Moldovence aspirante sau gravidute(27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Atunci cred ca e putin probabil sa ne fi intalnit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

delphi..iti multumesc ca ai modificat prima pagina....

dar acum apar de 2 ori....stergeo pe prima si lasa doar ultima cu textul ala frumos al meu....

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

la mine in fam nu stie nimeni de intentia si dorinta noastra..doar parintii nostri si cam atat

in rest de ce va zice si va barfi lumea ma va durea fix in

iar daca voi vedea ca sunt cometarii asupra mea si a copilului meu..voi declara cu aia...

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Nici noi nu am discutat cu nimeni deocamdata, doar cu parintii, despre intentiile noastre.Toata lumea spune:"Ce va trebuie bataie de cap, nu va e bine si asa?" Ne e bine, dar simt ca mai lipseste ceva ca sa fim impliniti. Degeaba muncesti,te zbati,daca nu ai un copil. Fara copii viata e pustie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
scuze ca dau buzna in ciorba voastra, dar vreau sa o salut pe pogonici(am fost colege de laparoscopie)...iubita bravo sa va ajute Dumnezeu sa primiti ce este pus bine pt voi, un bebe exacta asa cum trebuie sa fie....si noi ne-am gandit la adoptie, dar am zis sa mai incercam vreo 2-3 ani si cand ma voi apropia de 30 de ani incepem actele.
va puuuup si va doresc multa sanatate

didi

Mergi la inceput

2-3 ani pana la 30.Eu am trecut demult! Esti o norocoasa pentru ca mai ai timp la dispozitie! Sotul meu merge pe 42 si deja s-a gandit ca va fi atunci cand va avea copilul lui majorat.Daca reuseam de la inceput aveam copil aproape cu buletin. Dar n-a fost sa fie!

Mergi la inceput

xdidi...draguta iti multumesc frumos ca ne esti alaturi ....mie dor de acele timpuri din iunie iulie...pe atunci nu stiam soarta ce intorsatura va avea la noi...

sa stii ca am facut tot ce am putut omeneste si posibil noi...dar semnele ca ceva nui ok au inceput deja sa apara la primul pas in a face FIV ...si atunci am spus STOP...cred ca ne chinuim in zadar...si pshic eram la pamant...eram apropae de depresie amandoi si am zis ca nui bine ce afcem si de aceea am zis..stop..

sincer numi pare rau de loc de aceasta decizie a noastra si astept clipa acea care ne va schimba viata in orice moment..noi suntem pregatiti

referitor la varsta...nu stam nici noi prea bine deja ...avem ceva ani..si ne speriem daca mai asteptam in a mai apare minuni...dar la noi minuni sunt doar cu banii multi ptr nnnnnn FIV uri....ceea ce nu imi permit nici macar unul in acest moment

Mergi la inceput

imi place animatia de aici...

eu ascult acum

si savurez orice povestioara de la capitolul ce ma fascineaza pe mine in acest moment...A.....a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

pinuta stiu ca sunt destul de tanara sa ma stresez(asta imi zice toata lumea din jur), dar deja au trecut 2 ani de la prima operatie...am facut-o si pe a doua si cine mai stie ce voie mai face....eu vreau 2 copii pana la 30 ani, am 25 deci eu zic ca 5 ani imi ajung ...macar unul sa trecem pe lista. Am zis si o repet , daca n-ar fi fost forumurile aste poate nu m-as fi stresat prea tare , ca deh mai am timp....dar timpul zboara si ce s-o mai lungesc cand am burtica varza...daca se va intampla vreo minune naturala mai conteaza si inca una adoptata?
va pupic si succes, e greu cu adoptia , mai ales la noi in romanica, noi n-avem casa noastra..eheh de asta zic ca inca vreo 2-3 ani vor rezolva unele probleme
va puuup inca o data

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

o cafea, o maslina, o praji straina da careva pe aici?
neata fetele.
las o pt cine pofteste, iar la cate un pahar cu lapte.
saptamana minunata sa aveti

Mergi la inceput