Timpul ne face mai frumoase...

Timpul ne face mai frumoase... | Autor: Anda08

Link direct la acest mesaj

Un rid aparut peste noapte sub privirea senina, un fir alb ratacit printre bucle jucause, cateva kilograme care mereu sunt „in plus”... De fiecare data, tragedia incepe la fel in momentul in care timpul incepe sa-si revendice drepturile. Fiecare supereva ii raspunde in felul sau. Cu tristete sau cu inversunare, cu zambete nostalgice sau cu intelepciunea maturitatii... nimeni nu poate insa ocoli confruntarea cu timpul.

In continuare www.supereva.ro/INFO.ASP?id=2326" target="_blank">Vedetele cu ani in urma si desigur www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=vedetele in anii tineretii&page=0" target="_blank">ALBUMUL!

O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anda08

Un rid aparut peste noapte sub privirea senina, un fir alb ratacit printre bucle jucause, cateva kilograme care mereu sunt „in plus”... De fiecare data, tragedia incepe la fel in momentul in care timpul incepe sa-si revendice drepturile. Fiecare supereva ii raspunde in felul sau. Cu tristete sau cu inversunare, cu zambete nostalgice sau cu intelepciunea maturitatii... nimeni nu poate insa ocoli confruntarea cu timpul.

In continuare www.supereva.ro/INFO.ASP?id=2326" target="_blank">Vedetele cu ani in urma si desigur www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=vedetele in anii tineretii&page=0" target="_blank">ALBUMUL!

O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

din pozele astea reiese ca operatiile estetice si photo shopul le fac m frumoasa. parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

mie mi se par toate mai frumoase dupa 20 de ani!!!
bravo lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mai stilate, mai bibilite, da.
dar nu mai frumoase.

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sa fim seriosi, nu "timpul" ne face mai frumoase (daca ne face:)) ci preocuparea noastra fatza de noi insine, mai mult bun-gust capatat in timp, experientza in a manevra make-up-ul, mai multa incredere in noi etc. Vorbesc de persoanele obisnuite, ca la artisti mai intervin si stilistii, photo-shopul, operatiile estetice, tratamentele costisitoare etc. Uneori simplul fapt ca acum 10 ani nu-ti pensai sprancenele si aratau ca niste bidinele poate sa te faca sa pari mai frumoasa acum (pensata)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

pai mie imi place mai mult "frumusetea" tineretii de la 40 de ani, nu stiu daca atat datorita spancenelor, cat mai mult increderii si intelepciunii adunate.
oricum frumusetea este subiectiva , nu ? si fiecare om are gusturile lui, iar mie chiar mi se par mai frumoase persoanele la 40 de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mie mi se par toate mai slabe la 40 decat la 20, si asta cred ca e un factor important.

Si i-o fi stand parul ala aiurea lui Demi Moore la 20 de ani...dar mie nu mi se pare ca suporta comparatie cu cea de acum, era mult mai frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Pentru ca au slabit, si-au lasat praul sa creasca si au invatat sa-si scoata in evidenta eternul feminin.
Ce bucalate erau cund erau tinere, acum daca te uiti la ele de la barbie un sus sunt foarte slabe ceea ce avantajeaza foarte mult pe o femeie.
SJP nu are nicio operatie estetica, doar si-a scos alunita pe care o avea in partea dreapta sub barbie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Zeama de cutit face minuni! Si photoshopul!

SJP este incredibil de stramba si de nasoala dupa standardele mele, nici macar o operatie n-ar ajuta-o foarte mult, dar asta e parerea mea.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

SJP are operatie subtila la nas...e nitel mai finutz ca inainte. Mie imi place de ea, are o frumusete neconevntionala si o personalitate incredibila.
Mai toate duduile listate au operatii estetice, in plus au slabit, s-au pensat si coafat mult mai bine.
Si eu daca ma uit la pozele mele de la 20 de ani vad niste spincene mai groase, un par aiurea si overall nici nu se compara cu cea de acum
Virsta pe unele femei le face mai frumoase...e adevarat. Intelepciunea se manifesta si fizic nu numai in actiuni.

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

E normal sa arate mai bine acum decat in tinerete. Acum au o armata de stilisti in spate cre le-au schimbat din cap pana in picioare.
Nu v-ati uitat niciodata la emsiunea d pe Euforia cu stilitul acela din Uk care exact asta iti ofera: iti spune cu ce sa nu t imbraci, te duce la coafor, machiaj, si face dintr-o femeie banala o femeie atragatoare.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput