Bazar umanitar *** 44***
Raspunsuri - Pagina 43
diana2242 spune:
aha gata o am m-am linistit.Mercic mult
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
Jasmin012 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Monnvas
Din ce am citit eu la caseta, da, orice donatoare primeste diamant, indiferent daca s-a ocupat personal sau prin distribuitoare. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Deci m-am scos! Imi fac inel.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Monnvas spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Jasmin012
Ana, da, stiu, de aia am si intrebat. Am o plata restanta de 2 lei pt Stefania si mi-e jena sa platesc asa o suma. Si nu stiu daca e ok, e doar o idee, sa platesc o factura la un alt produs si pt alt copil, la care sa adaug 2 lei pt acea carticica donata pt Stefania. Dar poate e o aberatie, spuneti-mi daca e. Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas http://blogulluilucas.blogspot.com/ http://elblogdeluquitas.blogspot.es Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii... |
In documentul goagal de la inceput zice: "cazuri scoase de la bazar, dar in contul carora se mai pot face plati"
Scoaterea de la bazar inseamna, din cate am inteles, ca nu mai poti adauga produse pt copilul respectiv, dar daca sunt produse deja puse pt el le poti achita in acel cont.
Mady, Laura, Alexandrina, Kid, bazaristele cu vechime, hai, ziceti!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
adablackcat spune:
M-am tras singura de maneca pentru produsele pe care chiar eu le-am castigat de la boti si ducky si le-am achitat pentru maria_rubi. Am actualizat listuta. Daca mai e cineva...astept nume!
Jasmin, esti super tare cu inelul cu diamant.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
simonapro spune:
Fetelor, multumesc tare mult pentru ajutor
boticelina: nu conteaza ca trebuie spalat, sa fie functionabil atat si cu transportul nu-ti face probleme, sotul meu lucreaza in port si in fiecare zi ajunge la Far, il ridicam de acasa,sa-mi dai te rog numarul de telefon pe pm, sa vorbim, multumesc frumos
georgipuia: multumesc pentru ajutor cu transportul, referitor la case, sunt cateva pe langa noi de vanzare, una chiar stiu ca e construita bine, dar nu mai stiu preturile, vb pe pm pentru detalii.
Dodo: am apucat si am scris si la gasca de Constanta, pana sa vad mesajul boticelinei, multumesc ca mai anuntat. Si multa putere si intelepciune iti doresc, sa se rezolve cat mai repede problemele legate de gradi, lui Bogdanel
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
alexandrina spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Monnvas
In documentul goagal de la inceput zice: "cazuri scoase de la bazar, dar in contul carora se mai pot face plati" Scoaterea de la bazar inseamna, din cate am inteles, ca nu mai poti adauga produse pt copilul respectiv, dar daca sunt produse deja puse pt el le poti achita in acel cont. Mady, Laura, Alexandrina, Kid, bazaristele cu vechime, hai, ziceti! |
Se pot face plati la produsele donate pentru acel caz, cat a fost activ. Punct.
Si daca a fost donat pentru el, si vrei sa platesti la alt caz, doar daca e donatoarea de acord.
Daca vrei sa platesti mai mult pentur Stefania, mai sapa dupa produse care inca sunt DOAR pentru ea donate.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ducky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 ducky contul meu,la anunturi esuate,relisteaza similar si treaba e gata |
Stiu varianta asta, dar pur si simplu NU mai exista produsele deloc. De parca s-ar fi cumparat toate si nu e asa. Vad ca unica varianta doar un nou anunt, desi nu mi se pare ok.
valentina 22, doar la voi se cere buget de criza?? Norocoaso !!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
alexandrina spune:
Rog pe cine poate, sa verifice si sa mai trimita mailuri de confirmare.
Eu am ramas ieri la pagina 28, si rugam sa scriem iar ACTUALIZEZ / FAC CONFIRMARI sau ceva sa stim pe unde ramanem.
Puteti sari peste ale Luminitei (Alex@Sara) ca ale ei sunt si in mail.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Jasmin012 spune:
Ada,
Monic, pai eu ma gandeam sa mai pun, pe langa acea suma de 2 lei si pretul altui produs de la cumparatorul alege si sa platesc in contul Stefaniei, dar se pare ca nu se mai poate.
De asta ma gandeam ca atunci sa achit alt produs + 2 lei (si asa Stefania nici nu va observa lipsa celor 2 lei) in contul altui copilas. Dar nu stiu cum poate parea acest lucru, daca fetele sunt de acord, ca nu vreau sa se supere nimeni, fireste.
Ei, atunci o sa platesc 5 lei, ce mai tura-vura.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
diannaalex spune:
Confirm si eu plata de la alex@sara scuze de intarziere dar am probleme cu internet bakingul
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii