Prietene la bine si la greu - 53
Raspunsuri - Pagina 12
lili_a spune:
Buna seara!
Vin si eu dupa una bucata lupte greco-romane de circa 1 ora de adormit copilu. Cumo fi nene sa mori de somn dar sa nu vrei sa dormi?
Monis o fi doar inceputul dar ii pun eu punct repede, ca termin ce-am promis ca fac si gata, revin la statutul de housewife In fine, eu tot fantazez sa termin doctoratul anul asta cit mai am de stat acasa. Mie mi-au scos amigdalele de-abia pe la 11 ani, dar la mine a fost mult mai bine dupa si nu racesc usor deloc. In plus, pot sa povestesc exact cum se desfasoara o astfel de operatie. Yac... cred ca am avut o ditai trauma
Sint tare curioasa ce-o avea saracul Santi de l-a apucat febra asa din senin...
Dozz si de la mine invidie +++ pt mersul la filmul ala, eu as vrea sa merg cu sotul dar nu vad ce-am putea face cu copilul din dotare.. Daca nu gasesc o solutie imi invit prietenele cu copii sa ne deprimam ca fetele si bebelusii ii lasam cu tatii
Dankutza tare bine-mi pare de progresele lui Pinky, si te pretuiesc foarte tare pt ca te tii tare si cu capul pe umeri ca sa remediezi situatia La Burloiu cind aveti programare? La intrebari - noi folosim Milupa 3 cereale bio sau Holle tot asa 3 cereale. Mai am si de la Toepfer secara alba integrala. La intrebarea referitoare la LP nu stiu ce sa zic ca nu i-am mai dat demult de tot
simina of, las' ca tot raul spre bine, ai aflat ce-ai gresit si poate ti s-a facut si pofta sa-ti reiei meseria... Ce-ar fi sa faci niste cursuri ca sa-ti reimprospatezi cunostintele si sa-ti iei un job la babyspa-ul ala de linga tine?
Di saru-mina de raspuns... Ce chestie, deci eu daca as vrea bb2 ar trebui s-o intarc pe bb1?
K i-am zis si lui Monis dupa ce mi-am scos amigdalele la mine a fost mult mai bine, am scapat in sfirsit de saptaminile de zacut cu febra mare, puroi in git si la nas (am scos si polipii), infectii la urechi...
Eu am avut o duminica tare frumoasa, am fost in parc pe la prinz cu piticuta si cu tac-so si am dat-o in toate leaganele, pe tobogan, am bagat-o sa busileze intr-un tub d-ala si am incheiat apoteotic lasind-o libera in nisip, sa roada frunze si sa fure paie de pe jos
Mai am niste raspunsuri de dat dar revin miine cu ele
NB!
lumi_calin spune:
Dozz- habar nu am de pestele asta si spre rusinea mea nu am dat pana acum peste la bebel
krelia spune:
Monis, singurul tratament contra acelui streptococ consta in injectiile cu penitzilin ....sau, ma rog, din ce stiu eu...si nu mai vreau, zau ....plus ca, dupa ultimele 2 tratamente de genul asta, inca aveam valoare peste 250 a aslo-ului...asa ca...invat sa traiesc cu el. Oricum, vad ca de vreo cativa ani nu am mai facut amigdalita din aia grava cu puncte albe...ci doar asa, usoare dureri in gat, care trec cu ceai fierbinte cu lamaie. (cartile spuneau asa...daca nu tratezi streptococul, asta poate duce la insuficiente respiratorii si inca o chestie de care am uitat, ultimul caz de chestia asta, asociat cu streptococul fiind inregistrat prin 1940. Citire de la medicul de familie. So, let it be.
Despre betisoare...stiu treaba asta...insa ma gandesc ca atata timp cat nu ii insist pe canal...nu stiu....de multe ori mi-am zis sa incerc doar la suprafata cu bucatele de tifon, insa la noi procesul de dupa baie se desfasoara la viteza luminii, astfel ca intr-un timp record trebuie sa fie curatat si imbracat....si mereu uit de bucatelele de tifon, betisoarele sunt la indemana....plus ca nu folosim zilnic ....dar, e foarte posibil sa ne reorientam
Spune-mi si mie in ce consta sinistrul procedeului de indepartare a unui dop?
Dozz, exact asa fac si eu cu Rares, doar la pavilion si ffff rar inauntru, cat sa iau de pe pereti, fara sa imping....cu coltul prosopului, no way...pai nu-mi curat urechile mele bine, cu asa ceva...daramite urechiusele lui ....hai sa incercam cu niste coltucuri de tifon, ce zici?
M-a mai lasat durerea....chiar nu stiu de la ce-o fi fost...s-o fi razvratit muschiu' taiat ....probabil ar trebui o eco asa, de control, cine stie. Junghiuri mai am si eu, dar nu din astea care sa ma tina toata ziua si sa nu ma lase nici sa stau in fund
(eu nu i-am dat merlan d'asta )
Simina, fa-ma sa inteleg, caci m-ai bagat in ceata...de ce tinutul de manuta = mers fortat? (si ce problemute are Maya de va trebuie toate cele?) Te intreb pentru ca si eu il tin pe Rares de manute cand mergem prin casa...
Lyly, ush-ush la panaritiu ala uracios!
No, apendicita nu avusai..asa ca nush cum e durerea cu pricina. E drept ca am fsot suspecta de apendicita...acum vreo 24 de ani ...cand de fapt eu papasem niste semi cu tot cu coaja..si facusem o simpla indigestie ....ceza e singura mea operatie...si probabil urmatoarea va fi cea de la picior....daca apuc si eu secolul asta sa ma duc la analize
Eh...imi pare bine ca am transmis si eu niste info utile ..
