Prietene la bine si la greu - 53
Raspunsuri - Pagina 19
angi_san spune:
Va citesc de ceva timp, dar am tot amanat sa devin un membru activ, sperand sa am mai mult timp la un moment dat.Vise, taica, vise
angi_san spune:
Avem si noi aproape trei mese diversificate, respectiv fructe, legume cu carnita/galbenus/ficatel si cereale. Inca mancam foarte mult laptic (LP), intre 700-800ml/zi.
broscuta_80 spune:
Salutare salutare!!!
Sunt la Milano si va scriu cu greu din fundu' gradinii ca m-am chinuit tot w-e-ul sa va scriu si eu ceva
Am retinut adresa cu tortulete de la Ancutza, ca Santi a facut febra, am vazut ca avem o mamicutza nou cu un Calin nascut in aceeasi zi cu Iulia mea , asa ca welcome lumi_calin, RamoC a inaugurat "Pagina RamonaCopot[/i , lyly a bagat si ea o "pagina" . Padi nu stiu nika nika cu gandacii. Poate e o idee buna sa ii pandesti sa le gasesti locul pe unde vin si sa-l blochezi. Din ce am vazut pe Dicovery trebuie sa le cauti cuibul si sa-l anihilezi ca cica se inmultesc in ritm ametitor.....
Pentru Rechinasa, sau mai bine zis curuletului ei, ii recomand totusi si un Bepathen
Doamna K nu o fi ceva ovare? Adica durere ma gandesc o raceala ceva pe acolo, sau ceva inflamat....dar sa fie clar ca nu iti doresc nici una din cele amintite
Am citit de Mihai de ali offfff Doamne... multa sanatate
Dankutza eu ii dau Iulie cereale de la Humana - cele de noapte, care au si LP inclus ( bineinteles combinat cu iaurt, Andre ) Pe langa cele doua comori calare pe Dudu eu am ochit si pepenele ala imens de pa masa
Lavi cum merge cu invitatiile? Sper ca ai lasat loc si pentru masa rotunda DC unde va fi plin de curioase
Mi-a placut ca fetele s-au delectat pe bancutza cu bunatati..
Nu mai am timp sa scriu
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion am sa citesc si eu despre ROR asta e posibil ca la gradinita sa nu fie primit copilul daca nu are vaccinul facut? Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) poz(n)e |
da, cica e posibil. si in clasa I li se cere carnetul de vaccinari
pe de alta parte invatamantul din clasa I este obligatoriu prin lege. si atunci cum se face, ma intreb
chiar, fetele cu mame in sistemul de invatamant prescolar si primar, nu aflati si voi de la ele cum e cu copiii care nu au facuta integral schema obligatorie. ca stiu sigur ca nu toata lumea le face pe toate....
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angi_san Buna ziua, mamici de fulgusori Sper ca mai primiti un fulgusor intarziat. Pe fetita mea o cheama Ana Maria si s-a nascut pe 03.12.2010 |
bine ai venit, mami de Ana Maria
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
laurairina13 spune:
Angi, bine ai venit la noi, cam greu te-ai dat urnita sa scrii, sa iti traiasca Ana Maria jos palaria
Broscutz, tare te mai invidiez++++ pt fundu ala de gradinii, unde banuiesc ca esti singura si te bucuri, pe mine m-a capiat cupilu asta
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
angi_san spune:
Multumesc pentru primire
Am vazut ca discutati despre ROR. Tare nu l-as face nici eu fetei. Imi este teama ca nu o vor primi la gradi/cresa fara el, ca altfel...
La intrebarea noastra despre legatura intre acest vaccin si autism, pediatra noastra a raspuns ca nu s-a putut stabili oficial/stiintific aceasta legatura. Hm...
angi_san spune:
Pentru Monis.
Acum 3 saptamani si Ana Maria a avut un episod de febra de 3 zile (la fel, 37+ si 38+, chiar 39 in ultima zi), dar cand s-au incheiat cele 3 zile a disparut si febra.Am tratat doar cu antitermice. La control a aparut un mic rosu in gat (care n-ar fi putut fi cauza)si o singura nara infundata. La sfarsitul episodului febril au aparut putine bubite pe burtica, ca o iritatie de la caldura. Pediatra noastra a spus ca nu a fost nici ruseola nici altceva, pentru ca modul de distribuire al bubitelor ar fi fost altul.Intrucat au fost si cateva scaune moi (dar putine) ramane suspect un virus de enterocolita.