Bazar umanitar *** 44***
Raspunsuri - Pagina 21
simonapro spune:
Boticelina: am primit azi avizul si am ridicat coletul, multumim frumos ,ii este tocmai buna.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
nushulica spune:
fetelor multumesc,dar eu sunt o catastrofaimi apare po\za haita intr-o parte asa,unde mai umblu?faceti-va pomana intreaga
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4547 asta e anuntul lol acum vad ca am vrut sa scriu halat baie si am scris halat baiet
de David si 38+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica fetelor multumesc,dar eu sunt o catastrofaimi apare po\za haita intr-o parte asa,unde mai umblu?faceti-va pomana intreaga |
scrii 20 doar unde scrie orizontal si vertical...la urmatoarele doua lasi 0
ai si obtiunea editare anunt si acolo poti corecta
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
scrii 20 doar unde scrie orizontal si vertical...la urmatoarele doua lasi 0 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
da asta era,ms
de David si 38+
nushulica spune:
fetelor uitati-va un pic pe ce pun eu la bazar sa nu gresesc ceva pls
de David si 38+
diannaalex spune:
sabina La Multi Ani Alexiei pentru maine sa creasca mare sa fie sanatoasa si sa te bucuri de eaiar tie putere multa sa o poti creste. Alexiei si multe imbratisari tie.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
nushulica spune:
deci am reusit sa pun si eu cateva produse,nu inteleg cum sa pun ca nu vreau sa plateasca cumparatorul transportul nu vreau ramburs nu vreau pecu nu vreau nimicin rest sper ca nu am gresit nik
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=nushulica&searchtype=2 aici vedeti ce am pus,mai pun maine acum trag pe dreapta
de David si 38+
luy spune:
Multumesc mult de urari, trimit si eu multe ganduri bune catre nushulica si Mari , sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi, iar voi sa va reveniti cat mai rapid !
Pentru madyrizi si Laura, cate un calduros La multi ani fericiti alaturi de cei dragi !
Nu reusesc sa mai citesc din urma, sper ca toata lumea a primit pachetele de la mine si au fost ok, daca e vreo problema va rog trimiteti PM. Mai am de trimis doar o caciulita la mikaeela si rochita+cartea trebuie sa le dau Ancai.
Maine nu am cum sa intru, dar urez multa,multa sanatate Alexiei si La multi ani !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 38+
Maine vine !!!
georgipuia spune:
Am reusit sa pun si eu produse noi la bazar:
Maieut baietei 2-3 ani
Maieut de tavaleala
Maieut de gradi
Maieut de gradi/ tavaleala
Bluzita de casa sau gradi
Costumas raiat crem
Pantofi piele marimea 21
Totosei pentru interior
.. si carti...
"Arta contemporana" - Prietenii Cartii
"Retete pentru familia noastra"
"Arta iubirii si educatia sexuala"
Spor la bazarit si NOAPTE BUNA!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
georgipuia spune:
"La multi ani!" calduros si din partea mea pentru toate sarbatoritele... Cu scuzele de rigoare... dar daca nu recuperez de citit ma prind mai greu...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)