Pavilionul H
Mi-am adus aminte cu nostalgie de timpurile cand nu existau Mall-urile.Tineretea mi-a fost marcata de altfel de locuri Pavilionul Herastrau,Prisma etc...locururi p eunde umblam cu infrugurare sa gasesc hainute frumoase,posete etc...
Azi ma gandeam daca mai exista pavilionul H,daca mai arata la fel plin de fel de fel de haine,posete,parfumuri etc?
Sau oricum poate-mi puteti spune ce mai este acum in acel loc?
M-a cuprins un dor asa ...de shoping si as vrea sa va intreb unde pot gasi hainute frumoase,(am nevoie de ceva office) incaltari si haine ptr.copila mea de 8 ani?
Va rog sa ma indrumati pe unde sa fac un traseu de shopping pentru maine?
Multumesc mult!
Raspunsuri
mama42 spune:
Am vizitat de curand pavilionul H si parca nu mai e ... ce a fost sau poate au mai crescut pretentiile mele... Are un aer de bazar prafuit... te intampina vanzatori obositi, hainele sunt ca de taraba, si un iz de... spatiu neaerisit.... Preturile nu sunt deloc atat de mici pe cat te-ai astepta intr-un astfel de loc ba parca ar concura usor cu cele de la magazinele din Carrefour sau Mall. Cam asa am gasit eu pavilionul H, cand am fost acum 2 saptamani sa ii cumpar ceva baietelului pentru gradi. Acum, sper sa nu te fi descurajat. Mergi pana acolo, se poate sa fi prins eu perioada cu reduceri si lichidari de stocuri iar tu, daca "esti in bani" (ca numai atunci ni se face dor de shopping) poti sa vezi altfel lucrurile ... si noile colectii.
dicirstea spune:
Nu mai e nimic din ce a fost. Erau vreo 3 magazine, Hatu si inca unul de dama la mezanin si unul de copii la parter. Cel de copii a disparut si aramas un singur spatiu in care gasesti produse la aceleasi preturi din mall dar in plin sezon, nu la reduceri, adica nimic sub 20 lei, poate doar cu defecte, iar la cele de dama...aceeasi situatie. Preturi de Mall (Baneasa), aspect de cooperativa - pentru cine mai tine minte cum erau magazinele satesti pe vremuri camasi, gumari si bomboane langa cuie, totul acoperit de un praf fin si invaluit in miros de soricei (sau cel putin asta era in zona Teleormanului).
Daca vrei ceva din H-ul de acum 5 ani, mergi in Mini-Prix-urile din Otopeni sau Militari (DN) sau am mai descoperit eu un magazin de fabrica la podul Constantei, vav de Plus, in Chitila. SE simte criza si acolo, dar am luat niste bluzite si rochite, care se vand in Debenhams, cu vreo 20-40 lei.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Bratu Monica spune:
Multumesc mult!Cred ca este asa daca ai fost doar cu diua saptamani in urma,dar eu am nevoie de altceva ,ca haine tip bazar gasesc peste tot.
am amanat plecarea la Bucuresti pentru ca nu m-am simtit ok ,dar ma duc aici pe meleaguri natale si vad azi ce gasesc.
A iesit din schema clar pav.H,poate-mi puteti spune voi cand vin la Buc. pe unde sa caut hainute frumoase si la preturi ok?
Merci!
Androix spune:
E un outlet pe DN1 langa fosta prisma, cum vii spre bucuresti treci de prisma, treci de intersectia unde se merge spre corbeanca la dreapta si la 50m pe dreapta e magazinul asta money penny ii zice. Sunt haine dragute de marca, lucrate in ro, dar din colectiile trecute. Pe mine nu ma deranjeaza asta neaparat. Am vazut pantaloni de dama cu 20 de lei, camasi la fel, daca sunteti mai subtirele va puteti imbraca foarte bine de-acolo si preturile sunt foarte bune.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix E un outlet pe DN1 langa fosta prisma, cum vii spre bucuresti treci de prisma, treci de intersectia unde se merge spre corbeanca la dreapta si la 50m pe dreapta e magazinul asta money penny ii zice. Sunt haine dragute de marca, lucrate in ro, dar din colectiile trecute. Pe mine nu ma deranjeaza asta neaparat. Am vazut pantaloni de dama cu 20 de lei, camasi la fel, daca sunteti mai subtirele va puteti imbraca foarte bine de-acolo si preturile sunt foarte bune. |
Esti pe-aproape. Asta e Mini Prix!
Edit: Sau nu, ca vad ca zici la 50m de Corbeanca, asta ar fi cam pe langa magazinele cu casute de lemn si chestii de gradina.
Mini Prix e la piciorul podului spre aeroport, deci ceva mai departe.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Bratu Monica spune:
Multumesc Androix!O sa-l caut la prima vizita ,promit,pare interesant pentru mine.
claujro spune:
Dar tu ai magazinele de fabrica acolo. Nu cred ca in Bucuresti exista ceva mai bun sau mai ieftin...