Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ana al meu e dezastru in casa. Dupa 2 ani de stat impreuna ne-am luat insa femeie, ca nu se mai putea. Acum e disperat, daca nu vine o data femeia, imediat remarca, si ma intreaba de ce nu a venit

Asa si la mine, lasa dezastru in bucatarie. Si ma dispera si pe mine, mai ales cand face firimituri pe jos (aparent nu poate sa manance fara sa se cunoasca pe podea unde exact a stat cand manca).

Dar de cand sunt gravi, a invatat unde e locul mopului in casa, si strange dupa motan si pisica Ce ma amuza cand il vad cat de nenatural, concentrat si constiincios face taskurile astea Insa cu spalatul la masina, a incercat o data (acum aprox 9 ani), si-a facut toate sosetele roz - le pusese impreuna cu un pantalon de al meu de pijama, si a declarat ca nu se mai atinge de obiectul asta malefic

Asa ca nu stiu sa iti dau solutie concreta

s33 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Al meu m-a invatat sa gatesc. N-are timp, dar ii place sa incerce mereu lucruri noi, spre marea mea bucurie.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

beatrice poti sa pui o poza cu balansoarul?

Mami fericita si implinita de Iulia si 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Al meu m-a invatat sa gatesc. N-are timp, dar ii place sa incerce mereu lucruri noi, spre marea mea bucurie.

32+

Al meu a gatit o data Eram eu la mama, a pozat capodopera, mi-a trimis-o pe telefon Inca ne amintim cu "emotie" de "episod". Gatise omleta cu carnaciori

s33 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

ana_o, am zambit putin la ultimul tau post:-)Bine ai venit in lumea femeilor casatorite si in rutina casnica:-)
Sfatul meu e sa insisti sa aveti o femeie care sa va faca curatenie saptamanal. Merita banii cu varf si indesat si e de mare ajutor (costa maxim 1 milion pe zi)! Spun asta pentru ca clar voi va permiteti, nu e vorba decat de un conservatorism probabil al lui care nu a fost obisnuit acasa cu asa ceva. M-am lovit si eu demult de problema in tineretile mele:-) cu primul sot.

30+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

http://idealbebe.ro/bright-starts-comfort-harmony-cradling-bouncer-p-6525.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

32+

Mergi la inceput

Ufff, e asa de greu sa gasesti o femeie la curatenie. Cea care venea la mine tocmai a nascut...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna fetele,

Azi m-am despatucinizat pe la 11! Ce frumos. Bine, asa pe etape ca de obicei, nu va zic nimica nou. Ieri a venit mama pe la noi si frate nu mai pleca! Asa vizite halal. Prost a fost ca nici nu am dormit la pranz (io dorm cam de pe la 15 la 18 deobicei)

Ana buna intrebare cu incaltarile. SPER ca revenim la marimea dinainte de nastere. Acu sincer nu prea cred io ca mi s-a lungit picioru, doar ca s-a impufat asa, ca retin apa, si daia saracile nu mai intra in nici un pantof.

Alexa1985 cu umflatu picioarelor-eu am facut test: intr-o zi am mancat doar fructe, si ceai de paducel (pt HTA). Si tot unflata eram. Deci nu e din cauza sarii din mancare..Ci pur si simplu din cauza sarcinii. Corpul retine tot pt bebeluse se pare sa le fie bine.

Joann ce faci cum te simti? Te plictisinizezi la spital? Mai iti dau aia drumu?

ioanast sunt de acord cu ce zici- o femeie la curatenie saptamanala e de vis! Eu de la 3 luni o am si e bestial..Face treaba si aia grea. Asa cu spalat vase mai baga si Pufi, de gura mea ca ii zic ca nu pot; in rest de gatit stiti ca face, curat nu prea e cazu (decat strangem putin lucrurile inainte sa vina dna)..La 60 lei cat imi ia pe 4h de smotru puternic sincer merita.

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput

Si eu sunt de acord cu ultimele posturi. E f bine sa ai femeie in casa. Chit ca eu de a mea sunt mereu nemultumita :D - pune lucrurile aiurea, le incurca, ma ales hainele, dar stiu ca nu as rezista altfel - nu resitam nici inainte, in conditiile in care lucram 12 ore pe zi era imposibil sa mai fac ceva cand ajungeam acasa, darmite dupa ce vine bebe. Mi-ar fi si groaza sa ma gandesc ). Dar e intr-adevar greu sa gasesti una sa fie cat de cat ok, si sa ai si incredere in ea, cum zice si Beatrice.

s33 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

http://idealbebe.ro/bright-starts-comfort-harmony-cradling-bouncer-p-6525.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

32+

e extrem de buna achizitia o sa te convingi...poti sa-l cari pe bebe cu tine peste tot prin casa. cu cat l-ai luat?

Mergi la inceput