Bazar umanitar *** 44***

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
ducky contul meu,la anunturi esuate,relisteaza similar si treaba e gata

Stiu varianta asta, dar pur si simplu NU mai exista produsele deloc. De parca s-ar fi cumparat toate si nu e asa. Vad ca unica varianta doar un nou anunt, desi nu mi se pare ok.

Nu se poate (teoretic): ori sunt active, ori esuate.

Dodo nu-i bine, nu stiu cum as proceda. Eu repede sar cand ai mei sunt fortati sa manance ca daca nu ... Dar cu un copil cu nevoi speciale este revoltator...

Cu bugetul de gradi la noi e cel mai ieftin, anul trecut am dat pentru tot anul 100 de lei cred, din care s-au luat rechizite si ceva sapun si hartie igienica, pentru toti la fel. Foarte minunata educatoare avem, sa-i dea Dumnezeu sanatate.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si la noi e buget de criza. La gadi anul trecut dadeam cate 2-3 milioane fondul grupei, fondul gradinitei...etc, plus alti bani lunar pt. paznic, engleza, sport, servetele, h.igienica etc. Acum in cls. I am dat 50/copil lei pentru un copiator si 28 lei ceva caiete speciale. Mai urmeaza uniforma, pe care o vreau pentru ca ma scuteste de alte haine in plus si bataia de cap"cu ce s-o imbrac maine?" Si atat deocamdata. Nu fondul scolii, nu nimic.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi in grupa pregatitoare dam asa: 50 lei pt 5 caiete speciale de lucru, 30 lei pt rechizite - de reumplut penarele de anul trecut + acuarele si avem de cumparat cateva produse pt igiena. Fond clasa 10 lei, fond gradinita 15 lei.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Nu ma treceti pe lista neagra! Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la banca. Am si eu un produs cu 2-3 zile depasit termenul si inca 2 cu care sunt la limita. Ma duc sa platesc... Off.. ce ametita sunt. Aveam impresia ca mai am timp.
Mihaela, mii de scuze!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Chiar daca insisti, nu stiu cine te-ar trece pe lista
Este vorba de persoanele care pur si simplu dispar. Nu mai raspund la mailuri, nu au cont pe forum, nu scriu la topic.
Nu e problema mare daca se intarzie cu plata produselor, in cazul in care se anunta.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Ada,

Monic, pai eu ma gandeam sa mai pun, pe langa acea suma de 2 lei si pretul altui produs de la cumparatorul alege si sa platesc in contul Stefaniei, dar se pare ca nu se mai poate.

De asta ma gandeam ca atunci sa achit alt produs + 2 lei (si asa Stefania nici nu va observa lipsa celor 2 lei) in contul altui copilas. Dar nu stiu cum poate parea acest lucru, daca fetele sunt de acord, ca nu vreau sa se supere nimeni, fireste.

Ei, atunci o sa platesc 5 lei, ce mai tura-vura.

Uite aici mai sunt produse care pot fi platite pentru ea.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

am vazut ca sunteti pe fel de fel de criterii numai eu sunt undeva mai pe la inceput dar nu-i nimic va ajung si eu incet incet

Referitor la actiunea cu parohia zisesera ca cei care au trimis colete primesc o floricica ceva... eu una nu am vazut sa apara la nimeni floricica promisa ca mi-ar fi placut si mie un "ornament"... nu stiu la cine s-ar face sesizarea...

Referitor la clame, caut si eu ca stiam ca am destule... sa vad cate mai am si bune... ca dau din toata inima.. Ma pun pe recuperat!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Poi am primit cirese ... si vad ca si tu ai ciresica si daca mergi cu maousul pe ciresica, scrie actiunea glodeanu

Eu n-am primit nimic.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pt cirese ar trebui pm la Mirela sau Admin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Stai ca am priceput. Deci produsele puse pt Stefania raman pt Stefania, chiar daca a iesit cazul de la bazar, dar alea cu "cumparatorul alege" is doar pt cazurile active. Corect?

Ancadragoman am ridicat azi rochita si tot caut ciupitura si n-o gasesc In poza parea groasa, acum imi dau seama ca e de purtat cu colanti si, faza cea mai tare, imi vine la marele fix, e turnata!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Facut plata, trimis mail, pentru:
Ionela: 10 lei, am platit 15.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4254

Pentru Alexia, total 33, am platit 35. (pecu am mai platit 5 lei la ultima plata facuta, produs pe care nu l-am primit inca, deci mi le va trimite impreuna, cu pecu 7 lei)
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4270
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4280
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4267
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2963

Pup fetele, fug, catre sa ma intalnesc cu Mihaela si Mihaita

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Stai ca am priceput. Deci produsele puse pt Stefania raman pt Stefania, chiar daca a iesit cazul de la bazar, dar alea cu "cumparatorul alege" is doar pt cazurile active. Corect?

BINGO.
Doar ca daca se termina relistarile, gata. E limitarea bazarului nou.

Mergi la inceput