Ajutati-l pe David sa traiasca !
David este un baietel de 5 luni , minunea vietii noastre, insa greu incercat de o boala cumplita, cancerul . La numai doua luni, printr-o ecografie abdomnala de control aflam ca are o tumora la nivelul glandei suprarenale . Investigatiile ulterioare au confirmat - neuroblastom, o tumora maligna. Nu te gandesti niciodata ca minunea pe care o tii in brate iti va fi luata de langa tine vreodata. Nu te gandesti niciodata la moarte cand este vorba despre un bebelus care nici nu a apucat sa spuna mama si tata. Doamne, cat de usor se poate trece de la extaz la disperare ! Si cum sa pot lupta pentru viata lui cand la mine in tara ma aflu in fata unui sistem sanitar el insusi in coma ? Cele mai bune sanse le are in Paris, la Instiutul Gustave Roussy, cea mai prestigioasa clinica de oncologie din Europa. Ei ne pot prelua cazul si cer in avans suma de 38 000 euro, suma care ne paseste cu mult veniturile noastre. Acum va rog pe voi sa ne ajutati sa traim bucuria de a-l vedea pe David crescand . Daca crezi ca o mica particica din ce ai tu poate merge catre David atunci te rog fa o donatie !
Banca CR Firenze Sucursala Grant – titular de cont : BUSE ROXANA MARIA (mama)
RO43DARO001800061673EU01 - ptr euro
RO86DARO001800061673RO01 - ptr lei
www.davidbuse.com - pentru mai multe amanunte
Multumesc anticipat tututor celor care ne sar in ajutor.
Cu Dumnezeu inainte!
Raspunsuri
ancadragoman spune:
Imi pare f rau ca treceti prin asta
subiectul este aprobat?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
kid spune:
Sper sa strangeti banutii necesari pentru tratament si David sa se intoarca sanatos acasa.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
alex_andra spune:
Cata suferinta si disperare
Va tin pumnii sa strangeti banii si sa puteti opera puiul
Putem baga la bazar cazul? E aprobat?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
uta_ciun spune:
Roxy, am vrut sa-ti trimit mesaj, dar cred ca nu ai activat PM
Eu lucrez la St Jude Children's Research Hospital, in Memphis, Tennessee, SUA. Este cel mai bun si SINGURUL spital din state specializat DOAR pe cancer pediatric unde NU SE PLATESTE tratamentul.
Stiu ca suna incredibil, dar este adevarat, parintii, daca nu au asigurare, nu platesc nimic. Se trateaza copii din toata lumea
uite site-ul spitalului
www.stjude.org
scrie-mi email uta_ciun@yahoo.com
ca sa fie evaluat cazul, trebuie initiat procesul prin doctorul tau. Daca vrei sa incerci si aici, am sa mai intreb in spital cum se face.
Totul este asigurat familiei, inclusiv cazare chiar si luni de zile.
Uite link pt neuroblastoma
http://www.stjude.org/stjude/v/index.jsp?vgnextoid=a06c061585f70110VgnVCM1000001e0215acRCRD&vgnextchannel=bc4fbfe82e118010VgnVCM1000000e2015acRCRD
Numai bine