Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetelor, eu fug la o plimbarica prin parc si o mancarica la restaurant. Ma scoate sotul . Sapt asta am implinit 3 ani de casnicie.

20+ cu si mamica ingerasului Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna fetele
Madalina...bine ai venit, sarcina frumoasa si nastere usoara la multi ani pentru aniversarea casatoriei si multi ani inainte fericiti!!

eu am prog administrativ azi..acum m-am umplut de nervi si urlete cand am vazut ca mi-a cazut sfoara cu haine de pe balcon...toate hainele mele albe si frumoase imprastiate pe jos...am bagat iar la spalat
cand le-am vazut pe jos am inceput sa tip in bucatarie ''ahhh...ceapa masii de treaba..nu se poateeee'' al meu sot disperat fugind spre mine ca nu stia ce se intampla, alearga ca chioru si da peste ligheanul cu apa cu care spalam pe jos..peretii mei miros acu a nea proper cu lamaie..si sunt zoaie peste tot ..deci alte tipete si normal ca o iau de la capat cu smotruitu..hmm
sau le las asa si ma culc pana nu fac iar boacane, nimic nu mi-a iesit azi

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

eu ieri am fost la un eco k nu mai simteam bebelusul de 4 zile si nu am scapat de gura sotului.(dar pana la urma a reusit sa ma puna si pe mine pe ganduri).bebe este bine,eu am aceleasi probleme cu noada...mi-a zis doctorita sa imi pun sotul sa imi faca masaj in fiecare seara cu un unguent.
Astazi dimineata am repetat si eu analizele...marti o sa am rezultatele.
Mai este cineva care repeta toxoplasmoza lunar?k mie asa mi-a zis doctorita.eu repet igm.

19+ cu posibil Medeea

de_ea, nici eu nu am imunitate la Toxoplasma, insa dr. mi-a recomandat sa repet analizele la doua luni.

[21+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines
...eu am prog administrativ azi..acum m-am umplut de nervi si urlete cand am vazut ca mi-a cazut sfoara cu haine de pe balcon...toate hainele mele albe si frumoase imprastiate pe jos...am bagat iar la spalat
cand le-am vazut pe jos am inceput sa tip in bucatarie ''ahhh...ceapa masii de treaba..nu se poateeee'' al meu sot disperat fugind spre mine ca nu stia ce se intampla, alearga ca chioru si da peste ligheanul cu apa cu care spalam pe jos..peretii mei miros acu a nea proper cu lamaie..si sunt zoaie peste tot ..deci alte tipete si normal ca o iau de la capat cu smotruitu..hmm
sau le las asa si ma culc pana nu fac iar boacane, nimic nu mi-a iesit azi

Simo 23

Shines,eu zic sa le lasi asa! Si eu am patit odata asa cu rufele, mama, ce m-am infuriat! Sotul tau saracu` venea fuga, nu-l certa...
Mai esti supi la seviciu? Lasa, ca trebui sa mai fie si enervari... Eu am un etalon: suntem sanatosi? Atunci restul e detaliu...

De-ea, nici eu n-am imunitate la toxoplasmoza... nu mi-a mai dat s-o repet deloc, am facut analiza asta cind eram in 6 saptamini... si ma cam streseaza si pe mine, ca deh, am mai mincat pe colo, pe colo, la restaurante, cu ce cutit or taia pinea, cum or spala legumele din salata, soacra-mea sigur pune cartofii pe masa pe care punem farfuriile, maica-mea nu spala temeinic fundul de lemn dupa ce taie carnea cruda, cu mina de carne pune pe sticla de ulei, eu pun apoi si maninc salata...de-astea. Dar cred ca multe fete (sa zic majoritatea?) n-au avut toxo. Doamne-ajuta!

Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 20s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

de_ea, am vazut prin primavara cand inca nu ma interesa prea tare, la Cristal pe Unirii, la Mall langa Gabriel unde are sau avea un raion ptr bebe si gravida. Eu oricum astept sa se deschida magazinul asta nou Family Center ca sigur vor avea oferte promotionale. Plus ca vazusem si prin bazar odata...de cauti, sigur gasesti...La pantaloni nu m-am uitat ca nu m-a interesat niciodata dar sigur sunt mai ieftini de cauti.
Mult succes!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Ma doare burtica!
Am luat un no spa, dar parca nu si face efectul. Oare ce sa fie? De abia marti are dr program. Ce fac pana atunci? Sper sa nu pateasca bebele ceva.

23+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

vasi pe tine te doare burtica, pe mine capul....

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

hello burtici. Am aparut si eu in peisaj.
Sunt putin mai mult dezamagita ca din ce am cautat azi nu am gasit nimic. Am fost si la Babyexpo si concluzia ramane ca imi iau lucrusoare de prin Cora si Europa/Dragon. M-am gandit ca poate gasesc in Europa fir de mohair sau alta ata de tricotat....PAUZA. Nu exista. Acu nush de unde fac rost sa impletesc la bebe meu paturica. Ca din cate am inteles nici in Obor nu gasesc.

Bun venit noilor burtici. Sa aveti o sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi si la termen.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

laura nu plange, vino in piata la vitan si gasesti ate pe alese

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirela as veni, dar nu stiu cum sa ajung acolo.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput