Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 4
BraveGirl spune:
Ana, tu ma imbolnavesti ...imi vine sa ma duc sa cumpar, mai ales ca n-ar fi nici un efort. Dar nu ma lasa sotul ...leagan Graco am, dar Arianna n-a prea fost fan, v-am zis ca nu e dotat cu tzitzi
Daca la Arianna si eu mi-am facut n-spe planuri, acum sunt hotarata sa-l las pe bubu sa-mi arate ce vrea, eu doar sunt aici sa-l ascult. nu mai ar rost sa-mi fac eu planuri pe n-ani, ca mi-a aratat fii-mea cine dicteaza.
Mi-a venit scaunul de alaptat. E super...atat de comod.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
amelia_ilie spune:
M-am uitat iarasi la pozele din album. Pai nu ma mai joc! Aveti niste glezne finutele de numa, iar eu sunt un elefant, abia mai stiu pe unde-mi sunt situate... nu zic, in we, cand stau mai mult acasa si ma maiodhinesc, se mai zareste o urma de glezne, dar in cursul saptamanii, zici ca n-am avut niciodata asa ceva. Am niste picioare ca suncutele omuletului de la Michelin . Cand s-or desumfla si piciorusele mele ?
26+
bb_alinus spune:
Si aici landoul : http://www.babypark.nl/reiswieg-stokke-xplory-2010-purple.html
Alina (32 sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
Joy21 spune:
N-am avut net 2 zile.... greu! Vad ca vorbiti despre carucioare. Eu am gasit varianta (optima, sper) pt mine, Sofia si Leon http://philandteds.com/products/push/sport Il avem deja, pe cel in varianta verde si l-am gasit si la un pret f ok (l-am cumparat de la cineva care il folosise pt scurt timp). Sunt super incantata, se manevreaza usor, greutatea e ok, se strange bine. Sunt curioasa cum va fi cu 2 copilasi
Ana, arata f bine caruciorul in alb, asa, echipat de iarna. Banuiesc ca daca au pus ei blanita e safe (sa nu inspire ceva par bebelusul). Dc iti place mult si te tin finantele, go for it Orice altceva ti-ai lua cred ca ti-ar ramane gandul tot la acesta.
Victoria, mami de Anna Sofia, 31+ cu inimioara
David Lloyd George
alinushca spune:
Am gasit un site f interesant despre cosmetice care are si o sectiune despe cosmeticele pentru bebelusi, in legatura cu ce contin si cat sunt de periculoase/safe pentru sanatate:
http://www.cosmeticsdatabase.com/browse.php?maincat=skin+care+(baby)
check it out!
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 32
kokorinusha spune:
kokorinusha DN 29.01.1990 UM 20.02.2010 DPN 27.11.2010 cu Luca Stefan
nu m mai ignorati v roooooog:(
28+ cu Luca Stefan
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie Bine v-am regasit burtici! Doura, bine ai revenit! Am fost si noi azi la babyexpo si ne-am ales cu cateva chestiute: cosmetice Bubchen (imi place la nebunie mirosul lor), niste scutecele si servetele umede Pufies (un pachet mic, ca vreau sa testez si abia dupa vad ce-i place mandrei mele) si cam atat. Am ajuns acasa rupta de picioare si oboseala, plecata de la 6.15 dimineata si ajunsa inapoi dupa ora 19. Greu, dom'le, cu gravidele... Am studiat la expo carucioare, ne-a placut Inglesina, dar are un pret... mama-mama. Ne mai gandim. Si mai cautam si pe net, sa vedem ce si cum si daca pana la urma ne intindem la preturile lor. Si asta-i greu . 26+ |
La noi toate cunostintele noastre ne-au recomandat produsele de la BE Safe(scoica, scaun masina pt cd va fi mai mare, carutz, eventual landou). De fapt, ultimile doua sunt produse TTK, daca retin eu bine.Insa cei de la standul Be Safe de la Baby Expo se ocupa si de livrarea acestor produse TTK. Au zis ca este o mare diferenta intre acestea si oricare alt produs de pe piata. Cand ne uitam noi la modele, venise o familie care luase pt cea mica acum o luna carutz de la o firma renumita si au zis ca este o mare porcarie si ca iata-i acum, dupa o luna, cumparand un alt carutz la recomandarea cunostintelor lor, de la Be Safe. Nsh ce sa zic!Adevarul este ca erau asa de usoare!!!
31+
crisis81 spune:
Natza! Nu ca as fi dormit azi noapte, dar macar trag sperante de acum pana la pranz sa dorm.
Mai tarziu ma duc la botez si sunt "foarte incantata". Butucii mei nu intra in nici o pereche de incaltari, cu balerini si rochie imi sta ca naiba deci pur si simplu nu stiu cu ce sa ma imbrac.
Cris mami de Teodora si 33+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie