Prietene la bine si la greu - 53

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

la 10 ma bucuram si eu ca e copil fara febra, acum are iar 38 . Si am sunat si dr care a zis ca daca a scapat de febra, putem iesi dupa masa pe afara. Asa... ciu-ciu...

Andre o cafea de aia? tsssssssss-tssss in vena?

Raluci bine ati revenit cu Bubu dintos

Azi tre sa apara si Capisonestii din vacanta, cred ca au avut o saptamana super, daca aici a fost asa de cald...

Many de ce esti in butoi? Mai bine pui vin in el si-l parasesti

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna dimineata
Eu iarasi sunt lipsita de energie ,asa ca nu scriu prea multe . Se pare ca au iesit incisivii de sus ,asa ca avem 5 dintisori numai buni de scrasnit cu ei .
Sunt cu gandul la bolnaviori ,sper sa citesc vesti bune curand despre ei.
Va pup pe toate ,o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Neata si o saptamana cu mai mult soare decat e azi la noi, de fapt e chiar urat si frig

noi am tot umblat la sfarsit de saptamana pe la bunici, suntem bine cu inca putini muci, nu stiu cand scapam de ei. Am mancat spanac cu iaurt, ou si branzica, in schimb nu a mai vrut sa pape supica. Umblam si exploram toata ziua in 4 labute.

Acum sa vedem ce-mi amintesc din ce am citit

Monis- ce face Santi, mai are febra?cam asa stiam si eu cu betisoarele de urechi, nici nu am folosit la Ama

Ali- sanatate si voua si Amalia are scaunul mai moale cand ia medicamente, cum sunteti azi?

Dankutza- ma bucur ca te-ai linistit si sunt sigura ca in curand ne vei spune ca Pinki sta in fundulet. Cereale inca nu i-am dat

Ramo- greu cu atmosfera din casa voastra, mai ales cand e timpul asa urat, rabdare...daca mai ai. Cand ii ies dintisori Ama face kk de 3-4 ori pe zi in rest cam de 2 ori

Lumi_calin- bine ai venit, ce face puiul tau?

Lyly- cum e piciorul?

pupici tuturor

Lauriciu- sa stii ca eu am abandonat servetelele la fundulet ca am observat ca se irita daca folosesc numa servetele, asa ca o spal de cate ori o schimb si e k. Eu crema folosesc crema baby facuta in farmacie, dar numa cateodata ca nu prea e cazul acum

Simina- ce de dintisori aveti, iar cu mersul bine ca ai observat la timp

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

neatza

la 10 ma bucuram si eu ca e copil fara febra, acum are iar 38 . Si am sunat si dr care a zis ca daca a scapat de febra, putem iesi dupa masa pe afara. Asa... ciu-ciu...

Andre o cafea de aia? tsssssssss-tssss in vena?

Raluci bine ati revenit cu Bubu dintos

Azi tre sa apara si Capisonestii din vacanta, cred ca au avut o saptamana super, daca aici a fost asa de cald...

Many de ce esti in butoi? Mai bine pui vin in el si-l parasesti

ai reusit sa te uiti la el in gat?

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Fetelor va multumesc mult

Am trecut de la ora 2 noaptea cu bine, de dimineata i-am luat febra avea 36,5, am sunat pe pediatra a zis sa ii dau numai de doua ori pe zi ibalginul si maine daca tot asa nu are febra sa nu ii mai dau deloc numai antibioticul pentru gat si ala 5 zile si pentru nas tot asa.
De faza cu kk a zis ca e de la raceala amestecat cu medicamentele, ceva de genul asta. Dupa 5 zile pot sa il scot din casa afara.
In rest mancam bine, bem lichide, etc.

Mergi la inceput

sa vaz ce mai vroiam sa zic, inainte sa fug la ale mele, ca am reusit sa adorm pitic marait si necajit...

RamoX uite ti-au zis fetele cum e cu spalatul la chiuveta. si eu la fel, il iau cu o mana pe subsuori si cu ailalta desfac scutecul care ajunge pe cada sau pe jos f des si pac! cu fundul la spalat. Il duc pe canapeaua mare din camera lui unde am pusa in permanenta o paturica de a lui ca mai pisuleste cateodata si pe acolo , prosopel de ala mic pt uscat si scutec. Masa de infasat am desfiintat-o de vreo 2 saptamani ca oricum n-o mai foloseam de mult.

Cat despre betisoare, eu am mai spus dar sunt usor plictisita sa par aia care are ceva cu servetelele umede, cu pusul de ser in nasul copilului, cu betele de urechi, cu sarea din mancarea lui, cu premergatorul, cu.... cu....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

ai reusit sa te uiti la el in gat?

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

nu, mi-a zis dr sa nu fac asta si eu ascultatoare cum ma stiti nu am incercat. nu l-am intrebat de ce pt ca mi-am imaginat ca m-a sfatuit asa ca sa nu mi se para ca vad cine stie ce acolo si sa-i fac stresuri inutile in creier .

chiar, a mai fost cineva ca noi, cu febra 38 + de 2 zile jumate si fara alte simptome? cum a continuat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Lavi- mai aveti invitatii de impartit? ce fain ca a stat Rares cuminte.Am facut si eu un chec asemanator cu altau chiar in aceeasi zi. Am pus poze.

Am adus un colt de toamna si in camera Amaliei, dar nu e pictat pe perete ci sunt frunze pictate mai demult si decupate

fetelor, am si eu un pitic, Ama transpira repede,cum ii e putin cald cum se vede la par ca a transpirat, e normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Neata!
Ce vreme neica, sa tot dormi si dormi si dormi...
Monis imi pare rau ca nu e Santi bine inca. Pacat de Mogosoaia de ieri ca ar fi fost foarte frumos pe pajiste cred... Cu nedormitul intrebarea era retorica
licurix cum mai e poponetul tratat de rechinasa? Se vad imbunatatiri? Cu servetelele si eu zic nu bun, incearca macar sa folosesti unele mai blinde pt piele sensibila, eventual organice daca ai de unde lua.
RamoX vin si eu repede sa zic de procedura kk, secretul e ca atunci cind mirosi ca e cu problema sa nu i-l desfaci cu copilul stind pe spate ca murdareste totul, ci cu bb in aer, tinut cumva ca sa nu se frece cu fundul nici de tine
Dozz si liloasa are cearcane din cind in cind, cred ca fac si ei ca oamenii mari de la betie, pardon lipsa de odihna suficienta
raluci welcome back si felicitari pt dinte no. 5, la noi inca n-a aparut
many mai stringe-te in butoi putin ca vin si eu sa-ti tin de urit, ne distram ca in parc si facem si cucu-bau la astia micii
K si mie tot din cauza ca afecteaza inima infectiile astea repetate mi-au scos amigdalele
Ma duc sa pun de-o mazarica pt printesa somnorila care s-a trezit la 6 dimineata si va las cu poze de cind am fost in parc cu Capisonii (pe care ii asteptam cu impresii din vacanta) si cu lyly cind inca era vara afara + citeva de ieri din parc.
Va doresc o zi cu fulgusori prietenosi si veseli

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui na_bo

fetelor, am si eu un pitic, Ama transpira repede,cum ii e putin cald cum se vede la par ca a transpirat, e normal?

un ciocanel pentru piticul tau.
S-a mai discutat mai in vara asta si multe fete au spus ca se vede pe pielea capului transpiratia la puiuti. Si la al meu la fel, mai ales cand suge, imediat i se umezesc tamplele.

Mergi la inceput