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali
many_bani spune:
Licuriciule la noi a facut bine ptr. iritatie si neopreol, dar sudocremul ramane ptr. Vlad super. In rest mai am un brat de tuburi de unguient dar erau ptr. tratarea postoperator, ceea ce nu este cazul la voi.
Sunt lovita de o lipsa de chef, asa ca va citesc dar cam atat
mami de Vlad (29.10.2009)
monis5 spune:
La noi treaba pare in regula...
ieri am dat la 4 ore panadol cu nurofen alternativ; dupa medicament 37 +, inainte de el, 38+ (toate valorile intrarectal). aseara la 10 am cazut amandoi lati, asa ca am sarit peste doza de la 12 noaptea. Ne-am trezit direct la 4.30 (cred ca el de toropeala de la febra a dormit asa...) si avea 9.1. Am bagat un panadol + sosete cu apa si otet + imbracat f sumar si el s-a pus pe joaca. Am adormit amandoi pe la 6 si am dormit pana la 9.30 ca lemnele si poate mai dormeam dar a sunat telefonul . El n-a mai dormit asa tarziu de cand era mic de tot...
In fine, dimineata nu mai avea nici 38 macar, am sunat dr, ne-a zis sa stam in casa cu doar 3 doze de medicament (dimi, pranz si seara) si noi am plecat la un mic party la care eram invitati.
AM fost la Mogosoaia in parc si-mi venea sa mor de ciuda ce vreme a fost si cum l-as fi lasat pe pitix pe imensitatea aia de pajiste... . Dar, asta sa ne fie necazul cel mai mare. Ne-am intors la 6 seara, piticul era in forma, ii daduse bunica-sa si mancare si medicament, acu pe seara i-am dat din nou o doza, desi nu mai avea febra, si sper sa fie ultima. Daca maine e fara febra, inseamna ca am trecut pe langa un virus. Sau apar bubele
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
simina_kin spune:
[quote]citat din mesajul lui krelia
Simina, fa-ma sa inteleg, caci m-ai bagat in ceata...de ce tinutul de manuta = mers fortat? (si ce problemute are Maya de va trebuie toate cele?) Te intreb pentru ca si eu il tin pe Rares de manute cand mergem prin casa...
Mai, nu stiu cum sa explic, mi-e sa nu zic ceva gresit.Cand am pasit pe covor cu fata am luat-o de manute, ea fiind in sosetute, iar o tipa (kineto) m-a vazut si mi-a zis sa-i dau drumul pe jos, sa nu o mai fortez eu sa mearga, ca:"nu vedeti ca nu pune talpa in podea?? pune doar varfurile!"......asta datorita premergatorului , iar eu credeam ca asa merg bebelusii pana isi formeaza mersul.
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laurairina13 spune:
Many
Sa fac un rezumat la ce am citit de o ora pe net pt iritatii de curuletz:
-spalat cu apa calda la cur dupa fiecare pisu/caca (eu spre rusinea mea doar servetele ma obosesc sa folosesc, deci de maine spal curu la fiecare schimbat de scutec)
-cica dupa spalat facut un ceiut de musetel in care se pune o lingura de bicarbonat de sodiu si tamponata zona iritata rau cu un disc demachiant inmuiat in solutia asta, lasat sa se usuce si folosita o crema cu oxid de zinc/CUTADEN/DERMOCARE/NEOPREOL/REVIKEN
-sau tamponata zona cu bubute cu violet de gentiana/albastru de metil ca cica dezinfecteaza si usuca zona.
Cert e ca maine bag spalaturi la curulet, lasata fara scutec in chilotel si pantalon, fac ceai de musetel cu bicarbonat, si dau o fuga la farmacie sa iau Cutaden/Reviken(cica sunt una si aceeasi , dar e diferit producatorul)
Asta ar fi rezumatul, poate mai foloseste la cineva
G.F.W.Y.A.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
monis5 spune:
Dozz nu cred ca dauneaza betele la pavilion. Problema cu urechile prea mici o am si eu, mai ales la prosoape mai groase. Dar curat cat pot ca surplusul oricum iese singur din ureche. Si doar nu trebuie sa fie curatata urechea pana la timpan .
Eu merg pe pastrav din sat de la bunica momentan, alti pesti nu-i dau...
Am vazut vreo 2 filme romanesti in ultimele saptamani si nu mi-au placut deloc deloc. O sa vad ce stie si asta de zici tu... Eu am ramas marcata (pozitiv) de 432, "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" si "Politist adjectiv". A si de "Nunta muta" care e genial.
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a Buna seara! Vin si eu dupa una bucata lupte greco-romane de circa 1 ora de adormit copilu. Cumo fi nene sa mori de somn dar sa nu vrei sa dormi? |
iti explic eu, vii la mine si te uiti cum Santi doarme de la 10 si eu bantui prin casa si pana la 3-4 dimineata. Si crede-ma! somn imi este. Crede-o si pe ea. Ei nu stiu la varsta asta sa doarma. E un comportament care trebuie invatat, ca tot ce urmeaza sa-i invatam. Ai citit ce am postat eu acum o vreme? cu metodele alea?
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
krelia spune:
Many, iti ofer un pahr de bere ..poate iti vine cheful (e fara alcool, deci, nu o sa te doara capul ...stiu, nu e la fel, dar asta a mai ramas in frigero )
Simina, am inteles...si m-am linistit. Rares calca bine pe toata talpica, mai ales cand e cu ea goala . Din pacate, asta cu "pe varfuri"...e unul dintre dezavantajele deja discutate p'aici....
Monis, tin pumnii sa nu apara bubele
Si acum, chiar ca pupixuri de noapte buna si somnici pufosi sa aveti!
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali