Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

da, are statie la piata

+21 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Perfect. Am sa trag o fuga intr-o zi inainte sa plec la munca.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Perfect. Am sa trag o fuga intr-o zi inainte sa plec la munca.

Laura

23+ cu

cand vrei sa vii, poate mi dai un tel si te astept in statie si merg cu tine, eu stau aproape

Mergi la inceput

Sigur. Sa vad intr-o dimineata pe la 10-11 asa sa pot ajunge pana la 13 la Unirii de unde trebuie sa iau mirobusul pt munca.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Eu am fugit la un somnic. vb cand ma trezesc.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

laura somn usor

eu am pus sa fac o mancare de mazare cu pui
fac si niste mici pe grill, am si niste creveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

mirelush, ce burtica frumoasa!! si de pulovarase...nici nu mai zic ! Eu am mai scris pe aici ca va invidiez, pe toate care stiti sa tricotati...

_
BB e deja pe drum
Roxana 23+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

roxi am o burta de 9 luni
ma intreaba lumea cand nasc

nu i greu de tricotat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Inchid calc ca plecam la mama, la ea luam pranzul de obicei duminica, ma mai scuteste pe mine de o zi de stat in bucatarie Si sa stii ca o sa-mi caut andrelele pe la ea pe acolo, sa vedem daca mai iese ceva...

_
BB e deja pe drum
Roxana 23+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Pupici la burtici
Ariana..vazut printzesa frumoasa foc
Mire..burtika dubla ce ai lucrat tu acolo! super, sa vii sa ma inveti si pe mine frumoase nume
Shine...se pare ca e odiseea cu Mateiutzi si noi tot posesori de Matei suntem la burtika
Si pe mine ma streseaza contractiile nedureroase, ma lasasera dar de vre-o doua zile iar sunt frecvente, astept vineri sa ajung la dr sa vedem care-i treaba cu dl.col
Roxx..si noi suntem la fel rasfatati cu mancarea, sambata la mama si duminica la socrela, inca nu ne-au intarcat

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> 23+ Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput