Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu a trebuit sa o sun vineri pe doctorita pentru ca desi urmam tratament cu Gynipral pentru contractii de 5 zile, contractiile mele aveau aceeasi frecventa (4-5/zi). Mi-a spus sa maresc doza si am inceput sa resimt toate reactiile negative pe care le dau: calduri, transpiratii, stare de sufocare. Nu am putut sa dorm deloc asta-noapte. Si contractiile tot acolo sunt. Ca sa nu mai spun ca am observat ca sunt de 2 feluri: unele care imi intaresc si deformeaza tot uterul (pe acestea le numar eu) si unele pe care le simt doar la baza uterului, in rest uterul fiind doar un pic mai tare decat de obicei. Aceste sunt atat de dese incat nici nu le pot numara. Voi de care aveti? Acestea din urma (mici cum le spun eu) imi dau si acea presiune de care ziceati si voi.
Maine dim ma duc iar la spital sa vad ce zice dr. Poate ma interneaza iar.

20+ cu si mamica ingerasului Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!

mada, multumesc..

RaluKara, ma bucur ca te simti mai bine si spor la invatat..

Madalina,tin pumnii pe maine sa fie bine..ai grija de tine

Bebelu, asteptam pozele cu lucrusoarele..

ce pofta mi-ati facut fetelor cu crosetatul,..de saptamana viitoare ma apuc si eu..

mami de Ariana (30.10.2005) si 20+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mada vezi ca ginipralul da tensiune mica si puls mare
cred ca perfuzabil ar fi mai bine

si mie mi se mai intareste burta, iau ori o nospa ori magneb6

ai grija

+21 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Mie mi-e foarte frica de aceste contractii pentru ca la prima sarcina mi-au provocat sangerare. Eu aveam placenta praevia centrala (imi acoperea in totalitate colul), dar nu sangerasem de loc pana la 28 sapt. Cand am intrat in 28 sapt au inceput contractiile si dupa 3 zile am sangerat prima oara. In spital mi-a spus dr. ca aceste contractii imi misca uterul si trag de col, iar placenta fiind chiar acolo deasupra a sangerat. Oricum, timp de 5 zile am stat in spital cu cele mai puternice tratamente anti-contractii si nu s-au oprit. Dupa 5 zile am avut o a doua sangerare masiva si au trebuit sa imi faca cezariana ca puteam muri si eu. Fara contractii poti ajunge cu placenta praevia si pana la termen. Bebelusul, Filip Andrei, a avut 1.3 kg si mi-au spus de la inceput ca sansele lui sunt minime. A trait 2 saptamani. Ceea ce ma bucura enorm e ca am apucat sa-l botezam in spital.

20+ cu si mamica ingerasului Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)

Mergi la inceput

mada ai mare grija cu contractiile

Mergi la inceput

Fetele, trebuie sa plec. Ma trimite sotul in pat sa ma odihnesc. E asa de dragalas cand are grija de mine. Profit si eu in perioada asta.

21 cu si mamica ingerasului Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)

Mergi la inceput

mada, odihna placuta

eu am bafta ca al meu a cumparat inca un laptop anul trecut si stau cu el in pat, altfel ar fi greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am revenit din Cora. Bine inteles ca iar am cascat gura 20 min la raionul bebe. E boala mea. MI-am luat niste uscaturi de rontait si fructe pt munca. Mi-a prins bine plimbarea..

Mirela si noi avem un calculator si un laptop, eu deobicei stau cu laptopul in brate in pat.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

eu il tin langa mine pe un suport, niciodata in brate
mi e frica sa nu le faca rau la motani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Nu-l sprijin pe burta ci pe genunchi. Nu am suport pt laptop c sa-l tin langa mine. daca se infierbanta se inchide singur

Laura

23+ cu

Mergi la inceput