Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

buna dimineata !!!
o pentru cele care nu mai dorm la ora asta, dar cred ca sunt singura. Nu ca n-as avea si eu somn, ba din contra, imi cade capul pe birou, dar a trebuit sa vin la servici pt ca maine avem o zi importanta si trebuie sa imi termin urgent toate actele, asa ca sus pe baricade. Daca nu mergeam aseara la nunta , nu era problema, dar a fost foarte frumos si m-a pus cucu' sa stau pana pe la 3, deci... cine mai da o cafea, doua, trei, ...??? poate ma trezesc si eu sa fiu buna de ceva???
in fine, va pupacesc , sa aveti o zi cat mai frumoasa.
Duminica placuta!!!

Happy 22+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

'Neataaa!!!!

Dau si eu o cafeluta

mica_daria nu esti singura, ma plimb si eu prin casa de pe la 8. dorm de pe la 10 si mi-a ajuns...
iti tin pumnii sa rezisti si sa termini repede la munca.

noi am luat carucior de la targ, desi a fost nebunie am rezistat am gasit caruciorul pe care il doream cu vreo 200ron mai ieftin decat in magazine sau pe internet si are si mai multe dotari, asa ca suntem foarte incantati. l-am montat, l-am plimbat prin casa

in rest nici mie nu mi s-a parut cine stie ce targul. imi cam pare rau de hainutele de la prenatal fashion, ca am zis ca ma intorc la plecare si bineinteles ca nu mai aveam chef... asta e, o sa trec prin titan sa vad ce au ca pe site sunt altele si mai scumpe.

o zi frumoasa sa aveti!!!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

si eu sunt treaza, nu pot dormi pana tarziu

ciudatica sa i placa caruciorul puiului tau

am gasit si eu unul de la primii pasi, dar diliul meu de sot a zis ca ce facem cu el la iarna????
aveau si scoici super ieftine cu doar 148 lei

o sa intru sa le iau de pe siteul lor, ca cica le au la acelasi pret

ralu, duminica nu i deschis dragonul rosu

pupi fetelor

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata si de la mine.
Si eu sunt treaza de la 7.30 si ne tot gandim ce sa facem azi...

Mirela si noi ne-am gandit la inceput la fel... ca daca sa luam caruciorul de acum, ca e iarna, ca nu cred ca are rost... dar ne-am gandit ca iarna in inseamna neaparat zapada si asta nu inseamna ca nu-ti scoti copilul 3 luni afara.
Eu ma pot mandri cu sotiorul meu ca studiaza site-urile cu atentie... ce ar mai fi care sa-i putem lua lui bb, la magazin e cu ochii-n 4 dupa articolele de copii... ce mai... sa-mi traiasca!
Cea mai recenta achizitie luata la insistentele lui: carusel muzical pentru patut !

ciudatica asteptam poze cu caruciorul tau!

mica_daria sa ai spor la lucru (chiar daca e duminica si mori de somn)!

Ralu' acum ca am vazut si eu in oferta de la Sensiblu despre ce e vorba bag mana in foc ca e doar sterilizatorul, fara bibe. L-am vazut si la noi la Sensiblu si ne tot gandeam daca sa-l luam sau nu... Si alea de la Avent sunt mult mai scumpe chiar si ca cele de la Chicco, asta e concluzia mea.

Si eu analizele le-am facut doar la inceput si acum mi-a zis ca sa le repet in noiembrie (sa fie cat mai recente inainte de nastere pentru a nu mai trebui repetate inca odata la spital). Nu mi-a dat Torch-ul de repetat... ma gandesc si eu ca daca Doamne Fereste se pozitiveaza acum... nu cred ca mai e cazul de avort si nici tratament nu exista pentru asa ceva!

Simo si eu simt cateodata jena aia... ca o presiune, nici nu stiu s-o explic. Acum doua dati cand l-am intrebat pe dr ca dc e vreo problema cu contractiile astea mi-a zis ca nu, ca-s normale si ca e felul uterului de a se pregati pentru nastere.
Data trecuta i-am zis ca simt aceasta presiune cateodata si atunci a zis ca mai bine sa ma consulte pe masa sa vada daca nu cumva s-a deschis Doamne Fereste colul (dupa cum spuneai si tu Tunde). Concluzia a fost ca e ok, lung si inchis.
Cat despre placenta a spus ca s-a mai ridicat si ca da semne ca se ridica in continuare.

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

fetelor unde e postata lista ca sa i o arat la sot sa se lamureasca si el

Mergi la inceput

Na ca am gasit-o. Cu greu...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156117&whichpage=14

sau

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156179&whichpage=7

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

sarna iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata

am baut cafeaua de vreo jumatate de ora..acu ma chinui cu o banana si un pahar de lapte rece, pana imi revin si pregatesc masa.
deocamdata imi stresez sotul sa mearga sa imi spele masina..da el cica ploua azi si nu are rost..ba are rost daca nu vrea omor acusi

ma omorati..eu nu am cumparat nimic..tot am zis ca iau si eu macar o caciulita ceva sa zic ca am luat...dar nimic
inca astept..nu stiu ce

Simo 25

Mergi la inceput

a belit al meu niste ochi cand a vazut lista

eu ma gandesc cum sa amenazez dormitorul, cum sa fac loc la 2 bbi si el e visator

Mergi la inceput

Simo poate astepti sa vina bb si apoi sa cumperi!?!
Sau vrei sa ti le aleaga si tie soacra?
Si da... are dreptate dl sot - vine ploaia!

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput