Pufi iubiti de 2010 - Casa de piatra micki!(137)
Raspunsuri - Pagina 16
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui livia1980 BUNA Vin si eu printre voi ...am si eu un ingeras de februarie 2010...Alexandru Ioan...minunea vietii mele...a fost un copil planificat nascut prin cezariana programata...Cand stau si-l privesc stau si ma intreb cum am putut sa traiesc atatia ani cu el... Povestea vietii mele a inceput in clasa a XI a cand l-am cunoscut pe sotul meu....:)Ne-am casatorit cand eu aveam 22 ani si el 28(2002).De atunci tot am discutat de copii, dar stiti cum e ....intai casa, bani ca sa ai cu ce sa-i intretii! Si asa am ajuns in 2009 singurei si am realizat ca am facut tot ce s-a putut face si anii treceau si noi nu ramaneam cu nimic(decat cu amintirea unor concedii)...si atunci ne-am decis sa avem un copil.Desi sotul meu ma bazaia la cap de mai mult timp, eu nu eram hotarata. Dar atunci am decis ca e timpul tinand cont si de varsta e care o aveam(29 de ani). Si la doua luni in iunie 2009i-am spus sotului meu:"Vei fi tatic!" Si asa a inceput "odiseea"!Am avut o sarcina minuntata, pe care o doresc tuturor femeilor:dara greturi, fara alte probleme ...eram aceeasi cu diferenta ca ma ingrasam putin cate putin.Planusiem de la inceput sa nu nasc intr-un spital de stat, fiindu-mi frica de ce se poate intampla, tinand cont de nivelul la care este sistemul sanitar de la noi, asa ca ma decis sa nasc intr-o clinica particulara. Si pot sa va spun ca nu-mi pare rau nici o clipa , desi am dat multi bai(cu care as fi putut face oroce altceva) dar chiar s-a meritat. Singurul impediment a fost ca clinica este in alt oras, asa ca in fiecare luna mergeam cu masina cate 2 ore dus 2 intors la controale. Totul a fost perfect pana in ultima zi, si in dimineata zilei de 24 februarie, de Dragobete la 7.10 am nascut prin cezariana o minune de baiat de 3,280kg. La inceput nu eram prea constienta de ce se intampla. Stam si il priveam cand dormea, cum tresarea si nu imi venea sa cred ca el este carne din carnea mea si sange din sangele meu. Incepusem sa-mi fac ganduri ca nu simt ce probabil ar trebui sa simt. Era ca o papusa.Nu-mi trezea sentimentul de dragoste pe care ar fi trebuit. Dar asta a durat cateva ore pana m-am dezmeticit din anestezie:apoi am inecput sa-i analizez fiecare dgetut, urechiusele nasucul, ochisorii...si era atat de mic si de fragil si avea atata nevoie de mine sa-l protejez! Si atunci s-a aprins in mine sentimentul matern...Si am inceput sa-i dau san...la inceput pe langa laptele praf..sa dorm cu el noaptea sa-l tin langa mine sa-i simt rasuflarea care parca imi soptea la ureche:mami! Si pe 1 martie am venit acasa cu "martisrul"!Acasa, plin de baloane si de flori...avusese treaba tati!Si incet incet am renuntat lal apte praf, si am ramas numai pe lapte de la san...si lunile au trecut si la 6 luni aveam un dolofan de 8.500 KG. Si in fiecare dimineata cand se trezeste si ii spun "Buna dimineta,soare!" si el imi zambeste si intinde manuta pe fata mea SUNT FERICITA!Sunt fericita ca traiesc , ca am un inger care imi lumineaza viata. Acum deja avem aproape 7 luni si am inceput sa comuncam cu 'ba-ba" si eu inteleg tot ce spune elsi am inceput cu mancare solida si stam singurei in fund:)Suntem mari de acum! Simteam nevoia de a impartasi si cu altcineva fericirea si implinirea pe care o simt si de aceea am asternut aceste ganduri pe"hartie"! |
Frumoasa poveste. Felicitari pentru pufulete. Sa creasca mare si sanatos. Cum ii spuneti? Sa ne mai spui lucuri despre voi.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
evyme spune:
Neata si de la noi!
Sebi este mai bine, nu a mai facut temperatura, inca mai are cativa mucisori, dar ne descurcam Si partea cea mai buna din toata treaba asta este ca de doua nopti nu s-a mai trezit Ieri nu s-a trezit nici macar dimineata sa pape, ne-a dat desteptarea abia la ora 10.00!! Azi s-a trezit la 7.30, a papt 130ml LP si iar somn pana la 10.00!!! Sa tot avem nopti d-astea! Ma simt atat de bine, ne-am odihnit si noi, am recuperat noaptea de vineri spre sambata...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate
livia1980 spune:
In perioada cand l-am nascut era scandalul cu Mutu, cu sibutramina..asa ca sotul meu a inceput sa-l alinte: SIBU
dar ii spunem si Alexandru...
Mami fericita!
tomaca spune:
citat din mesajul lui evyme Neata si de la noi! Sebi este mai bine, nu a mai facut temperatura, inca mai are cativa mucisori, dar ne descurcam Si partea cea mai buna din toata treaba asta este ca de doua nopti nu s-a mai trezit Ieri nu s-a trezit nici macar dimineata sa pape, ne-a dat desteptarea abia la ora 10.00!! Azi s-a trezit la 7.30, a papt 130ml LP si iar somn pana la 10.00!!! Sa tot avem nopti d-astea! Ma simt atat de bine, ne-am odihnit si noi, am recuperat noaptea de vineri spre sambata... din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului filmulete Sebi O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR ... inca 3, daca se poate |
Bravo, bine ca a trecut.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
lucia2000 spune:
Salutari si de la noi.
