Prietene la bine si la greu - 53
Raspunsuri - Pagina 5
monis5 spune:
Andre sa bagi un ochi si la dovlecei ca ai mu;te urari de la fete si acolo . Te asteptam cu drag cu detalii. Si cu tort .
Hai La Multi Ani inca o data!
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Dominic mi-a varsat cana cu ceai, pe el. Norocul meu ca nu era fierbinte. Intr-un fel parca am prevazut si l-am lasat in bucatarie sa se raceaca putin inainte de a-l aduce in camera. Totodata l-am si pedepsit pentru prima data, si se pare ca a inteles si a stat cuminte 2 minute unde l-am pus, cu capul in pozitia ghiocel. Problema e cand expira pedeapsa cum reactionam? Ce ii zic, il iau in brate si il pup? ii zic inca o data sa nu mai faca aia, ca ma supar si apoi incep sa ma joc cu el? Cum trebuie reactionat? Ramona , dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi |
Eu incerc sa imi fac temele si sa recuperez, contrar sfatului dragei Monis. Un sfat realist, de altfel, si ff bun. Ca tot recuperand, nu cred ca va mai prind din urma...
Daaar, m-a topit mesajul asta. Mi-l imaginez pe Dominic stand cumintel, spasit asa, timp de 2 minute, in pozitia ghiocel. Doamne, ce scump trebuie ca era! Si eu cred ca l-as pupa de l-as toci dupa cele 2 minute, dar ma intreb si eu cum se procedeaza.
RamoX, daca acum e cuminte Domi si ai liber la pupaceala la el, da-i doua pupicuri apasate si de la mine!
RamonaCopot spune:
cioc cioc! cineva acasa? me singura si plictisita! voi?
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
monica_80 spune:
Si eu prin zona cu una bucata copchil nedormicios- astazi a facut greva somnului si nu da semne de oboseala inca iar la mine s=au terminat demult bateriile
de scump Maria 13.12.2009
Dozz spune:
Sunt eu pe aici, Ramo. Nu stiu in ce ordine sa ma apuc de raspunsuri ca parca vad ca dupa 2 minute adorm.
Welcome, lumi_calin. Si abia asteptam povesti despre Calin cel mic.
monica_80 spune:
RamoX, eu in locul tau l-as scapa pe soricel din greseala la duamna maslina murata in camera la dulapul cu pricina, chiar cand ea trebuie sa vina....oare ce-ar mai spune?
de scump Maria 13.12.2009
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot cioc cioc! cineva acasa? me singura si plictisita! voi? Ramona , dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi |
a fugit Dominic de acasa?
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
many_bani spune:
Dozz cand incepi serviciul ce faci cu Ana mica, bona, bunici sau cresa? Te intreb ca am inceput sa testez si eu terenul cu cresa. Nu ma voi intoarece inainte de oct.2011 la munca, dar culeg informatii. Mi-as dori ca la 1 sept. 2011 sa incep sa-l duc la cresa, poate la inceput la prog. de 4 ore si treptat sa-l las la 8 ore. Nu am gasit nimic, pana acum, prin zona mea, am gasit ceva dragut pe unde a stat Lili, dar nu este nici in drumul meu nici al sotului spre birou, asa ca mai caut.
Mihamora, eu cred ca am scapat postul tau, unde merge bebelul tau la cresa, in Spania? Voi acolo stati? Daca sunteti acolo, poate ne spui cateceva, care este treaba cu cresele si pe la altii.
RamoC imi plac paginile tale , incerc sa-mi imaginez si cum arata soacra ta ca o maslina murata
Monis cum mai sunteti ?
Flo, asa deci doua saptamani, fain de voi
Luna viitoare o sa avem ceva fulgusori care implinesc un an , sunt sigura ca foarte multi o sa inceapa sa mearga,abia astept.
mami de Vlad (29.10.2009)
lylyana.ion spune:
venit de la gratarel am adus bunatati pentru bancutza tortul o las pe Andre sa-l aduca
Lumi_Calin, bine ai venit la noi!
Monis, ce face Iuli?
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e