Prietene la bine si la greu - 53
Raspunsuri - Pagina 17
padi spune:
'neata!
Krelia, multumesc de raspuns. Am sa caut acel gel. Sper sa scap de uratanii
Am si eu cateva intrebari (pentru mamicile cu bb mancaciosi). Am studiat putin aici: http://www.wholesomebabyfood.com/babymenub.htm M-am gandit eu, ca poate Laura s-a plictisit de pireurile mele fade (pe care oricum nu le mananca) si sa incerc altceva. La legume, fructe am cam incercat ce scrie pe acolo (exceptand: afine, avocado). La proteine stam mai rau: doar carne pui/curcan si galbenus de ou. Voi ati incercat: tofu, linte (despre asta am citit ca da, trebuie sa caut in urma sa vad cum ati preparat-o), si fulgi de cereale (am vazut ca s-a discutat despre quinoa). Eu am asa ceva in casa: http://www.bionatura.ro/produse_naturiste_ovaz-nemtesc-hafer-flocken-500g.html cum as putea sa i le dau?
Si inca o intrebare: este bine sa le dam sa bea ceai in timpul mesei?
Adriana de Laura (08.12.2009)
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b uitati aici ceva fff interesant legat de igiena urechilor http://www.doctoroz.com/videos/ear-wax-facts tipul asta este fff tare by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 |
multumim, raluci! ff bun filmuletul, acum ma declar multumita ca stiu ce si cum despre ceara din urechi.
dankutza spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion Dankutza, la mama la gradi e 8 lei/zi mancarea, la cei pana la 12 nu se plateste ca vin cu pachetel de acasa pt ora 9. dar este gradi de la 3 ani in sus Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) poz(n)e |
Asa imi convine. Pot pune ce vreau in pachetel si nu sa manance una alta. Eu intentionez ca pana la minim 3 ani sa stea acasa cu bona. Dupa aceea, o voi trimite la gradi. Poate...
Dana, mama lu' Pinky
Ramonika spune:
citat din mesajul lui ali762000 La Mihai i-a dat pentru febra Ibalgin a zis ca e nurofenul dar mi-a dat 5 ml de cate 3 ori pe zi, vb cu o prietena de a mea si a zis ca e mult ca si doza fiindca in prospect se spune ca numai 2,5 ml. Intrebarea mea acum e cum sa ii dau mai departe ca febra vad ca nu mai are, poate apare la noapte, 5 ml sau 2,5 ml? |
noua ne-a dat 4,5 ml de Ibalgin, avand in vedere ca Ruxi are 9,5 kg. deci depinde de greutate.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
floricik spune:
Salutare.
Ce nervi am. A venit la ai mei un instalator sa schimbe wc la baia mica si a inceput sa faca o galagie fix cand dormea Zburly
Am citit eu din urma dar neuronul...
Apropo de spalat la fundulet de diverse, eu m-am invatat minte de cand am patit-o cu iritatia si o sterg cu vata si apa calda. Daca se lasa cu kk d'ala grav o iau de o aripa si o spal la baie. O fascineaza baia, mai ales masina de spalat.
Licurix, bafta sa se repare curuletul rechinasei. La noi a facut minuni crema petrini facuta in farmacie.
Legat de ce a scris Simina...am un cui acu' ca nu inteleg cu ce fortez fata daca o tin de manute sa mearga. Premergator nu avem, busileste la greu, merge singura daca se tine de pat sau alte chestii si din cand in cand o mai tin de manute si plecam la pas. Cateodata pune toata talpa, cateodata doar varfurile.
Ieri a papat pt prima data peste. I-a facut buni peste cu legume si a halit tot...se bateau turcii la gura ei .
Acum o sa incercam si noi MBS Sa vedem ce parere are. I-am zis mamei sa faca zburlitei MBS si se uita la mine ca la amenda Nu stia ce-i aia
Pe Kanal D este invitata Dr Culcer.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
monis5 spune:
am vb cu doctorul si in fct de ce se mai intampla, s-ar putea sa vina maine sa vada piticul.
va bantuie ceva intrebari pe care pot sa i le pun? (in cazul in care vine...)
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Andrecluj spune:
Tssssssssssss, tssssssssssssssssBuna dimineata, recunosc cu mana pe inima ca am citit el fugitivo, dar ma revansez cu o felie de Italica , o felie de tort, etc si imi revin la citit cap coada si raspuns de stiu dupa ce pleaca si tura asta de musafiri. Monis Multumesc ca mi-ai zis de dovlecei si multumesc fetelor inca o data patru urari.Va pup Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
RamonaCopot spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
noua ne-a dat 4,5 ml de Ibalgin, avand in vedere ca Ruxi are 9,5 kg. deci depinde de greutate. Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz |
si eu stiu ca pe prospect scrie copii sub 1 an= 2,5 ml si intre 1-3 ani=5 ml. Dar chestia asta mi se pare aiurea, ca un copil sub un an poate avea 12 kg, ca al meu sau poate avea 6 kg, atunci clar nu isi face efectul al fel aceeasi doza la amandoi. trebuie luate in calcul neaparat kg, parerea mea
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
monis5 spune:
pana una alta, mi-a venit mie o intrebare de 10 puncte:
daca pana intr-un an, copilul face rubeola (cum e cazul lui Alex al Lylyanei), ce faci cu vaccinul obligatoriu ROR (rujeola, oreion, rubeola)? Il mai faci? E bine, avand in vedere ca exista deja anticorpi pe viata pentru una dintre boli?
ma omoara vaccinurile astea, ma omoara cu zile
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)