Am vorbit acum cu ioana_fota si mi-a zis ca dandanag e ok, au fost la munte, s-au distrat. Au avut si o pomana de facut...
Deci ocupata dar sunt bine.
Iar despre Ioana...
Pot sa va spun ca Alexandra are un coltisor si e cam maraita asa ca Ioana nu prea are timp sa intre pe forum.
In schimb va saluta si va pupa pe toate.
lucia2000 spune:
Livia bine ai venit
Scrie repede mai multe mesaje ca sa scapi de moderare si sa te putem citi in timp real.
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
da si eu calc...ale lui....da? so_acra....ptr mine n-as calca deloc.....uneori chiar nu imbrac cu lunile unele haine..ca trebuie calcate mai mami...cum faci tu mancare cu el catzarat pe tine???? cate kg are....???????? mi se pare criminal...sa-i tii ditamai pachetul de peste 8 kile in bratze...io deja nu mai pot.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
avea 8.1 kg la 7 luni. acum ce sa zic cred totusi ca wrapul asta distribuie f bine greutatea, nu ma resimt ... desi coloana mea e cam vraiste pe radiografii.
decenuela spune:
citat din mesajul lui livia1980 BUNA Vin si eu printre voi ...am si eu un ingeras de februarie 2010...Alexandru Ioan...minunea vietii mele...a fost un copil planificat nascut prin cezariana programata...Cand stau si-l privesc stau si ma intreb cum am putut sa traiesc atatia ani cu el... Povestea vietii mele a inceput in clasa a XI a cand l-am cunoscut pe sotul meu....:)Ne-am casatorit cand eu aveam 22 ani si el 28(2002).De atunci tot am discutat de copii, dar stiti cum e ....intai casa, bani ca sa ai cu ce sa-i intretii! Si asa am ajuns in 2009 singurei si am realizat ca am facut tot ce s-a putut face si anii treceau si noi nu ramaneam cu nimic(decat cu amintirea unor concedii)...si atunci ne-am decis sa avem un copil.Desi sotul meu ma bazaia la cap de mai mult timp, eu nu eram hotarata. Dar atunci am decis ca e timpul tinand cont si de varsta e care o aveam(29 de ani). Si la doua luni in iunie 2009i-am spus sotului meu:"Vei fi tatic!" Si asa a inceput "odiseea"!Am avut o sarcina minuntata, pe care o doresc tuturor femeilor:dara greturi, fara alte probleme ...eram aceeasi cu diferenta ca ma ingrasam putin cate putin.Planusiem de la inceput sa nu nasc intr-un spital de stat, fiindu-mi frica de ce se poate intampla, tinand cont de nivelul la care este sistemul sanitar de la noi, asa ca ma decis sa nasc intr-o clinica particulara. Si pot sa va spun ca nu-mi pare rau nici o clipa , desi am dat multi bai(cu care as fi putut face oroce altceva) dar chiar s-a meritat. Singurul impediment a fost ca clinica este in alt oras, asa ca in fiecare luna mergeam cu masina cate 2 ore dus 2 intors la controale. Totul a fost perfect pana in ultima zi, si in dimineata zilei de 24 februarie, de Dragobete la 7.10 am nascut prin cezariana o minune de baiat de 3,280kg. La inceput nu eram prea constienta de ce se intampla. Stam si il priveam cand dormea, cum tresarea si nu imi venea sa cred ca el este carne din carnea mea si sange din sangele meu. Incepusem sa-mi fac ganduri ca nu simt ce probabil ar trebui sa simt. Era ca o papusa.Nu-mi trezea sentimentul de dragoste pe care ar fi trebuit. Dar asta a durat cateva ore pana m-am dezmeticit din anestezie:apoi am inecput sa-i analizez fiecare dgetut, urechiusele nasucul, ochisorii...si era atat de mic si de fragil si avea atata nevoie de mine sa-l protejez! Si atunci s-a aprins in mine sentimentul matern...Si am inceput sa-i dau san...la inceput pe langa laptele praf..sa dorm cu el noaptea sa-l tin langa mine sa-i simt rasuflarea care parca imi soptea la ureche:mami! Si pe 1 martie am venit acasa cu "martisrul"!Acasa, plin de baloane si de flori...avusese treaba tati!Si incet incet am renuntat lal apte praf, si am ramas numai pe lapte de la san...si lunile au trecut si la 6 luni aveam un dolofan de 8.500 KG. Si in fiecare dimineata cand se trezeste si ii spun "Buna dimineta,soare!" si el imi zambeste si intinde manuta pe fata mea SUNT FERICITA!Sunt fericita ca traiesc , ca am un inger care imi lumineaza viata. Acum deja avem aproape 7 luni si am inceput sa comuncam cu 'ba-ba" si eu inteleg tot ce spune elsi am inceput cu mancare solida si stam singurei in fund:)Suntem mari de acum! Simteam nevoia de a impartasi si cu altcineva fericirea si implinirea pe care o simt si de aceea am asternut aceste ganduri pe"hartie"! |
MI S-A FC PIELEA DE GAINA...m-ai fc sa-mi aduc aminte de acele momente..unice
si eu tot...soarele meu ii spun...
sunt sigura ca o sa-ti placa pe la noi...vei gasi tot timpul...raspunsuri la intrebari....un umar virtual...pe care sa te plangi...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Si eu pe aici...ce vreme!
Lidia welcome!
LML Daria (cu scuzele de rigoare)!
LML bbto si Andreea!
Azi n-a mancat fructite...si-a facut greata si a scos lapticul afara.
Ieri i-am dat peste cu legume...a mancat vreo 10 g. Sa vad ce mai gatesc si azi degeaba.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg