Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

hello!
A fost o zi ploioasa rau de tot. As fi iesit la o plimbarica prin parc si multe mi-ar mai fi placut sa fac daca ma ajuta vremea un pic.
Ce harnicute sunteti: una gateste, cealalta merge la cumparaturi : aprige foc. Mirela, ce burtica mare si frumoasa ai! Si imi plac lucrusoarele cumparate de tine...si ce te stii la tricotat...

Am intrat doar sa salut si sa urez un inceput de saptamana minunat fara problemute!
Va pup!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Fetelor, si la mine sunt contractii, destul de dese, chiar daca nu sunt dureroase de niciun fel...in general, mi se tzuguie burtica in partea dreapta, in zona buricului...am luat no-spa, la sfatul doctorului, dar intaririle zonei continua...e ceva de ingrijorat?

fluturas 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

aaa..tot vroiam sa zic ceva de ieri da m-am luat cu altele:

Mirela..si eu am experimentat durerea-arsura aia de burtica, noaptea cand mi-am schimbat pozitia prea brusc..am patit de vreo 3 ori deja..iar ultima data a fost chiar de intensitate inalta...adica ma ardea bine si a tinut destul de mult si ma tot chinuiam sa ma asez cumva sa treaca..la fel patesc cu ligamentele de la picioare..zici ca ma rup cateodata cand ma misc prea brusc...de-ale sarcinii

Eu azi m-am luptat cu contractiile la greu..de la 6 pana acum am numarat deja 7, si destul de urate.am luat no-spa si magne repede.
M-ai speriat Madalina cu contractiile, ma duc peste dr ca nu e deloc normal..

In cursul saptamanii am contractii la volan din cauza gropilor din oras..care sunt foarte multe , iar eu cum fac 60 km zilnic in masina..gasesc o gramada si nu le pot evita pe toate..mama lor de primari dobitoci

Simo 25 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Si eu ma confrunt cu contractii nedureroase mai rar ce e drept, apar mai ales cand stau f mult intinsa in pat cu fata in sus si picioarele intinse, sau daca stau f mult in picioare(de ex metrou sau munca daca am prea multe probe).

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Laura de ce nu iti iei o masuta din aia de papi la pat sa pui laptopu p ea? eu din aia am si e super bine k nu imi mai amortesc picioarele, nu ma mai atinge deloc sa simt fierbinte si pot sa ma misc linistita.

Simo sa ai o sapt usoara si fara contractii

Madalina imi pare rau pt bb care l-ai pierdut.
lasa k de data asta totu o sa fie bine

Angie te asteptam cu poze

cam asta am retinut. scuze..dar sunt varza..
de la ora 5 nu am dormit deloc..dupa am plecat..am ajuns la 6 aksa si de atunci am musafiri
nu am scapat nici acu de ei..
ma doare capu si abia imi tin ochii deschisi.
sper sa plece repede si sa ma bag la nani k nu mai pot
maine iar e zi de leneveala k sa imi revin

ma apuc si de capitl nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAPITOLUL 70

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput