scris si invatat si trag cu ochiul peste tot, ca nu ma pot abtine.
si sper ca pe maine!
Bimilit spune:
te imbratisez cu drag,mihaela.bafta la testul de dimineata.te asteptam cu vesti bune.
diplodocus spune:
Vazand"strigarea" de pe FB, am facut un efort sa caut pagina asta ...sa imi reamintesc parola...sa verific daca mai sunt in grup ( apropo, ar trebui reactualizata prima pagina, macar la nr de copiii din dotare),,,asa ca scriu cateva randuri
Noi suntem in Spania...Luca are imediat 7 ani...Mai am un pitic de 15 luni...Aici suntem "acasa" si ne este bine
Va pup
Bimilit spune:
sara buna!!!!!
mai sa fie,doar diplodocus a zarit strigarea de pe FB?oi zbiera mai tareca sa adun in satra pe toate.
diplodocusnu putem schiomba nimic in lista , ca a trecut un an de la deschiderea acestui capitol.o sa modificam la deschiderea capitolului urmator.
mihaela cum a fos azi?
mihaela_s spune:
A fost bine, a fost bine!
Am si anuntat ca nu pot merge la examen ca exact atunci suntem in Ro la nunta, in aceeasi sambata . Si a fost Ok, mi-era frica ccc ca nu ma lasa in practica fara examenul asta. Profa insa mi-a dat verde si am iesit aproape topaind pe usa facultatii .
Ioana .
Bia zbiara, ca io cred ca lumea nu s-o prins. N-au mancat aseara lapte, poate ai noroc in seara asta.
Io ma duc la nani, maine am curs de la 9. Pe maine daca sunteti in zona.