Prietene la bine si la greu - 53

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns padi spune:

'neata!

Krelia, multumesc de raspuns. Am sa caut acel gel. Sper sa scap de uratanii

Am si eu cateva intrebari (pentru mamicile cu bb mancaciosi). Am studiat putin aici: http://www.wholesomebabyfood.com/babymenub.htm M-am gandit eu, ca poate Laura s-a plictisit de pireurile mele fade (pe care oricum nu le mananca) si sa incerc altceva. La legume, fructe am cam incercat ce scrie pe acolo (exceptand: afine, avocado). La proteine stam mai rau: doar carne pui/curcan si galbenus de ou. Voi ati incercat: tofu, linte (despre asta am citit ca da, trebuie sa caut in urma sa vad cum ati preparat-o), si fulgi de cereale (am vazut ca s-a discutat despre quinoa). Eu am asa ceva in casa: http://www.bionatura.ro/produse_naturiste_ovaz-nemtesc-hafer-flocken-500g.html cum as putea sa i le dau?

Si inca o intrebare: este bine sa le dam sa bea ceai in timpul mesei?
Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

uitati aici ceva fff interesant legat de igiena urechilor

http://www.doctoroz.com/videos/ear-wax-facts

tipul asta este fff tare

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

multumim, raluci! ff bun filmuletul, acum ma declar multumita ca stiu ce si cum despre ceara din urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Dankutza, la mama la gradi e 8 lei/zi mancarea, la cei pana la 12 nu se plateste ca vin cu pachetel de acasa pt ora 9. dar este gradi de la 3 ani in sus

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Asa imi convine. Pot pune ce vreau in pachetel si nu sa manance una alta. Eu intentionez ca pana la minim 3 ani sa stea acasa cu bona. Dupa aceea, o voi trimite la gradi. Poate...

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ramo cate kg are Xoricelul? 12kg?

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

La Mihai i-a dat pentru febra Ibalgin a zis ca e nurofenul dar mi-a dat 5 ml de cate 3 ori pe zi, vb cu o prietena de a mea si a zis ca e mult ca si doza fiindca in prospect se spune ca numai 2,5 ml. Intrebarea mea acum e cum sa ii dau mai departe ca febra vad ca nu mai are, poate apare la noapte, 5 ml sau 2,5 ml?

noua ne-a dat 4,5 ml de Ibalgin, avand in vedere ca Ruxi are 9,5 kg. deci depinde de greutate.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

Ce nervi am. A venit la ai mei un instalator sa schimbe wc la baia mica si a inceput sa faca o galagie fix cand dormea Zburly

Am citit eu din urma dar neuronul...

Apropo de spalat la fundulet de diverse, eu m-am invatat minte de cand am patit-o cu iritatia si o sterg cu vata si apa calda. Daca se lasa cu kk d'ala grav o iau de o aripa si o spal la baie. O fascineaza baia, mai ales masina de spalat.

Licurix, bafta sa se repare curuletul rechinasei. La noi a facut minuni crema petrini facuta in farmacie.

Legat de ce a scris Simina...am un cui acu' ca nu inteleg cu ce fortez fata daca o tin de manute sa mearga. Premergator nu avem, busileste la greu, merge singura daca se tine de pat sau alte chestii si din cand in cand o mai tin de manute si plecam la pas. Cateodata pune toata talpa, cateodata doar varfurile.

Ieri a papat pt prima data peste. I-a facut buni peste cu legume si a halit tot...se bateau turcii la gura ei .
Acum o sa incercam si noi MBS Sa vedem ce parere are. I-am zis mamei sa faca zburlitei MBS si se uita la mine ca la amenda Nu stia ce-i aia

Pe Kanal D este invitata Dr Culcer.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

am vb cu doctorul si in fct de ce se mai intampla, s-ar putea sa vina maine sa vada piticul.
va bantuie ceva intrebari pe care pot sa i le pun? (in cazul in care vine...)

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Tssssssssssss, tssssssssssssssssBuna dimineata, recunosc cu mana pe inima ca am citit el fugitivo, dar ma revansez cu o felie de Italica , o felie de tort, etc si imi revin la citit cap coada si raspuns de stiu dupa ce pleaca si tura asta de musafiri. Monis Multumesc ca mi-ai zis de dovlecei si multumesc fetelor inca o data patru urari.Va pup Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

La Mihai i-a dat pentru febra Ibalgin a zis ca e nurofenul dar mi-a dat 5 ml de cate 3 ori pe zi, vb cu o prietena de a mea si a zis ca e mult ca si doza fiindca in prospect se spune ca numai 2,5 ml. Intrebarea mea acum e cum sa ii dau mai departe ca febra vad ca nu mai are, poate apare la noapte, 5 ml sau 2,5 ml?

noua ne-a dat 4,5 ml de Ibalgin, avand in vedere ca Ruxi are 9,5 kg. deci depinde de greutate.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

si eu stiu ca pe prospect scrie copii sub 1 an= 2,5 ml si intre 1-3 ani=5 ml. Dar chestia asta mi se pare aiurea, ca un copil sub un an poate avea 12 kg, ca al meu sau poate avea 6 kg, atunci clar nu isi face efectul al fel aceeasi doza la amandoi. trebuie luate in calcul neaparat kg, parerea mea

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

pana una alta, mi-a venit mie o intrebare de 10 puncte:

daca pana intr-un an, copilul face rubeola (cum e cazul lui Alex al Lylyanei), ce faci cu vaccinul obligatoriu ROR (rujeola, oreion, rubeola)? Il mai faci? E bine, avand in vedere ca exista deja anticorpi pe viata pentru una dintre boli?

ma omoara vaccinurile astea, ma omoara cu zile

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput