Bazar umanitar *** 44***

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am mai platit si cele 3 produse castigate de la Ada:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4390 - sarafan – 13,50 lei
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4392 - sarafan – 10 lei
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4394 - rochita – 7 lei

Am depus 35 lei in contul mariei_rubi.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

simonapro, eu mai am un carucior (de fapt vreo 2) in pod la parintii mei dar trebuie spalat(e) si verificat(e). Atata doar ca sunt model sport, adica bebe trebuie sa aiba peste 6 luni. Eu pot sa le verific si sa le aduc la Constanta dar din Constanta la Valu va ocupati voi?

Imi cer scuze pt disparitia din ultimul timp dar sunt cocosata de emotii/treburi/responsabilitati, Nancy a inceput gradinita (da, si noi suntem in gasca alora), m-am tras presedinte de comitet de parinti, aproape ca regret deja dar sper ca va fi bine, cupilul e usor bolnavior, inca urla dimineata cand o las la gradi, incercam sa ne obisnuim cu sculatul cu ceasul la 6 jumate...

Voi face azi toate coletele restante si o sa incerc sa ajung maine la posta sa le pun, sper sa reusesc sa imi creez o noua rutina, acum cand iesim de la gradi mergem direct in parc dar voi face coletele de cu o seara inainte, le voi pune in masina si apoi a doua zi o sa mergem de la gradi direct la posta si apoi in parc... Sper sa-mi iasa pasentele si va multumesc anticipat ca nu va suparati pe mine ]

Va rog daca mai aveti idei despre materiale/activitati extra pt gradinarii mici sa le spuneti si aici, sa mai inspir si io... CVhiar ma bucur tare mult ca ati pus aici si listele voastre cu rechizite

PS2: Am un cod de reducere 30% pentru orice carte de la editura Cartea Copiilor, daca-l vreti, spuneti-mi si vi-l trimit pe privat

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Simona, caruciorul ti-l ofer gratuit cu conditia sa asiguri tu transportul Constanta -Valu

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

uf,copil inca atomicmoamaaa si ce am dormi eu in locul ei(visez cam mult cu ochii deschisi,nu-i asa???)
boti a mea e sanatoasa tun,asa ca o pupa pe nancy a ta sa treaca racealasa stii ca eu inca nu ma grabesc cu coletulpoate reusesc sa ajung in oras si ne intalnim in parc cu kinderii zilele astea,sa vad cum am masina disponibila
kid si mie imi plac mai mult stelutele rosii

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

mona are aceeasi adresa de mail ca id ul de pe forum iar marculeasa alecsuta_smile@yahoo.com daca vreti sa incercati sa dati de ele.aveam si un nr de la marculeasa ma gandesc ca poate o suni tu Dodo dar nu il gasesc cand dau de el ti-l dau pe privat

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Helauu

La multi ani sarbatorita!! Cu intaziere dar prelungeste sarbatoarea

Pidana, am ceva pt tine de la Mihaela77O, da-mi un mess, acelasi id. Azi pe la 13-13.30 ajung in Crangasi, la podul Grant. Iti e in zona?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mady, votat

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Mari nastere usoara si sa revii repede repede cu poze ca abia asteptam.pupici

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Sunt de acord cu lista neagra pe care sa fie trecute persoanele care liciteaza si apoi dispar fara sa mai dea nici un semn.
Si scrieti si la 'comentariul meu' la respectivele persoane, sa stie si cele care fac cumparaturi la bazar insa nu intra la topic.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Kid, sa stii ca am primit inca de ieri avizul ca a sosit coletul de la tine, sper sa ajung diseara sa-l rdic de la posta, abia astept! Dau de stire

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput