Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Seara buna fete dragi!
Nu am mai scris de cand am fost la eco pt ca incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca sigur e baiat... Acuma sa fie sanatos, ca tot nu mai pot schimba nimic!
Da am venit tare dezamagita ca nu mi-a zis mai nimic despre bebe, decat ca e bine si e baiat sigur. Nici o masuratoare, nici o poza, nimic, nimic
Pup fetele bolnavioare sa le treaca odata!
Si le urez BUN VENIT celor noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

scuze ca raspund dupa 100 ani da netu asta merge cu spatele

+20

Aly si bebe sugaretz va pupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mirela,am sunat deja la nr ala,nu mai are.
Am o cunostinta care au un lanta farmaceutic,am vb acuma cu ma-sa,alta duda si aia,cica se feca de la animale.Io-i explic frumos ca aia e toxoplasma,ea nu,ca stie mai bine...
Ma rog,am lasat-o asa si i-am zis ca daca afla ceva sa ma anunte.Cati destepti pe lumea asta,ma mir cum mai rezistam noi astia,mai tantalai

20+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Baby,nu-mi vine sa cred,esti o draguta.
O scanez si o trimit,lasa-mi pe privat nr tau si cand vine ametitu de la sala il pun sa-mi care imprimanta la pc,ca la lap nu merge si o trimit.
Pai cred ca tot la fel...daca nu Josamicina...Josamicin.Alea din BG au inteles.

20+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Aly asta e substanta activa josamicina(in engleza josamycin).

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

fetelor in sfarsit au ajuns pantalonasii de la Rodina//imi vin la fix...nu stiu cat o sa le pot purta..dar imi vin beton acum
DE luam 42 nu le puteam trage pe mine
Alea office sunt super comozi...numai im i trebuie o camasuta frumoasa
la ele

Tunde fix 18 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

emoticoane puse de fiu meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Shubulina, inainte sa-i dai pumni in cap ”ametitului” intreaba medicul, de fatza cu el, cum ai facut-o , daca se ia etc. Eu nu plec nicaieri, dar cred ca trebuie sa trimiti pe cineva cu reteta originala, ca stiu ca ei o opresc atunci cind iti dau medicamentul, sa nu-l iei pe acceasi reteta de 7 ori.

Roxx, e semn bun cu tzitzi. Eu asa am avut la prima sarcina si dr. a zis ca voi fi laptoasa si laptoasa am fost!

Mada, tu zici: ”Gabi...corect ce spui,sa studiezi problema inainte, dar ceea ce ai evidentiat tu cu rosu acolo nu se aplica si in cazul nostru omega e de 3 feluri 3-6-9 la proportia dintre ei se refera, tre sa fii mai selectiva cu informatiile.”. Pai eu tocmai de proportii vorbeam, adica daca iei de capul tau prea mult omega 6, de exemplu, anihilezi efectul domnului omega nr.3, deci mai rau faci. Asa cum zicea si Foxy, stiu oameni carora le-a fost rau de la omega 3 luat aiurea. Reciteste si tu ce-am citat, poate sunt eu mai batuta in cap si n-am inteles...

Voi ce mai mincati? Ca eu nu mai am chef de nimic...

Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 19s.

Mergi la inceput

crit mario mama tata

Mergi la inceput

Gabi,mai glumeam si eu...mi-a zis dr ca nu numai asa se contacteaza.

20+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput