Bazar umanitar *** 44***

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Vai ce sotz de pus la rana am! Acu e la banca, imi plateste datoriile. Cand apare acasa trag o poza la chitanta si trimit pe mail.

Da, Jasmin, daca ai donat tu bijuteria, o sa primesti tu diamantul, nu distribuitorul.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Laura, merci de veste. Oricum Monica o sa primeasca si ea diamantul ei.

Si am castigat niste raiati de la tine, dar am mai licitat si altceva, asa ca sa nu te grabesti cu trimisul. Iti spun asta ca sa stai linistita si sa-ti faci treburile urgente.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Da eu nu am nici ciresica desi am participat la cazul parohiei Gloveanu.Cui sa fac o sesizare?

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

Da eu nu am nici ciresica desi am participat la cazul parohiei Gloveanu.Cui sa fac o sesizare?

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

PM la Mirela, eventual cu link in subiectul ala unde apare confirmarea ca a ajuns pachetul sau unde ai scris tu ca ai trimis.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Gata,am trimis si PM-uri,si mail la bazargeneral,asa ca sunt ok cu ce am platit pana acum.Astept sa fie bifate ca plattite si gataaaaaaaaaa
alta runda asteapta la rand pupici si numai bine tuturor

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Eu am fost la gradi dupa ce am adormit fata si am "avut o discutie" cu surzii ....Bogdi aseara era f nervos d-na imi povestise ca nu a vrut sa faca teme ;azi imi povesteste si mamica unui copil vecin pe scara ca aseara tipa la Bodo si-i smucea sa se duca la baie iar el plangea.M-am intors un pachet de nervi dar aceasta

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Nu ma treceti pe lista neagra! Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la banca. Am si eu un produs cu 2-3 zile depasit termenul si inca 2 cu care sunt la limita. Ma duc sa platesc... Off.. ce ametita sunt. Aveam impresia ca mai am timp.
Mihaela, mii de scuze!

m-a facut sa rad,dar ras sincer si din inima

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

iubita dodo sper sa-ti treaca stii ca sunt toate trecatoare poate te mai ajutam noi

am castigat pantalonii oviesse de la tine azi am facut plata initiale HM-10 lei (7+3)

dupa ce-mi confirmi asteptam coletul ca v-am zis ca a spus la gradi doar cu treining sau colantei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

mai fetelor, dar vad ca sunteti active, nu gluma...
Am si eu cateva chestii de intrebat:
1. Am avut puse la bazar mai multe buc gheme de ata din care s-au vandut efectiv doar o parte. Dar a disparut de tot licitatia pentru cele ramase. Cum de??? Sa fac alt anunt pur si simplu sau il pot recupera de pe undeva?

2. Rezultatul la sedinta cu parintii de ieri: 150 fondul clasei, 8 lei engleza/luna, 8 lei sportul/luna, 5 lei apa/luna, un sapaun, o hartie igenica si un pachet de servetele cam o data la 2-3 luni, astea fixe (pe langa mancarea, care e altceva). In plus, teatrul de papusi vine de 2-3 ori pe luna (adica 5 lei de fiecare data) si cate vr mai aparea pe parcurs. Ma intreba educatoarea daca-l dau pe Glad la scoala de anu viitor si abia atunci am realizat ca am baiat mare !!!

3.Boti, ce fel de rechizite cauti pentru mica ta? Idei pentru acasa sau pentru la gradi? PS Din domeniul prescolarilor fac si eu cica masterul...poate am idei de dat

4.Mady, ce fel de cleme cauti? Asa ceva?? http://i28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/lucru%20manual/clema2.jpg sau http://i28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/lucru%20manual/clema1.jpg sau alt fel? PS Si eu dat vot

5. Si eu sunt pro lista neagra. E foarte aiurea sa te stresezi sa dai de cate un om, sa-i tot explici ce si cum si nici macar sa nu primesti un raspuns, ceva. Si ar i ideal sa nu se mai trimita pachete pana nu sunt confirmate platile !!

6. Kid, nimic momentan legat de distribuire...

7. Abia astept sa vina sora mea acasa (e in concediu) sa-mi recuperez aparatul foto, ca am mai descoperit o multime de hainute pentru bazar. Cred ca incep incet si sigur sa renunt la idea de bebe 3...

O zi frumoasa va doresc !!!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Noi avem maine prima noastra sedinta cu parintii. Si eu ma pregatesc pt niste "scoruri"....

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui boticelina

simonapro, eu mai am un carucior (de fapt vreo 2) in pod la parintii mei dar trebuie spalat(e) si verificat(e). Atata doar ca sunt model sport, adica bebe trebuie sa aiba peste 6 luni. Eu pot sa le verific si sa le aduc la Constanta dar din Constanta la Valu va ocupati voi?

Ma ofer eu sa-l duce de la CT la Valu ca in perioada asta mergem des... APROPOS... caut casa in Valu, daca puteti sa-mi vindeti un pont...

pai georgipuia nu vrei la cumpana??in valu nu cunoscuite asa te-as face de vecinica
ducky contul meu,la anunturi esuate,relisteaza similar si treaba e gata

si eu sunt pro pentru listuta neagra
si daca are cineva "clame" cele gen bete de mancare ca la chinezinici nu stiu cum sa va zic altfel ca aratadar vreauuuuuuuuuuu...

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

salutare,salutare.Ce mai faceti voi?shompinguiti de zor?
Vin cu sa imi cer scuze ca nu am ajuns la banci dar alaltaieri nu mi-a mers netul pe cand sa scot pt cine ce am de platit,asa ca am mers numai la posta ca veam colet.
Am platit acum,online pt Alexandru Hapaleti 25 ron pt tenisii astia,pe care i-am primit deja
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1905 Initialele sunt VS
.Multumim muklt,Diana,sunt super,abia astept sa o incalt pe d-soara smechera.Si trimite-mi te rog,adresa corecta(ca am vazut ca pe colet era sa treci alta adresa) sa iti pot trimite si eu bluzitele castigate de la mine .

edit ca al meu berbat a depus 30 ron ,asa ca Diana,trebuie sa confirmi VS 30 ron

'
diana,te roogg mult sa confirmi si sa bifezi ca platiti adidasii.Mersic mult

Mergi la inceput