Trombofilia cauza a infertilitati 36
Raspunsuri - Pagina 13
SARA_HS spune:
Alla, toxoplasma o am facuta in aprilie ( IgG si IgM negative), myco+urea facute in Iunie ( in sfarsit, absente, dupa doua runde de tratament!). Nu stiu daca sunt eu paranoica, dar le-as mai face o data. Crezi ca n-ar avea rost?
Cultura si lysteria sunt facute in 2009, deci sigur trebuie sa le repet.
Mai citeam despre toxo ca doar la femeile gravide ar trebui facuta analiza, pt. ca ele sunt mai dispuse infectiei, din cauza imunitatii scazute. Daca nu esti gravida si contactezi parazitul, in mod normal, organismul uman lupta imptriva lui si nu apare infectia. Asta am citit eu pe undeva pe net, dar o fi adevarat?
De myco+urea sunt ingrozita, pt. ca am scapat de ele f. greu, cu tratament repetat cu doxiciclina ( singurul antibiotic la care erau sensibile si care se gasea la noi in Romanica), care m-a dat rau peste cap.
Maine oricum, merg sa fac cultura de secretie si lysteria. Poate ma decid si in leg. cu celelalte. Fir-ar ei sa fie de bani, ca daca i-as avea as face toate analizele fara sa ma framant atat!! 
Felixutu, pup bebic saltaret! Felicitari! Esti o clexanica cu succes. Mai prind si eu curaj, datorita tie.
Fetelor, scoteti-o pe ARISTICA din butoi, ca ne e dor de ea!!!
Vad ca apar mutante noi. Spor la killarit balarii genetice, fetelor!!

---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
SARA_HS spune:
Denisule, chiar e ziua ta? Asta inseamna cifrele alea din username-ul tau?
LA MULTI ANI SI COPII SANATOSI sa-ti dea Dumnezeu! Si fecioare Maria, cum spui tu ! 

Anna, ma bucur ca te simti mai bine. Doctorii astia, daca nu-s trasi de maneca, chiar ne laas asa, sa ne descurcam singuri!!
Intreba cineva daca poate merge la dna. dr. U fara a o anunta in prealabil. Nu e o idee buna. Te va intreba dansa daca te-a chemat sau nu. Mai bine trimite-i mail azi, ca vei primi raspuns repede! 
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
sunshine4ever spune:
FETELOR cei care ati luat Metafolin, de unde le-ati procurat? Eu am intrebat in n farmacii si doar intr-una se stia de ea, si din pacate nu este in depozit.
Poate ma ajutati voi.
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
denisa220972 spune:
SARA_HS -Eph,
este data mea de nastere.
Multumesc foarte tare fetelor, ma rog la Maica Domnului sa ne apere pe toate.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
honeys spune:
Buna ziua dragelor,
Intrucat eu sunt o mutanta de 667 am fost tare mirata azi sa vad ca Farmacia Dona are Femibion ...uraaa
nr 1 este 49 lei
nr 2 este 75 lei
(cu aproximatie)
Nu stiu daca a adus in tot lantul, dar la Romana la coloane, are.
Va pup si sper sa va fie de folos.
floaredemac spune:
Denisa, LA MULTI ANI SI MUUUULTA SANATATE! Sa vina bebe cat mai repede la voi si sa va insenineze fiecare zi! 
Felix, ma bucur din suflet ca totul este in regula cu bebe! M-am gandit ieri toata ziua la tine, asa ca ai face bine sa te gandesti si tu la mine azi
, ca deseara am eco dupa cum ti-am zis. 
Anna, nu te lasa si trateaza infectia cum trebuie, tu stii prea bine ca nu e de glumit cu asta. Dupa ce ca ai problemele de trombofilie, ar fi pacat sa ramai cu vreo belea din cauza unei infectii urinare tratata necorespunzator! Stiu ca sunt niste dureri groaznice...
de iti vine sa urli!
Magduta10, intreaba direct producatorul (Merck) daca distribuie Metafolin in Romania. Farmacistii s-ar putea sa confunde produsul.
Daca afli ceva, fii draguta si spune-ne si noua, ca poate fi o informatie utila si o punem pe prima pagina.
Am o intrebare: pe 11 octombrie vreau sa merg la d-na dr U, stiti ceva de programul sau, daca pleaca pe undeva sau are concediu?
Stiu ca e devreme sa intreb acum, dar poate are ceva anuntat si voi stiti. Trebuie sa merg la o nunta pe 10 si m-am gandit sa impusc doi iepuri de-odata, mai fac un rand de analize gratis
ca doar de-aia platesc atata la stat si mai vedem ce va fi. Multumesc!
9+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeys Buna ziua dragelor, Intrucat eu sunt o mutanta de 667 am fost tare mirata azi sa vad ca Farmacia Dona are Femibion ...uraaa nr 1 este 49 lei nr 2 este 75 lei (cu aproximatie) Nu stiu daca a adus in tot lantul, dar la Romana la coloane, are. Va pup si sper sa va fie de folos. |
Chiar acum dadeam copy paste la mesajul tau sa le arat si fetelor.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
websoftro spune:
Multumesc SARA_HS pentru raspuns. I-am trimis mail aseara dnei doctor. Ai dreptate, mai bine astept raspuns decat sa bat drumul degeaba pana la Bucuresti. Am asteptat eu atatia ani...ce mai conteaza o saptamana-doua...
lumimar spune:
Denisule,La multi ani ,multa sanatate,fericire cat cuprinde si un bebe sanatos si voios cat de curand

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
maria81 spune:
La Multi Ani ! Denisa
felix ma bucur are mult ca bebe este bine
ruxi pup si pe bebe al tau orice sex ar avea el
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA